UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kādas remonta izmaksas?
Autors:
Venta
(84.15.218.---)
Datums: 22/06/2025 12:35
Vēlos uzzināt kādas iespējamās kopējās izmaksas 2 istabu 30 m2---nobalsināt griestus, uzlīmēt tapetes un grīdu uzklāt linoleju ? Materiāli+darbs.
Re: Kādas remonta izmaksas?
Autors:
agrais
(89.254.136.---)
Datums: 22/06/2025 21:43
Nu....griestus vairs neviens nebalsoja,tur tad jau problēma. Par sienām nav zināms kada stāvoklī. Ar grīdu parasti arī problēmas,un kajlistes pielikt var būt ne tik viegli. Utt. Pēc apraksta kas jādara,es prasītu ap 1500... Bet precīzi pateiktu pēc apskates. Varbūt mazāk,varbūt vairāk....tas ir ja dzīvotu tuvumā.
Autors:
agrais
(89.254.136.---)
Datums: 22/06/2025 21:49
Tas par darbu apmēram...pēc apraksta. Materiāli... Nu tas jau kādus kundze vēlas,bet apmēram tik pat. +- tur nianšu daudz ..
Autors:
Venta
(84.15.223.---)
Datums: 23/06/2025 06:09
Remontu budžeta neko šiku.
Autors:
agrais
(89.254.136.---)
Datums: 23/06/2025 08:13
Es jau ar par neko šiku...Ja ar šiku, tad reizini ka minimums x3 +++Tas nezinatajam tik tā liekas-kas tur, tik tapetes pārlimet. Diemžēl parasti tā nav, ja nu vienīgi dzīvoklis kur jau labs remonts agrak veikts, un tiešam tikai kosmetiku vajag. Arī tad saleksies, jo darbs un materiāli maksā tik cik maksā....Ja vēl objekts atrodas kādā nekurienē...tad vispar kādu atrast būs grūti,īpasi ja tas mazbudžeta projekts. Tagad sezona, labus celtniekus brīvus neatrast.... Man vienai paziņai ir remontejama maja...bet atrodas ap 40km no pilsētas, pa grants ceļu. Nu nevar nevienu atrast, es arī tādu objektu neņemu.....Un ar jau naudas ir tik cik ir, tapēc tas remonts ir liela problema.Tāda nu diemžel ir tā situācija....Ir situācijas kad cilveki jau izmisumā, nevar atrast meistarus. Pašam ir bijis vairakas reizes kad uztaisu tami stipri lielaku, ar domu kad negribēs un atkratīsies, jo pašam darba pietiek...bet piekrit, jo nav variantu.
Autors:
Venta
(84.15.220.---)
Datums: 23/06/2025 09:57
Sapratu .Varbūt vari pateikt ko labāk klāt uz grīdas virsū jau esošajam klājumam laikam presētais vai kāds klājums no vecajiem laikiem, lai nav jāplēš vecais laukā?
Autors:
agrais
(89.254.136.---)
Datums: 23/06/2025 12:08
Pa vienkāršo un lēto būtu preskartons,pa virsu linolejs,tāds biezāks. Dārgāk,bet mana skatījumā labāk,būtu OSB. Bet tas vis jau kāda tā vecā grīda,ko gribi panākt. Varbūt vispār vari uzlikt kādu lēto laminātu....
Autors:
Venta
(84.15.221.---)
Datums: 23/06/2025 15:06
Preskartonu vai OSB varētu klāt virsū vecajam preskartonam? Vēl jāskatās lai būtu vienā līmenī ar koridoru un lai durvis varētu aiztaisīt
Autors:
Venta
(84.15.221.---)
Datums: 23/06/2025 15:09
Varbūt ieteiktu kur Rīgā ir draudzīgākas cenas celtniecības materiāliem?
Autors:
agrais
(89.254.136.---)
Datums: 25/06/2025 07:41
Nu par Rīgu nepateiksu, bet drosi ven jau Depo.Bet....ne vienmer tas letākais materials ir ta labaka izvele. Nu konkreti par krasam...ir letais gals, bet jakraso vairakas reizes jo slikti sedz, nav ta kvalitate utt. Un var nopirkt kaut ko pa vidu un bus ok. Tapat ar tepetem, tur varetu gari un plasi stastit. Man jau liekas ka jusu gadijuma krāsojamas tapetes butu vislabākais. Ja sienas sliktas, tad biezaku rakstu, ja ok, tad var kadu planaku. Viegli limejas, ja kas nav īsti sanācis, tad aizkrasosies... Utt Krasu Caparol Samtex7,ka piemers... nav galīgi dargais gals, labi klājas, mazgajama..