UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vadulas gridu betonesanai un slipeshana
Autors:
E
(---.telia.lv)
Datums: 26/06/2007 22:24
Veelos uzzinaat kaa tiek lietotas vadulas griidu betonesanai. Peec kaada laika pirmo reeizi dzivee betoneeshu maajai griidu tapec apguustu "teoriju" :)
Vadulas izsakaas shaadi:
[www.nakotne.lv]
Principaa shadaam vadulaam vajadzeetu pildiit sekojoshas funkcijas:
1) palidzet gridas izlidzinashanai vienaa limenii
2) kompenseet betona izpleshanos
Es liidz sim betonu esmu liimenjojis tikai ar limenjrazha palidzibu, bet nu tagad platiiba buus krietni lielaaka. Radaas jautaajumi:
1) tai vadulai augstums ir 40mm, bet man vajag ieliet betonu 90mm biezumaa. Vai man to vadulu kaut kadaa veidaa vajadzeetu pacelt un kaut kur piestiprinaat? Kur?
2) man tur traucees silto gridu caurulites, armaturas siets. Kaa no taa izvairiities?
3) cik taadas vadulas jaaliek un kur taas labaak izvietot?
4) vai taas vadulas deelj, grida tajaa vietaa nevar ieluust? (cik saprotu tad vadulas paliek betonaa)
Platiba telpaam nav liela (max 7m x 4m) tapeec par kompensacijas suveem es it kaa vareetu neiespringt, pietiks ar kompensejosho lentu gar malaam, bet gribeetos kaut kaa to visu betona daudzumu dabuut vienaa limenii un vajadzigajaa augstumaa.
Kaa arii jautaajums ir par betona slipeeshanu:
Esmu redzeejis tehnikas nomaas ir dazhaadi slipejamie/frezejamie agregaati. Kursh buutu istais, lai to betona griidu dabuutu pavisam liidzenu? Ir doma likt flizes/laminaatu peec tam. Un peec cik aptuveni stundaam betonu veel var slipeet? Kaa ar telpas stuuriem? Tur taas slipmashinas tiek klaat?
Vadulas izsakaas shaadi:
[www.nakotne.lv]
Principaa shadaam vadulaam vajadzeetu pildiit sekojoshas funkcijas:
1) palidzet gridas izlidzinashanai vienaa limenii
2) kompenseet betona izpleshanos
Es liidz sim betonu esmu liimenjojis tikai ar limenjrazha palidzibu, bet nu tagad platiiba buus krietni lielaaka. Radaas jautaajumi:
1) tai vadulai augstums ir 40mm, bet man vajag ieliet betonu 90mm biezumaa. Vai man to vadulu kaut kadaa veidaa vajadzeetu pacelt un kaut kur piestiprinaat? Kur?
2) man tur traucees silto gridu caurulites, armaturas siets. Kaa no taa izvairiities?
3) cik taadas vadulas jaaliek un kur taas labaak izvietot?
4) vai taas vadulas deelj, grida tajaa vietaa nevar ieluust? (cik saprotu tad vadulas paliek betonaa)
Platiba telpaam nav liela (max 7m x 4m) tapeec par kompensacijas suveem es it kaa vareetu neiespringt, pietiks ar kompensejosho lentu gar malaam, bet gribeetos kaut kaa to visu betona daudzumu dabuut vienaa limenii un vajadzigajaa augstumaa.
Kaa arii jautaajums ir par betona slipeeshanu:
Esmu redzeejis tehnikas nomaas ir dazhaadi slipejamie/frezejamie agregaati. Kursh buutu istais, lai to betona griidu dabuutu pavisam liidzenu? Ir doma likt flizes/laminaatu peec tam. Un peec cik aptuveni stundaam betonu veel var slipeet? Kaa ar telpas stuuriem? Tur taas slipmashinas tiek klaat?
Re: Vadulas gridu betonesanai un slipeshana
Autors:
andža
(87.226.16.---)
Datums: 27/06/2007 03:50
mans strādnieciņš tūliņ viens pats betonēs man 10*11 m grīdu, ja gribi, vari braukt paskatīties un drusku piepalīdzēt, un amats būs Tev rokā. Dod ziņu ja interesē.
Autors:
E
(---.balticom.lv)
Datums: 27/06/2007 05:20
Interesants piedavaajums. Man gan darbdienaas ir oficials darbs liidz vakaram tapec buvejos tikai pa vakariem un brivdienaas. Pasham laiks nepartraukti truukst :)
Kuraa pusee taa maaja atrodas? Ja pa celjam uz maneejo tad vareetu arii aizbraukt.
Varbuut kaads veel var ko pateikt par gridu betoneshanu?
Kuraa pusee taa maaja atrodas? Ja pa celjam uz maneejo tad vareetu arii aizbraukt.
Varbuut kaads veel var ko pateikt par gridu betoneshanu?
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 27/06/2007 16:07
Te jau kaut kur mazliet bija [buvnieciba.delfi.lv]
Autors:
Andža
(---.zm.gov.lv)
Datums: 27/06/2007 16:12
E Wrote:
-------------------------------------------------------
> Interesants piedavaajums. Man gan darbdienaas ir
> oficials darbs liidz vakaram tapec buvejos tikai
> pa vakariem un brivdienaas. Pasham laiks
> nepartraukti truukst
> Kuraa pusee taa maaja atrodas? Ja pa celjam uz
> maneejo tad vareetu arii aizbraukt.
>
> Varbuut kaads veel var ko pateikt par gridu
> betoneshanu?
Ķekavā. Un es jau arī darbojos tikai pēc oficiālā darba. Raksti galvenais@#$%&one.lv
-------------------------------------------------------
> Interesants piedavaajums. Man gan darbdienaas ir
> oficials darbs liidz vakaram tapec buvejos tikai
> pa vakariem un brivdienaas. Pasham laiks
> nepartraukti truukst
> Kuraa pusee taa maaja atrodas? Ja pa celjam uz
> maneejo tad vareetu arii aizbraukt.
>
> Varbuut kaads veel var ko pateikt par gridu
> betoneshanu?
Ķekavā. Un es jau arī darbojos tikai pēc oficiālā darba. Raksti galvenais@#$%&one.lv