UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Paliidziet luudzu ar info par blokiem.
Autors:
Mr_Berts
(81.198.177.---)
Datums: 24/07/2006 16:03
Esot kaut kaadi Lietuvieshu bloki,kaut kas stipri liidziigs Aerock blokiem,
vai kaads nevar paliidzeet ar info,kaa vinjus sauc,kas Latvijaa nodarbojas ar vinju izplatiishanu,vai tas sanaak leetaak nekaa Aerock,kaada ir vinju kvalitaate un varbuut pastaav kaada cita alternatiiva(citas firmas bloki),jo Latvijaa sanaak ilgi gaidiit,teiksim gaazbetonu jaagaida liidz septembra vidum,bet mam gribeetos liidz rudenim tikt zem jumta.
P.S. varbuut kaads arii var padaliities ar savaam domaam-saliidzinot gaazbetonu ar aerock un tiem liidziigiem blokiem.
Jau ieprieksh paldies!!!!
vai kaads nevar paliidzeet ar info,kaa vinjus sauc,kas Latvijaa nodarbojas ar vinju izplatiishanu,vai tas sanaak leetaak nekaa Aerock,kaada ir vinju kvalitaate un varbuut pastaav kaada cita alternatiiva(citas firmas bloki),jo Latvijaa sanaak ilgi gaidiit,teiksim gaazbetonu jaagaida liidz septembra vidum,bet mam gribeetos liidz rudenim tikt zem jumta.
P.S. varbuut kaads arii var padaliities ar savaam domaam-saliidzinot gaazbetonu ar aerock un tiem liidziigiem blokiem.
Jau ieprieksh paldies!!!!
Re: Paliidziet luudzu ar info par blokiem.
Autors:
zipaks
(195.13.170.---)
Datums: 24/07/2006 21:09
ja tu gribi rudenī tikt zem jumta un tev vēl nav bloku, tad ceru, ka tu domā 2007. gada rudeni?
Autors:
Mr_Berts
(81.198.177.---)
Datums: 25/07/2006 14:57
Es taa noprotu ka pie blokiem shogad man netikt,ja?
Gaazbetonu man soliija uz septembra vidu,bet pazinja ieteica aeroc,esot vieglaak peec tam ar apdari u.t.t.
Tapeec bija doma pamekleet aiz valts robezhaam.
Tad tomeer,vai kaads nezin kaa sauc lietuvishu Aerocku,vai kaadu citu alternatiivu un kas vinjus piedaavaa latvijaa.
paldies.
Gaazbetonu man soliija uz septembra vidu,bet pazinja ieteica aeroc,esot vieglaak peec tam ar apdari u.t.t.
Tapeec bija doma pamekleet aiz valts robezhaam.
Tad tomeer,vai kaads nezin kaa sauc lietuvishu Aerocku,vai kaadu citu alternatiivu un kas vinjus piedaavaa latvijaa.
paldies.
Autors:
GunisD
(84.237.209.---)
Datums: 02/07/2007 22:38
Labaak cel no silikaatblokiem, lielaaka siltumizturiiba, skanjas izolaacija un spiedienizturiiba un leetaak.
Pats taisos buuveet maajinju tad nu ilgi mekleejot un runaajot ar paziistamiem cilveekiem, katrs jau kaut ko saka pa savam un katram kaa nu patiik ,taa nu celj, bet shis ir variants manupraat zelta vidusceljsh :)
reku adresiite: [www.silbloks.lv]
:::
Pats taisos buuveet maajinju tad nu ilgi mekleejot un runaajot ar paziistamiem cilveekiem, katrs jau kaut ko saka pa savam un katram kaa nu patiik ,taa nu celj, bet shis ir variants manupraat zelta vidusceljsh :)
reku adresiite: [www.silbloks.lv]
:::
Autors:
nē nē
(83.136.136.---)
Datums: 02/07/2007 23:37
taisi no keramzītbetona (fibo) blokiem ! daudz labāki par visiem citiem !
Autors:
GunisD
(84.237.209.---)
Datums: 02/07/2007 23:41
Tas ir labaaks protams, bet vai tas ir eertaak un leetaak. ar keramziitblokiem ir baigaa njemshanaas un vinjam nav taadi siltumietilpiibas raadiitaaji kaa silikaatblokam + silikaatbloki ir preciizaaki, liec maaju kaa lego kopaa
Autors:
GunisD
(84.237.209.---)
Datums: 02/07/2007 23:53
Bet tas ir tikai mans viedoklis, no taada skatiijuma, ka es pats celshu, citaadi vel njemt celtniekus, tas buus paaraak daargi, taadeelj arii taada izveele
Autors:
FFK
(80.232.200.---)
Datums: 03/07/2007 00:11
Poriterm 400
69.50Ls/kbm + līme
uz vietas ~300kbm
69.50Ls/kbm + līme
uz vietas ~300kbm
Autors:
Didims
(---.vsaa.lv)
Datums: 03/07/2007 16:29
GunisD, dzelzbetonam _siltumietilpības_ rādītāji ir vēl labāki kā tiem silikāta blokiem, kas tie paši silikāta (baltie) ķieģeļi vien ira tikai lielāki. Ja lietot tādus blokus, no ārpuses jāliek biezāks vates slānis. Fibiķiem un citiem vieglbetona blokiem ir gan siltumietilpība, gan optimālas mehāniskās īpašības, gan labāka siltumizolēšanas spēja.