UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kas labāks: IKO vai ISOLA bitum šindeļi
Autors:
varisvar
(195.20.126.---)
Datums: 11/05/2006 17:08
Varbūt ir kādam pieredze ?
Re: Kas labāks: IKO vai ISOLA bitum šindeļi
Autors:
eka
(84.237.151.---)
Datums: 26/06/2006 04:27
Runā ka biezie liekot ISOLA ,bet iesaku paskatīties uz KATEPAL šindeļiem no Somijas.
Autors:
VIKTORIJA
(81.198.204.---)
Datums: 04/08/2006 23:26
Es arī izvēlējos katepal!
Autors:
FFK
(80.232.200.---)
Datums: 11/08/2006 18:58
Es liksu ICOPAL
Autors:
s.d.
(80.70.22.---)
Datums: 17/08/2006 20:53
mums KATEPAL
Autors:
a
(---.radioswh.lv)
Datums: 17/08/2006 21:02
Es savukaart panjemu NBP no www.bn.lv uzklati pagaidaam nav, tamdeelj arii viedoklja par kvalitaati un taml. nav.
Ceru, ka buus ok ;)
Ceru, ka buus ok ;)
Autors:
eka
(84.237.151.---)
Datums: 18/08/2006 00:24
Kādas Valsts ražojums ir tas NBP un cik maksā kvadrātmetrā?
Autors:
a
(87.226.11.---)
Datums: 18/08/2006 05:17
NBP sindelji esot no Kanadas un cenu aplituda, kaa jau visiem - ir leetais gals saakot no4,99 un beidzot ar Ls10.Par kvalitati, ka jau teicu pagaidam neko nevaru pateikt, jo veel staav pakaas un gaida uzliksanu :)
Varu vien teikt, kad mekleju kraasas, kas man patiik un taustiiju visus tos lietuvas sindeljus un luureeju uz visaadiem ''daargajiem'' , tad sis man (prieks manis)izlikaas optimaalakais variants.Tiesa bij veel viens iemesls - es pie vinjiem pasutijau arii jumta logus - isak sakot nokomplekteja man visu jumtu.
Varu vien teikt, kad mekleju kraasas, kas man patiik un taustiiju visus tos lietuvas sindeljus un luureeju uz visaadiem ''daargajiem'' , tad sis man (prieks manis)izlikaas optimaalakais variants.Tiesa bij veel viens iemesls - es pie vinjiem pasutijau arii jumta logus - isak sakot nokomplekteja man visu jumtu.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(---.metro.microlink.lv)
Datums: 30/08/2006 16:03
Principā bituma materiāli uz jumta ir dzīvot pēc parunas puses: bagāts kā grib.
Arī mājas jumtam, kuram lielākoties izmanto koka konstrukcijas ir jāvēdinās.
Ja gribat zināt, kā ēkas jumts jūtas, tad pavalkājiet neilona kreklus un apakšbikses.
Vēdināšanu ļoti labi nodrošaina māla, cementa-smilšu dakstiņi, viļņotās bezazbestcementa "Akmenes cementas" plātnes. Visi šie segumi labi, līdzīgi ķieģeļu mūrim, cauri laiž ūdens tvaikus, kas ļoti būtiski mikroklimatam ēkās ar jumta izbūvēm un ar ļoti minimāliem bēniņu apjomiem.
Arī mājas jumtam, kuram lielākoties izmanto koka konstrukcijas ir jāvēdinās.
Ja gribat zināt, kā ēkas jumts jūtas, tad pavalkājiet neilona kreklus un apakšbikses.
Vēdināšanu ļoti labi nodrošaina māla, cementa-smilšu dakstiņi, viļņotās bezazbestcementa "Akmenes cementas" plātnes. Visi šie segumi labi, līdzīgi ķieģeļu mūrim, cauri laiž ūdens tvaikus, kas ļoti būtiski mikroklimatam ēkās ar jumta izbūvēm un ar ļoti minimāliem bēniņu apjomiem.
Autors:
bukss
(87.110.1.---)
Datums: 31/08/2007 20:51
Isolai smuki ir tie jaunākie, bet padārgi.
Interesantas krāsas ir pie TAMKO.
Interesantas krāsas ir pie TAMKO.