UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Tualetes podu krāsošana
Autors:
Kope
(---.deac.net)
Datums: 08/03/2007 21:48
Tur jau tā bēda, ka pods kā tāds nav nopirkts, bet "piedzīt" vannas krāsā arī nav iespējams :(
Ir nopērkami krāsaini podi, zili, zaļi, pat dzelteni, bet kāpēc nevarētu būt podiem tāda pati krāsu izvēle kā vannām un izlietnēm?
90 gadu vidū bija firma uz audēju ielas, kas ar to nodarbojās, bet nu.. šobrīd ne ziņas, ne miņas no tās.
Ir nopērkami krāsaini podi, zili, zaļi, pat dzelteni, bet kāpēc nevarētu būt podiem tāda pati krāsu izvēle kā vannām un izlietnēm?
90 gadu vidū bija firma uz audēju ielas, kas ar to nodarbojās, bet nu.. šobrīd ne ziņas, ne miņas no tās.
Autors:
Magone
(87.110.146.---)
Datums: 09/03/2007 00:25
Gribētu zināt kādā krāsā tā vanna ir,....un podam jau nav jābūt taisni tādā krāsā,pēc dizaina taisni ļoti labi izskatītos kontrastējošas krāsas pods, protams lai tas viss saskan ar flīzēm!!
Autors:
VanRaiks
(---.client.microlink.lv)
Datums: 19/03/2007 20:19
Man liekas, ka podu un izlietņu krāsu var pasūtīt izgatavotājfirmai. Protams, ne jau visām. Bet man tāpat liekas, ka cena būs X3 ja ne X5
Re: Tualetes podu iegade krasu izvele...
Autors:
Elvijs &
(78.84.240.---)
Datums: 25/10/2007 03:39
sveiki vai kads man varetu pateikt kur var iegadateis normalu podu tikai melnu gribu un ari izlietni vanas iztaba vienkarsi melnu vai sarkanu...ludzu atraxti uz e-mile.
Autors:
Vitalijs Kravčenko
(95.68.9.---)
Datums: 05/06/2010 15:58
Labdien!
Vēlējos jautāt vai kādam izdevās atrast kādu uzņēmumu, kas krāso tualetes podus?
Vēlējos jautāt vai kādam izdevās atrast kādu uzņēmumu, kas krāso tualetes podus?
Autors:
Arita D
(78.154.132.---)
Datums: 08/06/2010 10:37
Es strādāju dizaina jomā daudzus gadus, bet šādu uzņēmumu, kas podu padara krāsainu neesmu sastapusi.
Tualetes podi - krāsaini - ir [www.cesanitary.com] mājas lapā, taču arī šis uzņēmums, cik zinu nenodarbojas ar podu krāsošanu!
Tualetes podi - krāsaini - ir [www.cesanitary.com] mājas lapā, taču arī šis uzņēmums, cik zinu nenodarbojas ar podu krāsošanu!
Autors:
K.
(---.lmt.lv)
Datums: 16/06/2010 16:32
Savulaik par šo runājos ar PAA pārstāvjiem. Viņiem ir krāsainas vannas un izlietnes, un .... pdu vāki :)) Bet ne podi, jo to krāsa tiek pievienota izgatavošanas laikā, bet pēc tam - nekas ilgstoši klāt neturas.
Autors:
soseds2
(81.198.157.---)
Datums: 18/06/2010 22:25
Vienigie kas podu var nokrasot ir keramiki, kam pieejamas lielas krasnis glazuras apdedzinasanai. Cena sadam procesam butu jauna poda verte.. ;)
Pašreizējā: 2 no 2