UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Veikt izmaiņas padomju laika projektā vai izstrādāt jaunu?
Autors: ottoosis (---.103.248.home.P1.0.lan.mits.lv)
Datums: 05/03/2006 18:19

Esmu iegādājies apbūves gabalu ar pamatiem,kas izbūvēti pirms 15 gadiem,saskaņā ar tajā laikā izstrādātu projektu.
Doma ir celt māju,kas atšķirsies no tā laika projekta.
Vai ir iespējams uzsākt celtniecību,balstoties uz tajā laikā izsniegtas būvatļaujas(būvatļaujām tajā laikā,ja nekļūdos,nebija termiņa)?
Vai iespējams,kā pamatu ņemt veco projektu,veicot tajā izmaiņas?
Vai šādām izmaiņām(atkāpēm no projekta) ir kaut kāda noteikta robeža procentos vai kā citādi?
Varbūt tomēr vienkāršāk ir izstrādāt pilnīgi jaunu projektu,saskaņojot to attiecīgajās instancēs?

Re: Veikt izmaiņas padomju laika projektā vai izstrādāt jaunu?
Autors: Ieva (85.158.77.---)
Datums: 05/03/2006 18:48

Man ir ļoti līdzīga situācija tavējai. Arī esmu nopirkusi zemi ar pamatiem un pirmā stāva nesošajām sienām, kas celtas apmēram 15 gadus atpakaļ. Gāju uz domi un tur teica, ka vajag jaunu būvatļauju. Tā laika projekts man īsti neapmierināja, rezultātā taisu jaunu projektu pieskaņojoties izbūvētajiem pamatiem un pirmā stāva sienām. Starp citu domē lika veikt arī izbūvētā objekta apsekojumu t.i. bija nepieciešams būvinženiera slēdziens, ka uz esošajiem pamatiem un sienām var turpināt būvniecību. Vispār var teikt, ka visa procedūra ir gandrīz tikpat piņķerīga kā ceļot māju no jauna. Aizej uz vietējo domi un tur jau tev pateiks kā labāk rīkoties.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   **     **  **     **  **     **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **     **   **   **  
 **         **     **  **     **  **     **    ** **   
 **     **  **     **   **   **    **   **     ** **   
 **     **  **     **    ** **      ** **     **   **  
  *******    *******      ***        ***     **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727