UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Podiņu krāsns apdare
Autors:
Dzipo
(80.232.164.---)
Datums: 19/07/2004 14:17
Kādu laku var izmantot lakojot podiņu krāsni (neglancēti podiņi).
Vajag labu siltumvadošu nedegošu materiālu, ko ielikt starp krāsns sienu un istabas sienu.
Vajag labu siltumvadošu nedegošu materiālu, ko ielikt starp krāsns sienu un istabas sienu.
Re: Podiņu krāsns apdare
Autors:
Arvīds
(193.178.178.---)
Datums: 20/07/2004 10:59
Māls
Autors:
Dzipo
(80.232.164.---)
Datums: 20/07/2004 11:53
jaa maala neglazeetie podinji
Autors:
juos
(213.226.141.---)
Datums: 24/09/2007 17:52
Dzipo Wrote:
-------------------------------------------------------
> jaa maala neglazeetie podinji
-------------------------------------------------------
> jaa maala neglazeetie podinji
Autors:
telemus
(78.84.173.---)
Datums: 14/03/2011 12:54
Man ir nelakota podiņu krāsna. Agrāk krāsoju ,bet tagad krāsu noņēmu un domāju vai krāsot atkal, vai uzlīmēt kaut kādas flīzes, bet nezinu kādas un vai vajag speciālu līmi karstumizturīgu?
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 14/03/2011 13:07
Es te reiz (varbūt šai pat topikā) cepos pret organiku, bet kad man pastāstīja, ka, piemēram, lateksa emulsija izturot līdz 260°C (LBN nepieļauj krāsns virsmai uzkarst virs virs 80°C), tad es nomierinājos.
Autors:
aaaa
(---.lattelenet.lv)
Datums: 14/03/2011 13:41
Pie zviedru bleķa podiņimitācijas krāsns podiņflīzes tiek līmētas ar karstumizturīgo silikonu. Tas arī droši vien ir labākais variants.
Mana kamīnkrāsns, kam betona grodu apdare ir nokrāsota ar parastu lateksa ūdensamulsijas krāsu. Nu jau otrā ziema garām un krāsa kā vakar krāsota - pat tiešā kurtuves tuvumā, kur betons sakarst tā, ka roku pieliekot sanāktu smuks apdegums.
Tonis gan balts, tātad satur daudz nedegoša TiO2 pigmenta. Vai cits tonis uzvestos līdzīgi - nevaru garantēt, īpaši spilgto krāsu toņi, jo to pigmenti pārsvarā visi ir organiskas dabas - karstums tādiem varētu ne visai iet pie dūšas.
Mana kamīnkrāsns, kam betona grodu apdare ir nokrāsota ar parastu lateksa ūdensamulsijas krāsu. Nu jau otrā ziema garām un krāsa kā vakar krāsota - pat tiešā kurtuves tuvumā, kur betons sakarst tā, ka roku pieliekot sanāktu smuks apdegums.
Tonis gan balts, tātad satur daudz nedegoša TiO2 pigmenta. Vai cits tonis uzvestos līdzīgi - nevaru garantēt, īpaši spilgto krāsu toņi, jo to pigmenti pārsvarā visi ir organiskas dabas - karstums tādiem varētu ne visai iet pie dūšas.
Autors:
vlp
(87.110.101.---)
Datums: 14/03/2011 19:08
Kas tās par podiņflīzēm? Vai parastās nevar līmēt?.
Autors:
spjociņš
(84.237.141.---)
Datums: 14/03/2011 19:35
Pirms 5 gadiem virtuvē pārtaisījām plīti, pagriezām pa 90 grādiem lai labāk var klāt tikt. Atlika 0,5 m5 parasto ķieģeļu siltummūris, nebija smuks skats. Paņēmu parastās flīzes gaiši brūnā krāsā, elastīgo flīžu līmi (laikam tā viņa saucās, zinu droši ka sakret, šī točna nav reklāma) un aplīmēju nesmukumu, ar to pašu pielīmēju 2 m2 flīzes uz dēļu grīdas (metāla siets 2x2 cm). Sieva mīl plīti tā labi padampēt, brīžiem aplīmētajā vietā roka netur, bet flīzes turas un nav nekādu pazīmju, ka varētu būt kādas problēmas. Grīdai gan puse ir atlekusi nost.
Autors:
vlp
(87.110.101.---)
Datums: 14/03/2011 19:39
Ja 5 gadi turas, tad jau cerīgi. Grīdai jau dēļi liecas.