UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
12V Hidrauliskasi cilindrs.
Autors:
Dipl. Eng.
(85.10.211.---)
Datums: 25/02/2016 13:40
HELP! Vēlos iegādāties, vai sakomplektēt maziņu hidraulisku cilindru, kuru vada 12V, vai kāds cits motors ar integrētu eļļas tvertni) ar gājienu kādi 30 cm, plus mīnus un ar spēku, lai varētu piemēram, auto universāļa aizmugurējo bagāžnieku pacelt.
Skatījos internetā, tur tikai milzīgas traktoru un pašizgāzēju daļas, bet man vajag miniatūru.
Lai saprastu, par ko es runāju var paskatīties: youtube.com/watch?v=jlURHbC-b9M
Vai kāds zina, kur meklēt, kur skatīties? Pieņemu, ka līdzīgus izmanto lux vieglajos autiņos, piem. kabrio, vai kapota atvēršanai, bet ja iešu pie WV dīlera, būs $$$.
Man padomā nestandarta projektiņš darbam Latvijas klimata apstākļos, ārā un hidrauliku vs. elektro izvēlējos tās robustuma dēļ, vienkāršās vadības un noturības pret mitrumu un zemām temperatūrām dēļ.
Varat arī kādu jociņu pretī atrakstīt.
Skatījos internetā, tur tikai milzīgas traktoru un pašizgāzēju daļas, bet man vajag miniatūru.
Lai saprastu, par ko es runāju var paskatīties: youtube.com/watch?v=jlURHbC-b9M
Vai kāds zina, kur meklēt, kur skatīties? Pieņemu, ka līdzīgus izmanto lux vieglajos autiņos, piem. kabrio, vai kapota atvēršanai, bet ja iešu pie WV dīlera, būs $$$.
Man padomā nestandarta projektiņš darbam Latvijas klimata apstākļos, ārā un hidrauliku vs. elektro izvēlējos tās robustuma dēļ, vienkāršās vadības un noturības pret mitrumu un zemām temperatūrām dēļ.
Varat arī kādu jociņu pretī atrakstīt.
Re: 12V Hidrauliskasi cilindrs.
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 25/02/2016 13:45
Ja projekts saistīts ar siltumnīcu logu cilāšanu, tad tur izmanto uz plastmasas granulām cilindrus, kuri bez elektrības uz temperatūras svārstībām paši strādā un ir gatavi risinājumi.
Autors:
Dipl. Eng.
(85.10.211.---)
Datums: 25/02/2016 16:00
Nē, Vilni_Radio, nav sasitīts ar siltumnīcas logu celšanu. Projekts saistīts ar U-veida barjeras automātisku pacelšanu/nolaišanu, lai visādi ekselences nebraukā pa privātu teritoriju.
Autors:
binary
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 07:01
Nu ja tiek piesaukts VW dīleris, tad kaut ko līdzīgu var meklēt lietotu šrotos (http://autosroti.lv/) vai kaut kādu aftermarketu.
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 09:39
U veida barjera kaut kā nez kāpēc ne pārāk labi strādā, grūti izskaidrot. Mums bija pilsētas pagalms un nu viss kas tika darīts - žogs uz atslēgu, tad bija tā U barjera un visbeidzot vairākus gadus jau ir šlagbaums, kuru arī vismaz reizi gadā saliec. U barjera kaut kā ļoti ātri izgāja no ierindas, viņa gan bija manuāli kustināma, bet tā problēma bija tāda, ka viņu lieca nost. Es nezinu kas tiem cilvēkiem ir, bet tā viņi darīja - vai nu pārāk zema un nepamana, jeb ar tankiem brauc. Klasiskais šlagbaums tādā ziņā vismaz strādā ilgtermiņā. Otrā lieta, kas varētu U veidam nepatikt ir tas, ka visai automātikai jābūt var teikt zemē, bet tur ir sniegs un ūdens un ledus un atkal viss no sākuma. Šlagbaumam un arī veramajiem vārtiem tā mehānika un vadība ir salīdzinoši drošā vietā. Ja tā paskatās, tad U versijas visā pilsētā ir ne visai populāras, barjeras un veramie vārti ar pultīm ir populārāki. Ja nemaldos, tad barjeras projekts izmaksāja ap 500, toreiz vēl ls.
Autors:
Teorētiķis
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 10:39
Sezam atveries [www.youtube.com]
Autors:
hydro
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 11:59
Vari aizbraukt uz Hydroscand vai uz ko tamlīdzīgu iestādi.
Autors:
hydro
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 12:02
Vari aplūkot šo lapu: [www.flowfitonline.com]
Autors:
Dipl. Eng.
(85.10.211.---)
Datums: 26/02/2016 22:09
Paldies Vilni_Radio par pieredzi, jo man tādas nav. Piekrītu itin visā ko saki, bet hidraulikai palielam ir pofig ūdens, mitrums, vai dubļi. It īpaši ja izveidota drenāža u.c. Plus vēl tas, ka man būtu "nestandarta" U veida barjera. Man tas liekas stilīgi.
Paldies pārejiem kuri iesaistījās !
Paldies pārejiem kuri iesaistījās !