UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
help-profinjiem!
Autors:
Jolly
(---.dsl.pipex.com)
Datums: 14/07/2006 21:15
Esmu jauna gaishmate :),taadeelj ir ljoti lielas iespeejas, ka mani vareetu , latviski sakot- apchakareet, jo taisos beidzot pabeigt iipashumaa iegaadaataas jaunbuuves celtnieciibu. Naakamnedeelj tiekos ar vairaakaam buuvfirmaam, kas man vareetu nomainiit jumtu. Izhkjiiros (ar padomdeveeju paliidziibu) par bitumena shindeljiem ar siltinaashanu (pleevi?) + skurstenja kjiegjelju nomainja +2 jumta logi + zibensnovedeeju caurules. Jumts ir 240 kv/m, shiiferis. taatad- kaadas buutu patuvenaas reaalaas izmaksas esoshaa jumta ruupiigai (saglabaajot shiiferi) nopleeshanai un jaunaa uzlikshanai, kaa arii pabildus mineetajiem darbinjiem? Un konkreeti- cik kopaa ar darbu un materiaaliem maksaa bitumena sindelju uzlikshana uz 1 kv.m? Esmu jau veikusi "vieteejo" cenu aptauju no radu, pazinju, buuvveikalu vidus, taadeelj zinaams cipars man jau galvaa ir, bet interesee forumieshu viedoklis. Un veel- cik riskanti ir veikt darbus neoficiaali- bez 18% piemaksas? un cik ilgs laiks ir nepiecieshams jumta uzlikshanai, ja straadaa katru dienu? Kaads buutu reaalaas transporta izmaksas- vai taas vispaar tiek reekjinaatas, ja rajona centrs- buuvfrimas, ir 40 km attaalumaa no mana iipashuma? Varbuut muljkjiigs jautaajums- bet varbuut liidzi panjemt kaadu viiriesha kaartas paarstaavi? Vai ir kaadi specifiski jautaajumi, kas jaauzdod buuvfirmaam, kas veic jumta utt. nomainju? Ceru, ka izpaliidzeesiet! Liels paldies!