UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Bruģis Nast - bulciņa
Autors:
Jur4iks 2
(85.10.211.---)
Datums: 15/04/2016 20:08
Labdien visiem.Gribētu uzzināt vai kadam ir kādas atsauksmes par Nast 4cm bruģi-bulciņu?Doma ir viņu likt uz privatmājas celiņu,kur staigā ar kājām un 6cm biezo zem mašīnām-vieglajām.Var to dariit vai tomer pieturēties pie parastaa 6cm uz celinjuiem un 8 uz mashinam?vnk cena vinjam laba tikai 3.5 m3..uz pusi letak...:)...ir kadi ieteikumi vai idejas PAR vai PRET...
Re: Bruģis Nast - bulciņa
Autors:
specs
(85.10.211.---)
Datums: 15/04/2016 21:38
Cik kvm liksi? Cik ietaupījums? Bieži ietaupījums ar gala materiālu ir tik niecīgs uz kopējām izmaksām, ka nav jēga eksperimentēt.
Autors:
maris.builds.house
(85.10.211.---)
Datums: 16/04/2016 00:54
Parastais variants- celņiem 6 , kur brauc ar auto 8.
Tā arī es esmu paņēmis 8 -tnieku. Bet saskāros ar problēmu, ka dekoriem krāsaino var dabūt pārsvarā 6 cm biezus akmeņus. Ja gribi kādu krāsu nedaudz rūpnīca liek pirk pilnu paleti un mazāk nepārdod. Arī veikalos 8 krāsainais pārsvarā nav. Visu nedēļu meklēju konkrētās krāsas.
Viens no bruģētājiem ar 20 gadu pieredzi man apgalvoja- ja brauc ar vieglo var likt 6 , ja smagais transports liec 8. Tā nu mazliet nožēloju par to savu 8. Tikai pēc nedēļas meklēšanas kādā vietā pie bruģētājiem atradu vajadzīgās krāsas pāris kvadrātmetru dekoriem. Tāda lūk pieredze.
Tā arī es esmu paņēmis 8 -tnieku. Bet saskāros ar problēmu, ka dekoriem krāsaino var dabūt pārsvarā 6 cm biezus akmeņus. Ja gribi kādu krāsu nedaudz rūpnīca liek pirk pilnu paleti un mazāk nepārdod. Arī veikalos 8 krāsainais pārsvarā nav. Visu nedēļu meklēju konkrētās krāsas.
Viens no bruģētājiem ar 20 gadu pieredzi man apgalvoja- ja brauc ar vieglo var likt 6 , ja smagais transports liec 8. Tā nu mazliet nožēloju par to savu 8. Tikai pēc nedēļas meklēšanas kādā vietā pie bruģētājiem atradu vajadzīgās krāsas pāris kvadrātmetru dekoriem. Tāda lūk pieredze.
Autors:
J
(85.10.211.---)
Datums: 16/04/2016 13:46
Privātmājas gājēju celiņiem jau nu toč ar 4cm pietiks, priekš kam tur 6cm - kāds ar pēdu ielauzīs vai?
Autors:
nokijs
(85.10.211.---)
Datums: 16/04/2016 16:22
Man privātmājai ir 6cm gan celiņiem, gan iebraucamajai daļai. Nekas nelūzt un negrimst. Pīrāgs ir sekojošs:
1. Bruģis;
2. Smalkās frakcijas škembu spilvens ar ieskalotu smilti;
3. ģeotekstils.
Smagie iet pāri dziedādami.
1. Bruģis;
2. Smalkās frakcijas škembu spilvens ar ieskalotu smilti;
3. ģeotekstils.
Smagie iet pāri dziedādami.
Autors:
eb
(85.10.211.---)
Datums: 19/04/2016 15:30
nokijs Wrote:
-------------------------------------------------------
> Man privātmājai ir 6cm gan celiņiem, gan
> iebraucamajai daļai. Nekas nelūzt un negrimst.
> Pīrāgs ir sekojošs:
> 1. Bruģis;
> 2. Smalkās frakcijas škembu spilvens ar
> ieskalotu smilti;
> 3. ģeotekstils.
> Smagie iet pāri dziedādami.
priekš kam ģeotekstilu zem bruģa?
-------------------------------------------------------
> Man privātmājai ir 6cm gan celiņiem, gan
> iebraucamajai daļai. Nekas nelūzt un negrimst.
> Pīrāgs ir sekojošs:
> 1. Bruģis;
> 2. Smalkās frakcijas škembu spilvens ar
> ieskalotu smilti;
> 3. ģeotekstils.
> Smagie iet pāri dziedādami.
priekš kam ģeotekstilu zem bruģa?
Autors:
nokijs
(85.10.211.---)
Datums: 19/04/2016 18:45
Ģeotekstils neļauj šķembām sajauties un nogrimt pamatgruntī. Līdz ar to izveidojas spilvens, kas ir mehāniski stabils.
Autors:
rbm-mob
(85.10.211.---)
Datums: 19/04/2016 19:13
Ko tauta saka par ideju saimniecības telpa 4*5m grīdu nobruget pa tiešo uz noblietets smilts?[gimenesmaja.wordpress.com]
Slodze nekāda, uz sāniem brugim nav kur likties jo ir pamati sienas, atmosfēras nokrišņu nav, salam nav ko cilat jo tīra smilts.
Slodze nekāda, uz sāniem brugim nav kur likties jo ir pamati sienas, atmosfēras nokrišņu nav, salam nav ko cilat jo tīra smilts.
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 19/04/2016 21:12
Savai saliekamajai garāžai tā arī zdarīju: Uzliku uz smilts betona flīzes 50 reiz 50cm. Iznāca betona grīda. Saimieciskajiem darbiem lieliska.