UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

help-profinjiem!
Autors: Jolly (---.dsl.pipex.com)
Datums: 14/07/2006 21:15

Esmu jauna gaishmate :),taadeelj ir ljoti lielas iespeejas, ka mani vareetu , latviski sakot- apchakareet, jo taisos beidzot pabeigt iipashumaa iegaadaataas jaunbuuves celtnieciibu. Naakamnedeelj tiekos ar vairaakaam buuvfirmaam, kas man vareetu nomainiit jumtu. Izhkjiiros (ar padomdeveeju paliidziibu) par bitumena shindeljiem ar siltinaashanu (pleevi?) + skurstenja kjiegjelju nomainja +2 jumta logi + zibensnovedeeju caurules. Jumts ir 240 kv/m, shiiferis. taatad- kaadas buutu patuvenaas reaalaas izmaksas esoshaa jumta ruupiigai (saglabaajot shiiferi) nopleeshanai un jaunaa uzlikshanai, kaa arii pabildus mineetajiem darbinjiem? Un konkreeti- cik kopaa ar darbu un materiaaliem maksaa bitumena sindelju uzlikshana uz 1 kv.m? Esmu jau veikusi "vieteejo" cenu aptauju no radu, pazinju, buuvveikalu vidus, taadeelj zinaams cipars man jau galvaa ir, bet interesee forumieshu viedoklis. Un veel- cik riskanti ir veikt darbus neoficiaali- bez 18% piemaksas? un cik ilgs laiks ir nepiecieshams jumta uzlikshanai, ja straadaa katru dienu? Kaads buutu reaalaas transporta izmaksas- vai taas vispaar tiek reekjinaatas, ja rajona centrs- buuvfrimas, ir 40 km attaalumaa no mana iipashuma? Varbuut muljkjiigs jautaajums- bet varbuut liidzi panjemt kaadu viiriesha kaartas paarstaavi? Vai ir kaadi specifiski jautaajumi, kas jaauzdod buuvfirmaam, kas veic jumta utt. nomainju? Ceru, ka izpaliidzeesiet! Liels paldies!

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.