UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

par pamatu hidroizolāciju
Autors: buv (85.10.211.---)
Datums: 11/06/2016 08:50

Plānoju nosiltināt pamatus ar puķiku.
*Vai puķika plāksnes vajaga oblgāti pieskrūvēt vai pietiks ar to ka es viņas pielīmēšu???
*Un vai es varu bitumu mastiku klāt uz puķika -lai mitrums mazāk savelkas puķikā.??? Vai tomēr pareizāk ir bitumu klāt vispirms uz betona pamatiem un tikai tad puķiku????

Re: par pamatu hidroizolāciju
Autors: xxxL (85.10.211.---)
Datums: 12/06/2016 22:22

Es laikam tavā vietā pieskrūvētu. Bet pareizāk būtu bijis jau pirms pamatu liešanas iestrādāt veidnī ekstrudētais putuplastu.

Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 12/06/2016 22:58

Pieskrūvēt ir pilnīgi noteikti lieki - zemē. Ja par fasādi, tad varētu domāt, zemes daļai un cokolam tas nav aktuāli.

Autors: buv (85.10.211.---)
Datums: 13/06/2016 07:29

Paldies par atbildēm, manā gadijumā pamati tika likti no blokiem -bez veidņiem. Varbūt kāds var nokomentēt par bitumu mastiku -to labāk klāt vispirms uz pamatblokiem vai vēlak jau uz tā ekstrudētā putuplasta???

Autors: Zigrftīdss (85.10.211.---)
Datums: 13/06/2016 08:16

mastiku klāj uz pamatu blokiem droši, noroc nost smiltiņu kādus 30-50cm (kā sanāk) un tik pindzelē.
Puķiku līmē cieši cieši, tā lai neveidojas nekādas savienojumu spraugas.

Autors: DsKs (85.10.211.---)
Datums: 13/06/2016 09:44

Jau biju rakstijis - atraku pamatu,ar karcher nomazgaju lai tirs un bez smiltim,pec tam nopindzeleju ar hidroizolaciju,ar Sakret BAK pielimeju putoplastu ( pret bedres malu uzspriego,lai ciesi piegul ),pec tam ar to pasu Sakret BAK pari,sietu pa vidu,velvienreiz uzvelk un pamatu krasu pari un rok ciet ... dibelus neliku,jo lielaka dala paliek zem zemes un attiecigi vislaik tiek piespiesta ...

p.s.

vismaz 100mm putoplastu jaliek ... 50mm biezums skatoties pec tam ar termokameru netur ...

Autors: Pt (85.10.211.---)
Datums: 13/06/2016 14:04

Jā tā padomā,ko tā hidra dos,ja priekšā būs puķiks? Un ko hidra dos,ja betons mitrumu tāpat pumpes no apakšas? Piesegt no sāna ir kaut kāda jēga,bet galvenokārt aukstuma dēļ,lai sāls no malas nelien iekšā. Var nedibeļot. Man zeme tur.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   *******    *******    *******         ** 
 **   **   **     **  **     **  **     **        ** 
 **  **    **         **         **               ** 
 *****     ********   ********   ********         ** 
 **  **    **     **  **     **  **     **  **    ** 
 **   **   **     **  **     **  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727