UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Apgrutinajums uz zemes gabala
Autors: osys (195.13.164.---)
Datums: 31/05/2007 16:49

Hi !

Ir situacija, kad ir iegadats privatais ipashums, uz kura izradas ir ierakta pagasta siltumtrases trubas, bet nevienos papiros nav minets apgrutinajums, tikai minets par elektribas kabeli. Es saprotu, ka ja man tas netrauce viss ok, bet man tas trauce, jo velos tur dikji rakt ? Ka pareizi juridiski tam visam butu jabut sakartotam ?

paldies par atsaucibu.

Re: Apgrutinajums uz zemes gabala
Autors: krūmu zutis (83.136.136.---)
Datums: 04/06/2007 18:22

ja nav papīros, tad nevar būt dabā ! roc ārā un nodod lūžņos, ja prasa - kur palika, atbildi - kas tad ? ja prasa - truba, saki, - kāda truba? ja prasa - situmtrases truba, saki - varbūt sadalījusies un uzsūkusies zemē, ja jau dokumentos nav:)

Autors: osys (195.13.164.---)
Datums: 04/06/2007 18:26

Jaa viss jau jauki, tikai paliks viss pagasts bez apkures, pec tam mani vienkarshi noshaus neatejot no kases :-DD

Autors: Wabole (193.238.213.---)
Datums: 19/06/2007 21:25

Smieklīgi un bēdīgi, kad šitā piečakarē. Viens labums ir Bankā dos lielāku novērtējumu ja apgrūtinājums nau papīros, bet var jau ari meiģināt sūdzēt tiesā ka esi iegādājies zemi par neadekvātu cenu dēl pašvaldības neizdarības, un tagad smagi ciet no tā jo nau kur makšķerēt karpu :)

Autors: osys (194.8.16.---)
Datums: 19/06/2007 21:40

Hi!
Viss bus shtokos, uzzinaju, ka esot bijusi mutiska vienoshanas, kurai protams musu valsti ir "liels speks", ta ka izbijusho saimnieku tiesa, a pashiem esot jaraksta, ka nevelamies ari sev pagasta siltumu un, ja pagastam ir iespeja parnest uz citu vietu un tur vilkt, tad tas pec likuma esot jadara. Otrs, ka pagasts ari krenkjigs un pukst, ka atsledzamies no vinju "zelta apkures" un shiem tagad jasildot zeme mana, labakais tas, ka cirkulacija pa atzaru laga nenontiek un rezona var obratku liela ziema pieraut. A lai uztaisitu cirkulaciju jalien majas, a tur atkal bez manas piekrishanas ni-ni. Ta ka laikam man ar jataisa apkure ar ss, zemi pagasts vel papildus silda, greks nezmantot :-))

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   ******   ********  **      **  **     ** 
  **  **   **    **  **        **  **  **  **     ** 
   ****    **        **        **  **  **  **     ** 
    **     **        ******    **  **  **  **     ** 
    **     **        **        **  **  **   **   **  
    **     **    **  **        **  **  **    ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727