UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
jaucama kūts
Autors:
ro
(194.19.244.---)
Datums: 13/05/2006 23:27
kūts viena puse ir nopuvusi,bet otra labā stāvoklī.Ir ļoti labi guļbaļķi.Vai tiek praktizēta tāda lieta ka atbrauc cilvēki kuriem tos baļķus vajag,nojauc kūti un samaksā par baļķiem?Cik vispār baļķi var aptuveni maksāt,un cik no baļķu cenas ir jānolaiž cena par jaukšanu?Saprotu ka konkrēti atbildēt neko neredzot ir grūti,bet ievest mani lietas būtībā kāds jau varētu.Mērijis neēsmu bet daļai guļbaļķu ir diezgan iespaidīgs diametrs,un liekas ka ne pilītes ūdens nav ticis klāt kaut gan jumts tāds ka zvaigznes var skaitīt.Zinātāji teica ka pāris gados kautkas ir jāizdara,savādāk daba izdarīs savu.Sevišķi mantkārīgs neēsmu,bija doma lēnā garā visu sadedzināt malkā,bet kā vīrietis kaut arī pilsētnieks kas laukos tikai atpūšās, saprotu ka tā būtu pagalam stulba rīcība:)).
Re: jaucama kūts
Autors:
ro
(194.19.244.---)
Datums: 14/05/2006 00:59
Taisnību sakot pietiktu ar sagāšanu,tālāk jau es pats.
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 15/05/2006 17:05
šķūņus un vecas guļbūves nojaukšanai uzpērk firmas, kas ražo "vecas" mēbeles.
ir redzēti sludinājumi valmieras avīzā "liesma".
ir redzēti sludinājumi valmieras avīzā "liesma".
Autors:
Ronalds_
(---.exigengroup.lv)
Datums: 28/07/2006 16:32
Vai tiešām nevienam nav kaut aptuvenas informācijas, cik var dabūt par nojaucamu, vecu guļbūvi. Ir viena jaucama viensēta māja, kūts, škūnis. Nekas nav bijis apšūts - baļki varētu būt labā stāvoklī. Jumti +/- oki - arī pārsegumi, sijas, grīdas varētu būt oki. Firma piedāvā ~1000 ls. Bet - tas daudz? Maz?
Autors:
zipaks
(195.13.170.---)
Datums: 28/07/2006 18:26
man ar derētu kādi kontakti. ir viens tāds gruvesis, no kura gribētos tikt vaļā. par to, ka kādam vajadzīgi baļķi nebiju pat iedomājies. pašam visu laiku rokas nestiepā, bet ja te kāds ir ar mieru atbraukt un nojaukt - tad neko labāku nevar vēlēties.
Autors:
Didzisp
(195.13.171.---)
Datums: 28/07/2006 23:22
Es domāju, ka cena varētu būt kautkur starp malkas cenu un jaunu baļķu cenu. Ja ir interese novākt tās vecās celtnes, tad varu savest ar cilvēku, kurš meklē vecus baļķus priekš mākslas skolas viena projekta. Gan jau atbrauks skolas direktors ar "pionieriem" un visu novāks.