UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Betona grīdas apstrāde
Autors:
MZ
(85.10.211.---)
Datums: 12/12/2015 20:01
Labdien!
Tātad problēma ir sekojoša - garāžā un pagraba palīgtelpās ir ieliets pinā pēda mājai betons, kaut arī viņš ir taisns bet mazliet nelīdzens un slaukot to ir lieli putekļi. Garāžā man ieteica krāsot ar grīdas krāsu lai neput, pirmo vasaru bija ok nu jau pagājis 4gads un no krāsas tur nav ne smakas. Jautājums ir sekojošs- kādas būtu iespējas uztaisīt grīdu gludu un lai neput pie slaucīšanas un protams jo lētāk jo labāk :) ?
Tātad problēma ir sekojoša - garāžā un pagraba palīgtelpās ir ieliets pinā pēda mājai betons, kaut arī viņš ir taisns bet mazliet nelīdzens un slaukot to ir lieli putekļi. Garāžā man ieteica krāsot ar grīdas krāsu lai neput, pirmo vasaru bija ok nu jau pagājis 4gads un no krāsas tur nav ne smakas. Jautājums ir sekojošs- kādas būtu iespējas uztaisīt grīdu gludu un lai neput pie slaucīšanas un protams jo lētāk jo labāk :) ?
Re: Betona grīdas apstrāde
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 12/12/2015 21:04
Tikai pret putekļiem pārklāj ar : [www.polyline.lv]
Ja vēlās labāk, grīda jāslīpē, jāgruntē, jākrāso, vai pat jāpārklāj ar epoksīda pārklājumu.
Ja vēlās labāk, grīda jāslīpē, jāgruntē, jākrāso, vai pat jāpārklāj ar epoksīda pārklājumu.
Autors:
MZ
(85.10.211.---)
Datums: 13/12/2015 20:30
Vai pulēšanu var pats veikt mājas apstāķļos? Un cik tas izmaksā?
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 13/12/2015 20:56
Es lietoju nomātu slīpmašīnu. 1 diena pietiek, lai visu paveiktu, ja laukums līdz 30-40m2. Mazliet jāpiešaujās un darba lielums atkarīgs no pretenzijām pret grīdu. Pat tikai pārejot pāri 1 reizi, asie izbīdījumi tiek noslīpēti un grīda ķļust praktiski lietojama pēc krāsošanas... Te piemērs, kāda bija man:[baumsrent.lv]
Bet Jums iesaku zvanīt uz nomas punktiem un prasīt savu vajadzību...Kā jau senāk te rakstīju: Krāso saskaņā ar rekomendācijām ar krāsu Aureks 30. tā ir jau nopērkama gatava, pelēka. Krāso vairākas reizes.
Bet Jums iesaku zvanīt uz nomas punktiem un prasīt savu vajadzību...Kā jau senāk te rakstīju: Krāso saskaņā ar rekomendācijām ar krāsu Aureks 30. tā ir jau nopērkama gatava, pelēka. Krāso vairākas reizes.
Autors:
MZ
(85.10.211.---)
Datums: 14/12/2015 12:21
Pldies par info! bet vēl jautājums, varbūt ir kāds foto pirms, pēc ko parādīt? Tai krāsai rakstīts iekšdarbos bet ja garažu izkrāsošu - ziemā braucot iekšā ārā mitrums un pat pakūstot sniegam peļķe ir vai šī krāsa turēs krunku? :) Un cik diskos aiziet naudiņas uz tiem 40 m2 vai par disku jāmaksā par nodilušjiem milimetriem. Esmu skatījies , ka iesmērē pēc slīpēšanas ar kaut kādu vasku vai ko tādu un tad var iegūt spīdīgu un gludu.
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 14/12/2015 12:39
Par cenu nomai sazvaniet taču nomas punktu un painteresejieties...( ja ir akmeņu slīpmašīna, tad par mm jamaksā...). Neesmu ievērojis, ka ūdens to- krāsu paceltu gaisā. Uralkīda krasas tieši ar lielo nodilumizturību izceļās citu krāsu starpā. Krāsojot tā labi iesūcās betona porās.Spīdīga virsma nemaz nav tā labākā: Mazliet eļļas un "uz pakaļas...". Tāpēc ieteicu Aureks 30, nevis 60, kas ir spīdīga. Un, ja spīdīga, jebkuršs nelīdzenums, skrāpējums būs redzams. Tā taču garāža.... Foto būs informāciju nenesošs. Pelēka grīda. Viegli slaukāma. Ko vairāk vēl vajag? ....Var jau klāt epoksīda massu, slīpēt līdz spoguļgludumam, un tttt. ...sist sev pie krūtīm un slavēt: re kada man garāžā grīda...Ja ir nauda, tad visu var....ar citu rokām.