UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Gravis
Autors: osys (195.13.164.---)
Datums: 31/05/2007 17:00

Sveiki !

Ir situacija, kad musu zemite atrodas krustojuma, kur viena mala skersojas ar asfalta apvedcelju, a otra ar vietejo pagasta celju, starp kuru ir gravis.

1) Jautajums tads, cik tuvu tam apvedceljam drikst buvet zhogu ?

2) Gravis, kas starp pagasta celju un manu zemi, kalpo ka drenazha darzinjiem, kas ir pari celjam. Gravis muzhdien aizaug, lapas no kokiem ka sabirst, ta viss aiziet ciet. Darzinji pludo. Protams darzinju ipashnieki parmet mums, kas it ka speciali mes to daritu, tad man jautajums, kam tad isti ir jarupejas par sho gravi un jakopj, vai vispar jaieliek normala truba un jaaizber ciet ?
No pagasta puses reiz atbrauca traktors, tik izraka lielaku un atkal viss no jauna, es jau neko neteiktu, ka vinji raktu no savas puses nost, bet nevar, tur lidz ar celju, bet vinji grabstas gar manu zemi, un man zeme paliek mazaka un tur vel auglju koki ar ir gar malu sastaditi. Esmu par to, lai to gravi vispar likvidetu, uztaisot normalu drenazhas trubu ierokot. Ka isti pareizi butu labak rikoties, un cik likumiga ir vinju riciba darot to bez manas saskanjoshanas. ?

Paldies

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   **  **     **  **     **  **    **   **     ** 
 ****  **  **     **  **     **  **         **     ** 
 **  ****  **     **  **     **  **    **          ** 
 **   ***  **     **  **     **  **    **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727