UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
tāme mājai.
Autors:
jēkabs
(159.148.221.---)
Datums: 06/03/2006 19:45
Vai kāds varētu atsūtīt mājas tāmi, kur būtu redzamas izmaksas,ja būtu koka karkasa mājas tāme būtu ideāli( cik liela m2 un cik stāvi).
Iepriekš paldies
Iepriekš paldies
Re: tāme mājai.
Autors:
jēkabs
(159.148.221.---)
Datums: 07/03/2006 22:55
vai tieshaam tas ir taads nosleepums kaa taame? es netaisos ne ar to taami peec tam pelniit vai veel kaadaa veidaa to izmatot, taa ir tikai manis pasha vajadziibai, gribaaa pakalkuleet viena m2 izmaksas tiiri materiaaliem.
Autors:
td
(87.110.76.---)
Datums: 08/03/2006 04:25
...tas nav noslēpums, bet vesela biznesa nozare...salīdzinājumam- varbūt vari pārskaitīt man kādu nieku naudas, nu tāpat vien, vienu tūkstoti Ls.
Autors:
sw
(81.198.220.---)
Datums: 08/03/2006 15:20
tiesi taa, tikai peec tames saakas buuvnieciiba. Kadel man to paarsuutiit, ja esmu tames principus studejis 3 gadus? kadel man to tagad tik viegli parsutit, ja tiesi tames deel esmu zaudejis tukstosus ( domaju lietas ko kadreiz neesmu ietamejis, liidz ar to neesmu sanemis naudu, bet darbu izdarijis ) ?
Autors:
jekabs
(159.148.221.---)
Datums: 08/03/2006 16:13
negribat nesuutat, neviens jau to jums nespiezh dariit cien.sw un td.izlasiet veelriez, ja kaads var tad asuutiet, ja nevariet - tad nevariet, bet Juusu td un sw komentaari ir galiigi lieki.
Autors:
Elb
(---.telia.lv)
Datums: 08/03/2006 17:58
Diezgan svaki ir ar tameem. Es pats kaadu laiku atpakalj mekleeju interneta plashumos kaadu taami, lai vareetu saprast pec kadiem principiem notiek tameshana un ar ko man rekjinaaties. Tachu taa arii nekaa sakariiga neatradu un neviens taapat vien atsutiit arii negrib. Es gan nevaru izprast iemeslus, jo taame butibaa ir piesieta pie konkreeta objekta un peec laika taa vairs nav aktualaa un pazuud nebutibaa, tad kaada jeega to sleept?
Autors:
sw
(81.198.220.---)
Datums: 08/03/2006 20:44
izlasiet tamesanas procesu www.monos.lv
Autors:
td
(87.110.76.---)
Datums: 09/03/2006 01:06
Projektētāja (tāmētāja) un pasūtītāja darba līguma viens standarta punkts skan šādi: "Līguma priekšmets pēc izpildes un apmaksas ir Pasūtītāja īpašums, bet tā tiražēšana, atkārtota pielietošana jeb nodošana trešai personai ir pieļaujama ar otras puses rakstisku piekrišanu"- piekrišanas mērvienība ir Ls.
Autors:
jekabs
(159.148.221.---)
Datums: 09/03/2006 01:56
j agodiigi viens cilveeks atsuutiija, ar konkreetu adresi kur paredzeeti buuvdarbi, taa kaa redziet ir veel labi cilveeki uz shiis zemes:))
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 09/03/2006 02:05
Nu ko visi te var njemties..?
Manupraat taameetaajam buutu jaastraada tiesi tandeemaa ar celtnieku, un celtnieka uzdevumaa.
Jo kurs gan cits varees atbildeet par to cik skruuves, cik materiaalus un par kaadaam summaam apnjemas pasuutiitaajam piegaadaat/iestradat??
Es piemeeram, kaa reiz izveeleejos taadus celtniekus, kuri pashi maaceeja sataameet, ko un cik vinjiem vajag, jo tikai taa rodas paarlieciiba, ka cilveeki zin, ko vinji uznjemas un kaa to paveiks.
Taameetaajs jau var kautko tur sataameet, tacu reaali celtnieki var Tevi ar to taami peec tam aizsuutiit pupaas.(vai nu materiali ir palikushi daargaaki, vai darbaspeeks maksaas citaadaak utt.)
Attieciibaa par taami, ja gribi paspeeleeties - uzraksti uz 8898@#$%&inbox.lv , aizsuutiishu Tev taames paraugu, vareesi tur pabakstiit ieksaa materiaalu daudzumus un izmaksas.Prieks sevis droshi vien tas noderees, tacu ja reaali nonaaksi liidz buuveesanai, iesaku labaak to uzticeet tiem , kuri uznemsies kautko uzcelt.
ps. man nav zeel aizsuutiit taames paraugu :)
Manupraat taameetaajam buutu jaastraada tiesi tandeemaa ar celtnieku, un celtnieka uzdevumaa.
Jo kurs gan cits varees atbildeet par to cik skruuves, cik materiaalus un par kaadaam summaam apnjemas pasuutiitaajam piegaadaat/iestradat??
Es piemeeram, kaa reiz izveeleejos taadus celtniekus, kuri pashi maaceeja sataameet, ko un cik vinjiem vajag, jo tikai taa rodas paarlieciiba, ka cilveeki zin, ko vinji uznjemas un kaa to paveiks.
Taameetaajs jau var kautko tur sataameet, tacu reaali celtnieki var Tevi ar to taami peec tam aizsuutiit pupaas.(vai nu materiali ir palikushi daargaaki, vai darbaspeeks maksaas citaadaak utt.)
Attieciibaa par taami, ja gribi paspeeleeties - uzraksti uz 8898@#$%&inbox.lv , aizsuutiishu Tev taames paraugu, vareesi tur pabakstiit ieksaa materiaalu daudzumus un izmaksas.Prieks sevis droshi vien tas noderees, tacu ja reaali nonaaksi liidz buuveesanai, iesaku labaak to uzticeet tiem , kuri uznemsies kautko uzcelt.
ps. man nav zeel aizsuutiit taames paraugu :)