UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pasūtītāji --- ļaunprātīgi nemaksātāji
Autors:
Intresents
(80.249.196.---)
Datums: 24/08/2004 19:43
Pēdējā laikā ir nācies saskarties ar ne pārāk godīgiem pasūtītajiem, kas nevēlas maksāt par padarīto darbu, vai kādam nav pieredzes kā ar tādiem tikt galā. Mani interesē var būt kādam ir līguma paraugi būvniecībā tieši pašnodarbinātiem meistariem, varbūt kādam ir ieteikumi kā izvairīties no šīm situācijām. Vajadzētu pašnodarbinātiem meistariem vai meistaru brigādēm izdomāt kādu sistēmu, lai samazinātu šādus ļaunprātīgos nemaksātājus.
Re: Pasūtītāji --- ļaunprātīgi nemaksātāji
Autors:
Intresents
(80.249.196.---)
Datums: 24/08/2004 21:29
nesaprotu kadeļ nabagie parasti samaksā bez problēmām bet, bagātie un ļoti bagātie vienmēr atrod visādus iemeslus, lai tikai nemaksātu. Man liekas ka lielākā daļa tādu bagātnieku naudu ir nopelnijuši apčakarējot citus, un izkalpinot par grašiem parastos strādniekus.
Autors:
vt
(195.13.178.---)
Datums: 25/08/2004 10:09
ļoti tuvu patiesībai
Autors:
subaru_grinch
(---.zb.lv)
Datums: 11/12/2007 17:12
Intresents Wrote:
-------------------------------------------------------
> nesaprotu kadeļ nabagie parasti samaksā bez
> problēmām bet, bagātie un ļoti bagātie
> vienmēr atrod visādus iemeslus, lai tikai
> nemaksātu. Man liekas ka lielākā daļa tādu
> bagātnieku naudu ir nopelnijuši apčakarējot
> citus, un izkalpinot par grašiem parastos
> strādniekus.
-------------------------------------------------------
> nesaprotu kadeļ nabagie parasti samaksā bez
> problēmām bet, bagātie un ļoti bagātie
> vienmēr atrod visādus iemeslus, lai tikai
> nemaksātu. Man liekas ka lielākā daļa tādu
> bagātnieku naudu ir nopelnijuši apčakarējot
> citus, un izkalpinot par grašiem parastos
> strādniekus.
Autors:
subaru_grinch
(---.zb.lv)
Datums: 11/12/2007 17:22
Arī mani un manus puišus šādi uzmeta viens pasūtītājs! Laikam jau saprotams ko gribas ar viņu izdarīt.
Bet manuprāt, lai turpmāk mēs visi varētu izvairīties no šādām situācijām, vajadzētu izveidot šādu pasūtītāju melno sarakstu. Un jebkuru darbu darot noslēgt līgumu!
Bet manuprāt, lai turpmāk mēs visi varētu izvairīties no šādām situācijām, vajadzētu izveidot šādu pasūtītāju melno sarakstu. Un jebkuru darbu darot noslēgt līgumu!
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 11/12/2007 18:50
Esmu samaksajis vienmer, tacu teiksu atklati, ljoti daudzas situacijas negribas maksat.Vienkarsi negribas nervus cakaret, pieradot, to ka kautkas skiibs, neakuraats,nepareizs vai sabojaats.Tad jau laikam man sevi japieskaita pie tiem ''nabagiem''..?
Autors:
xxx
(195.122.28.---)
Datums: 11/12/2007 22:05
Es laikam arii esmu reaals nabags.
Autors:
wolfss
(---.star.lv)
Datums: 20/04/2011 17:48
ļoti laba doma, veidot pasūtītāju melno sarakstu, jo mums te ir iznākusi tāda šize (uzlikām mākslīgā akmens virsmu un tika atrasti visādi iemesli kur piekasīties, līdz beidzot tika paziņots, ka esam saskrāpējuši 800ls vērtu traukumašīnu un neko mums nemaksāšot), varbūt ir kāds resurss kur jau top šāds saraksts? varētu pievienot Nadeždu Podkupajevu, Jūrmala, Jelgavas iela 12-4.