UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Kā izlīdzināt betona grīdu
Autors:
Rx
(87.110.192.---)
Datums: 13/03/2006 03:15
Paziņa nopirka Linoleju . Bet kad noņēma veco, izrādijās ka grīda no betona un daļēji nelīdzena. Ar ko (kādu materiālu) lai to puslīdz labi izlīdzina lai klātu un pielīmētu linoleju.
Re: Kā izlīdzināt betona grīdu
Autors:
v_t
(85.255.66.---)
Datums: 13/03/2006 04:38
izciļņus noslīpē, bedres aizlej ar pašizlīdzinošiem maisījumiem. instrukācijas nāk līdz.
vēl - ja ir pieejams žurnāls "dari pats" novembris/decembris 2004, tad tur var apskatīt soli pa solim.
vēl - var aiziet uz izstādi un izprašņāt knaufa vīrus.
vēl - ja ir pieejams žurnāls "dari pats" novembris/decembris 2004, tad tur var apskatīt soli pa solim.
vēl - var aiziet uz izstādi un izprašņāt knaufa vīrus.
Autors:
v_t
(85.255.66.---)
Datums: 13/03/2006 04:42
Autors:
jaanus
(80.232.241.---)
Datums: 14/03/2006 00:52
Es dariju tā
1. Paņemu no nomas slīpmašīnu ar akmeniem un ar papīru
2. Vispirms noslīpeju ar akmeniem.
3. Nogrunteju ar Primer6000 (Bostiks)
4. Ar Bostik špakteli nošpakteleju visu grīdu.
5. Ar slīppapīru noslīpēju vēlreiz ( stūros un kaktos, kur mašīna netiek klāt izmantoju slīpēšanas akmeni)
6. Ar puteklusūcēju kārtīgi izsūcu visu grīdu.
Tālāk jau būtu ieklāšana-līmēšana un piegriešana
1. Paņemu no nomas slīpmašīnu ar akmeniem un ar papīru
2. Vispirms noslīpeju ar akmeniem.
3. Nogrunteju ar Primer6000 (Bostiks)
4. Ar Bostik špakteli nošpakteleju visu grīdu.
5. Ar slīppapīru noslīpēju vēlreiz ( stūros un kaktos, kur mašīna netiek klāt izmantoju slīpēšanas akmeni)
6. Ar puteklusūcēju kārtīgi izsūcu visu grīdu.
Tālāk jau būtu ieklāšana-līmēšana un piegriešana
Autors:
U_J
(217.195.53.---)
Datums: 14/03/2006 02:23
Var uzklāt plāno finieri~6mm,apakšā liekot izolāciju,kas domāta laminātam.Skrūves gan nedrīkst žēlot,bet rezultāts ir to vērts! Tas gan nederēs kartupeļu laukā,bet,ja jānosedz nelieli defekti palielā laukumā.-OK
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 14/03/2006 16:52
U_J
izklausās visai praktiski. jautājums par skrūvēšanu - vienkārši griež iekšā betonā? kādas skrūves?
izklausās visai praktiski. jautājums par skrūvēšanu - vienkārši griež iekšā betonā? kādas skrūves?
Autors:
U_J
(217.195.53.---)
Datums: 15/03/2006 01:40
Spec skrūves,kuras pa tiešo skrūvējamas betonā būs dārgs prieks.Es izmantoju 5x40 plastmasas dībeļus.Skrūves pēc izvēles un gaumes- dībeļnaglas,pašzeņķējošās(optimālākais variants),melnās riģipsenes.Svarīgi,lai finieris būtu stingri pievilkts un nestaigātu,īpaši šuvju vietā.Tur špakteles nelīdz-ar laiku izdrūp un uz linoleja parādās neglītas lokšņu kontūras.Var izmantot elastīgos smāķus tipa akrils,silikons,parketa ķites utt.Skrūvju vietu špaktelēšana vēlama.Jo plānāks(lētāks un nekvalitatīvāks) linolejs,jo vairāk parāda defektus.
ka attirit betona gridas virsmu no krasas
Autors:
janis cepurnieks
(85.10.211.---)
Datums: 08/04/2015 22:29
Rx Wrote:
man firma krasosanas nodalijuma uz betona gadu gaita sakrajie krasas karta apmeram2-4mm kaa es varetu to dabut nost varbt ir kadam pieredze???? -------------------------------------------------------
> Paziņa nopirka Linoleju . Bet kad noņēma veco,
> izrādijās ka grīda no betona un daļēji
> nelīdzena. Ar ko (kādu materiālu) lai to
> puslīdz labi izlīdzina lai klātu un pielīmētu
> linoleju.
man firma krasosanas nodalijuma uz betona gadu gaita sakrajie krasas karta apmeram2-4mm kaa es varetu to dabut nost varbt ir kadam pieredze???? -------------------------------------------------------
> Paziņa nopirka Linoleju . Bet kad noņēma veco,
> izrādijās ka grīda no betona un daļēji
> nelīdzena. Ar ko (kādu materiālu) lai to
> puslīdz labi izlīdzina lai klātu un pielīmētu
> linoleju.
Re: ka attirit betona gridas virsmu no krasas
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 08/04/2015 22:47
Man jau šķiet, ka nekā savādāk kā ar slīpēšanu. Jāņem nomā betona grīdas slīpējamā mašīna (tādas ar vairākām dimanta galvām) un jāpabraukā. Ar rupjām galvām domāju diezgan ātri noņems vienīgi jānočeko vai tā krāsa nesit ciet disku. To var pārbaudīt, ja uz auto puliera uzliek fleksim domāto rupjo dimanta kausu. Ja ar to iet labi, tad ar lielo mašīnu arī būs labi. Lielajām mašīnām šķiet tādi pat kausi vien bija, tikai vairāki un arī griešanās ātrums līdzīgs puliera zemajiem apgriezieniem. Var jau ņemties ar to pašu rokas aparātu, tikai kurš tik ļoti gribēs uz ceļiem tur ņemties dienu. Uz flekša apgriezieniem būs lielāks ņēmiens, bet putekļi arī baigi pa gaisu iet.
Man tik nav skaidrs kāds motīvs pasākumam, ja tāpat tā grīda pēc brīža būs ar krāsu. Kamerai tak grīdas līdzenums krāsas biezuma izpratnē nav svarīgs.
Man tik nav skaidrs kāds motīvs pasākumam, ja tāpat tā grīda pēc brīža būs ar krāsu. Kamerai tak grīdas līdzenums krāsas biezuma izpratnē nav svarīgs.
Re: ka attirit betona gridas virsmu no krasas
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 08/04/2015 22:54
Kaut gan, ja tā vecā grīda biju pulētais betons, tad ar rupjo ripu nebūs galīgi labi un ar smalkākiem diskiem sitīs ciet. Pulētajā versijā tad bez maz ar ķīmiju kas loba krāsu nost.