UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Pirts siena
Autors: eka (84.237.150.---)
Datums: 14/09/2007 03:49

Gribētos uzzināt jūsu viedokļus par šādu lietu - Visi jau zinām,ka pirts katla tuvumā nedrīgst pārāk tuvu būt nošālēts ar apdares dēlēm (no ugunsdrošības viedokļa) tāpēc esmu iecerējis pirts katla tuvumā pie tām sienām,kur varētu būt pārāk karsti,pielīmēt fasādes vati,noarmēt ar līmjavu un virsū uzlīmēt dekoratīvās akmens flīzes.Domāju,ka varētu būt skaisti.Vienīgais bail par to,vai dekoratīvās flīzes nesāk krist nost no biežajiem pirts apmeklējumiem.
Gaidīšu jūsu viedokļus!

Re: Pirts siena
Autors: Didzisp (78.84.155.---)
Datums: 14/09/2007 07:27

Skaisti varbūt arī būs, bet diez vai turēsies tās flīzes. Pie apmestas fasāses vates jau piedurties nevar, uzreiz caurums apmetumā. Vispār jau pirtī iet pērties, nevis uz smukām flīzēm skatīties. Tā pat fasaādes vate diez vai ir paredzēta augstām temperatūrām. Ja pirts krāsns ir metāla, tad ļoti labi palidz metāliski ekrāni. Ķieģeļu krāsni parasti iemūrē tā, ka ptoblēmu ar koka sienām nav. Starp metāla krāsni un koka sienu var uzmūrēt ķieģeļu vairogu. Es vienkārši kārtīgi uzkurinu krāsni un ja aiz vairogiem koks nav pārāk sakarsis, tad uzskatu, ka viss ir OK.

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 14/09/2007 15:51

Nez cik ilgi armētā līmjava mainīgā karstumā un mitrumā izvilks.
Ir produkti, kas šādiem pielietojumiem domāti, piemēram, Minerit LW Sauna:
[www.minerit.fi]
Var nopirkt Būvniecības ABC un laikam arī Ķīpsalā. Nekas dekoratīvs jau nav, bet par apkvēpušām flīzēm sliktāk nebūs, dzīvē var apskatīt Tallinas ielas pirtī
[www.baltapirts.lv]

Autors: eka (84.237.150.---)
Datums: 15/09/2007 18:53

Paldies,VIENSTĀVAM par doto informāciju un ieteikumu,bet nav īstas skaidrības,kuru no plāksnēm man izvēlēties,vai mitruma izturīgo plāksni,pie kuras arī var pielīmēt flīzes,bet nekas nav teikts par to,vai šī plāksne iztur karstumu(uguns klātbūtne jau tur pie plāksnes nebūs).Vai izvēlēties ugunsizturīgo plāksni,kura laikam nav domāta ne ar ko aplīmēt.
Varbūt kāds var pateikt šo plākšņu MINERIT SP un MINERIT LW aptuvenās cenas?

Jau iepriekš - paldies!

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.