UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

sacietējušu PU putu tīrīšana
Autors: ivars99 (194.8.16.---)
Datums: 15/05/2007 22:25

Pēc lakotu koka logu ielikšanas konstaēju, ka pāris vietās ir uzkritušas putas, tās nplēšot tomēr paliek "pleķis", kā labāk tās notīrīt??

Re: sacietējušu PU putu tīrīšana
Autors: mozolis (80.70.21.---)
Datums: 16/05/2007 01:48

ja aceros tad no koka bij ļoti grūti dabūt nost!!! tev vajadzēs ar kādu smalku smilšpapīru noslīpēt lakas kāru un pārlakot no jauna!!!

Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 16/05/2007 17:31

Pamēģini ar augstāka oktānskaitļa, piemērams 98 benzīnu. Varbūt ka izdodās...

Autors: Putu Tīrītājs (195.20.127.---)
Datums: 16/05/2007 18:58

Man līdzīgi gadījas ar koka durvīm, mēģināju ar visādieb brīnumiem - nekā. Meistars arī teica, ka tikai ar smilšpapīru un laku... Un tad nāca sieva. Kā jau tas sieviešu dzimtē pieņemts, viņa bija no kādiem tur izplatītājiem iepirkusi katkādu tur "organisko brīnumlīdzekli", kas tīra traipus no drēbēm (krāsu izņem ka nemetās), derot pušumiem un brūcēm, der kā kā piedeva ūdenim puķu barošanai un citi labumi. Nezinu kā sauc, bet ir balta kantaina 1L plastmasa pudele ar dozatoru, virsū šķiet 3 burti. Runājot par lietu - uztriepu, pagaidiju, notīriju. Ņemot vērā, kad man ir tumšas (Wenge) durvis, defektu pēdas nav manāmas - ar laku nenotika nekas, putu pleķi pazuda. Izklausās kā pasakā, bet manuprāt pirmo reiz kautkas sakarīgs no izplatītāju puses.

Autors: garaamgaajeejs (---.tkb.lv)
Datums: 24/05/2007 20:41

tā baltā kana bija laikam Amway LOC, tiešām brīžiem tīra da jebko... sacietējušu eļļas krāsu no drēbēm pat iztīrīja... :)

Autors: ivars99 (194.8.16.---)
Datums: 05/06/2007 18:38

Kurš no tiem n-tajiem produktiem tīra krāsas?

Autors: mozolis (80.70.21.---)
Datums: 07/06/2007 04:08

nu jā es to amway figņu ar pamēģināju un putas nebija problēmas noņemt gan no drēbēm un matiem gan no stikla un plasmasas un kožļenes ar ņem ārā!!! nu baigā ģēla tā ir tik to nosaukumu ar neaceros!!! kad atradīšu to pudeli tad ierakstīšu nosaukumu

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.