UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 3 no 4
Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: SimonWhitehead (103.129.140.---)
Datums: 24/09/2023 17:15

Are you looking for the ideal electronic signature platform for the sports industry? Users may easily submit and sign digital documents with the aid of www.signnow.com/esignature/esignature-for-sports, simplifying their document management processes.

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: Venta (213.226.141.---)
Datums: 24/09/2023 17:23

N --Kāds katls tev ND Metālikas ir cik jauda un kādi izmēri varbūt vari pateikt? Cik izmaksāja katla uzstādīšana?

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: agrais (89.254.148.---)
Datums: 24/09/2023 21:16

Ko venta var nemties... Kada skirba kada N katlam jauda? Tev jazin kad jauda tev vajadzīga. Te katrs rakstis kads konkreti katram katls patik un ir lietosana...Neviens tacu nav salicis vairakus katlus rinda un testejis. Man patik un pilniba apmierina Grobinas katls. Citam patiks cits katls... Un? Pašam, vai pasai jaizlemj kadu pirkt. Kads pec jaudas vajadzīgs, kādu var nopirkt uzreiz, kāds jagaida. Cik katrs maksa, kur atrodas un ka ar piegādi... Pa lielam visi ir dzels gabals, ja pareizi sistemu pieslegsi, ja tamdel pareizi vares kurinat, tad jebkurs katls kalpos un kalpos.Jau te nemies kadu menesi, sen jau butu uzlikts un kurinatu.

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: N (80.89.78.---)
Datums: 25/09/2023 02:38

Venta rakstīja:
-------------------------------------------------------
> N --Kāds katls tev ND Metālikas ir cik jauda un
> kādi izmēri varbūt vari pateikt? Cik izmaksāja
> katla uzstādīšana?

Man ir 20kw granulu/malkas katls. Malku gan neesmu kurinājis, par cik no pārdevējiem bija nedaudz metiens, un nav tur tik vienkārši kā sākumā stāstīja.

P.S. Pārdevēji nebija paši ND, toreiz nezināju, ka no viņiem pa tiešo arī var nopirkt.

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: agrais (89.254.148.---)
Datums: 25/09/2023 07:21

Vispar interesanti, kapec cilveks izvelas čakareties ar pasteces sistemu?Nu vienigais attaisnojums varetu būt jau vecas sistemas esamība.par katla pieveinosanas cenam...nu ja nem vera ka pazistams meistars autorei nav....citadi te tadi jautajumi nebutu, tad vel problema varetu but to sameklet. Bet tas nu atkarigs kur dzīvo. Labi meistari dargi, pašreiz, pirms sezonas loti aiznemti un uz tadiem sikiem darbiem brauks ne labbrat.Cena būs atkariga no ta kas jadara...veca katla demontāža, staipīsana uz kaut kurieni. jauna katla novietosana vieta. dazreiz tas ir diezgan problematiski telpas izvietojuma del. tad skurstena pieslēgum s, veco trubu sapasešana ar jauno katlu...ja zvaignes nostajas pareiza poza, tad darbu var nebūt daudz...bet var būt ari savadak. Letak par 150-250 nebūs noteikti, bet var but arī stipri vairak.... Plus vel vajadzīgie materiali. veidgabali nav leti, un kaut kas jauns vajadzīgs būs noteikti...Nu ar 400-500 vajag rekinaties, sanaks letak...tad vares priecaties.Ko citu foruma var pateikt.Jamekle meistars, viņs tad arī vares pateikt kas un ka. Šeit nekadus precizos ciparus neuzzinasi... Par Grobiņas katlu...Man ir 52kw, tam siltummaiņa tirisana viegla...atver durtiņas uv ar kruki izbrauc pelnus kurtuve...Mazakiem katliem sistema tada pat, tikai var but ka durvis nav uz eņģēm bet uz cetram skruvem. Tas nav īpasi ērti, bet nekas traks arī nav. bet tur jaskatas kādas jaudas katls...Es apkures sezona apmeram reizi menesi iztiru, nekas daudz tur nesakrajas. bet tas varbut atkarigs kadu malku kurina, cik daudz apaug ar darvu...Man tur viss sauss un bez darvas.Esmu redzejis tadu katlu kur viss aizaudzis pamatigi. bet tur kurinaja bez akumulatora....ka ar pasteci nezinu, nav bijusi darīsana..

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: Venta (213.226.141.---)
Datums: 25/09/2023 08:52

Jā māja ir veca arī pašteces apkure ir veca ap 45 gadi varbūt, škurstenis parastais pievienots pie ieres vai kā pareizi nosaukt ir katla aizmugurē četrkantains, tāpēc arī iztaujāju kā būtu ērtak uzstādīt, kamēr katrs nesāka tecēt ar sistēmu bija viss okei, lielas jaudas katlu arī negribu, jo varu kurināt jebkurā laikā un ir silts

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: mshahid (103.129.140.---)
Datums: 25/09/2023 22:21

This marks my first visit to this platform, and I was introduced to it through the article titled how-to-improve-real-estate-based-e-signature-workflows-e-sign-and-email-pdfs-back-to-clients-without-printing-or-scanning, which I found to be truly amazing. I'm certainly planning to return for more.

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: David (137.59.220.---)
Datums: 26/09/2023 14:28

I usually visit the website airslate.com/bots/basecamp. What I liked best about them is the high level of service they provide. Go check it out for yourself!

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: Vidzeme (213.226.141.---)
Datums: 26/09/2023 19:03

Grobiņas katls nav slikta izvēle.Laba kvalitāte un labāka cena kā tiem visiem pārējiem. Protams,kad var taisīt uz pašteci,tikai tad radiators būs tikpat dik katlā,tas man personīgi nepatīk. Vislabākais variants ir malkas katlu aprīkot ar akumulatoru,kaut 1T tvertni. Ja jau reiz Jūs Venta demontēsiet veco un liksiet jaunu,tad varbūt ir iespēja ieguldīt uzreiz vairāk un uztaisīt kā nākas?tad ziemā un pārējā laikā Jums būs komforts,vakarā pakuriniet un siltums pietiek gan mājais,gan iedzīts 1t akumulatorā,kas pietiks visai naktij un no rīta nebūs auksti... bet pie pašteces mājā būs silts tikai tad kad kurina.... otrs defekts ir tas,ka pašteces variantā bieži cilvēki nekurina optimālajā 70grādu temperatūrā,bet gan žužina pensionāru režīmā,kas aiaudzē katlu,slikti sadeg,neekonomiski,skurstenī zemākas atgāzes,viss ir slikti,ja katlı strādā piem.ar 50grādiem

Re: Apkures katls kurināms ar malku
Autors: SimonWhitehead (103.129.140.---)
Datums: 28/09/2023 12:56

This unique looks utterly perfect. Every one of plain and simple records are prepared through the help of great number for working experience handy experience. I will be happy it all for a second time considerably. fulvic acid

Pašreizējā: 3 no 4


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **     **  ********  ********  **     ** 
 **  **  **  **     **  **           **     **     ** 
 **  **  **  **     **  **           **     **     ** 
 **  **  **  *********  ******       **     **     ** 
 **  **  **  **     **  **           **     **     ** 
 **  **  **  **     **  **           **     **     ** 
  ***  ***   **     **  ********     **      *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727