UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Vispareizāk ir tomērt likt dubulto reģipsi ievērojot pareizu reģipša ieklāšanas tehnoōģiju. Pēdējā laikā esmu redzējis meistarus kuri griestus uzstāda pēc saucamā "Čuja", un tad pēc krāsotājiem parādās visādi brīnumi.
Mājā plaisas
Autors:
rihis-a
(87.110.41.---)
Datums: 22/01/2007 02:35
Mājā ir radušās mazas plaisas uz gristiem un sienas!! Māja mūrēta no Aeuroc!! Kā varētu aiztaisīt šīs plaisas, lai vairs nerastos?? Griesti ir reģipša, plaisa ir pa reģipša šuvi!! Kā varētu aiztaisīt šo plaisu, lai arī šī vairs nerastos??
Re: Mājā plaisas
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 22/01/2007 16:15
Man domāt, ka no sākuma vajadzētu noskaidrot plaisu rašanās cēloni (cēloņus). Savādāk plaisas radīsies atkal. Ja negribi meklēt cēloņus, tad maskē ar dekoratīvām līstēm. protams vairumā gadījumu tas diez cik dekoratīvi neizskatīsies. :(
Ja plaisā sienas, tātad šamējās kustās. Ja šamējās kustās, pārsegums arī kustās. Ja pārsegums kustās, griesti arī kustās. Utt. Varbūt plaisas ir arī pamatos?
Ja plaisā sienas, tātad šamējās kustās. Ja šamējās kustās, pārsegums arī kustās. Ja pārsegums kustās, griesti arī kustās. Utt. Varbūt plaisas ir arī pamatos?
Autors:
nietzsche
(195.122.3.---)
Datums: 22/01/2007 21:25
Ir tāda lieta, kā ēkas sēšanās un pat ja tā ir vienmērīga, notiek mikroskopiski spriegumi starp dažādām ēkas konstrukcijām. Ja plaisa (neliela) ir pa reģipša un mūra sadurvietu, tad jājautā vai zem špaktelējuma ir likts sietiņš. Vispār apmetēji iesaka likt sietiņu virs visām spraugām (sadurvietām).
Autors:
Raivis72
(87.110.151.---)
Datums: 27/01/2007 15:08
Vispareizāk ir tomērt likt dubulto reģipsi ievērojot pareizu reģipša ieklāšanas tehnoōģiju. Pēdējā laikā esmu redzējis meistarus kuri griestus uzstāda pēc saucamā "Čuja", un tad pēc krāsotājiem parādās visādi brīnumi.
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 29/01/2007 19:50
Man arii palisas aizgaajushas gan pa sienaam arii shur tur regipasha salaiduma vietaas. Vaitas tagad pamati jaajauc valajaa un jaastirprina. Ceru ka maajai paaris gados vajadzeetu apstaaties ar to seeshanos.