UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
piestiprini pie reģipša
Autors:
tress
(---.simss.lv)
Datums: 21/05/2004 10:35
sakiet lūdzu, kā piestiprināt 100 l boileri pie reģiša sienas, pilns svars ap 150 kg ?
Re: piestiprini pie reģipša
Autors:
umka
(---.tele2.lv)
Datums: 21/05/2004 10:51
Aizej uz veikalu DELVE2 Briiviibas ielaa vai uz 1000Skruuves Barona ielaa tur tev visu izstaastiis un notirgos.
Autors:
Taa Luuk
(---.125.195.home.P2.0.lan.mits.lv)
Datums: 22/05/2004 21:55
Parasti jau pie šādām situācijām lieto vai nu papildus statņus vai lieto stiprinātis statņus ! Jaskatas varbuut patiesham skrūvju vekali var līdzēt.
Taa luuk
Taa luuk
Autors:
Aleks
(159.148.113.---)
Datums: 27/05/2004 18:25
tiessaam kaads gribeetu seedeet uz poda, ja virs vinna reggipsii buutu iekaarti 120 kg????
Autors:
vecis
(---.164.spils.lv)
Datums: 06/06/2004 19:21
MAN TĀ IR. Es to daru ātri
Autors:
migano
(---.swh.lv)
Datums: 10/09/2004 18:21
man tā pat ;)
tikai starpība, ka boilers ir 70 kg un stiprinājums ar 4 garām skrūvēm un stiprinās ne tikai reģipsī, bet cauri tam un koka sienā.
vispār jau tāpat šķiet šaubīgi. kad nomainīju boileri, peiliku jauno un pildīju ar ūdeni, krakšķēja un stenēja tā bundža. Ilgi negribējas uz poda iet ;)))
tikai starpība, ka boilers ir 70 kg un stiprinājums ar 4 garām skrūvēm un stiprinās ne tikai reģipsī, bet cauri tam un koka sienā.
vispār jau tāpat šķiet šaubīgi. kad nomainīju boileri, peiliku jauno un pildīju ar ūdeni, krakšķēja un stenēja tā bundža. Ilgi negribējas uz poda iet ;)))
Autors:
janis@m
(80.232.247.---)
Datums: 15/09/2004 16:54
man visur kur vajag ko stiprināt, aiz reģipša ir bruse ielikta, jo pirms pāris gadiem kolēģim televizors nogāzās, gandrīz meitai uz galvas, neizturēja nevis dībeļi, bet gan reģipsis, izlūza ar gabalu.
Autors:
vp
(---.cache.pol.co.uk)
Datums: 17/04/2005 00:25
vienmeer vajadziigs izraudzita vieta atveert regipsi, likt stiprinaajumu, tad likt atpakal, stika vietaa lietot spakteleejamo papiiru, nospakteleet, noktaasot...gruutaak buus ja tapete liimeeta, bet tad buus garantija !
Autors:
cigoriņš
(81.198.129.---)
Datums: 17/04/2005 12:53
Es darītu savādāk,viss ir atkarīgs no slodzes.Ja rēģipsis ir cieši pie sienas,tad bēda nav tik liela. Bet ja tukšums ir lielāks,tad ar 27cm urbi izurptu rēģipsi.Ievadītu dzelzs trubu(1/2) līdz atdurei(sienai),bet trubas galam jābūt līdzeni ar rēģipsi.Lai atbalsta laukums būtu lielāks uzliek platu šaibu.
Tātad izmēram cik garu skrūvi vajag,lai ieskrūvētu sienā.Labāk ja skrūves galviņa ir seškantis,stingrāk var pievilkt.
Un Mistika šeit nav vainīga,štukot vajag...Skrūvi resnāku 10cm-12cm...dubults neplīst.............lai veicas...............
Tātad izmēram cik garu skrūvi vajag,lai ieskrūvētu sienā.Labāk ja skrūves galviņa ir seškantis,stingrāk var pievilkt.
Un Mistika šeit nav vainīga,štukot vajag...Skrūvi resnāku 10cm-12cm...dubults neplīst.............lai veicas...............