UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

HELP
Autors: kips (87.110.79.---)
Datums: 29/11/2007 19:00

didzisp.. SVEIKS paklau par tiem ģeneratoriem .a cik lielu toku dod smago autinju ģen.. šrotos tak tos var dabuut . ir tenji forshi 1,2kw .kas vinju pavilks to teni . tie ārzemju ŗūpnieciskie man patreiz nav pa kabatai .

Re: HELP
Autors: Didzisp (78.84.155.---)
Datums: 29/11/2007 19:47

Ļoti jaudīgi jau autiņu ģenerātori nav, toties pieejami un par smiekla cenu. Ar vienu tādu generātoru diez vai pietiks mājas vajadzībām. Tā pat, autiņa ģenerātoram vajag diezgan liekus apgriezienus, tā kā noteikti būs nepieciešams reduktors. Vēl, strāva būs jānoņem no ģenerātora tinumiem pirms diodēm un tālāk jātransformē uz 220V spriegumu. Par laimi, tenam ir pilnīgi pofig maiņstrāvas frekvence un nav jānoņemas ar tās stabilizāciju. Ģenerātoru, kurš "pavilks" vienu tenu, var dabūt bez lielām problēmām, tikai jāpačakarējas ar visu to transformāciju un automātiku, lai 220V būtu stabili. Ir vēl varianti par lētu naudu dabūt kādu gatavu ģenerātoru uz 220V no kādas bojātas elektrostacijas. Tiku redzējis tādu ģenerātoru vienam "dzelžu vecim". Cetrams, ka vēl nebūs nodevis lūžņos, jo tiem cilvēkiem jau interesē tikai varš un dzelžu kilogrami. Daudzas labas lietas tā aiziet postā. Ja ir interese, varu pajautāt.

Datums: 29/11/2007 20:20

man toč ir interese .. man tak te bezveeju dienu gandriiz nav ,reti kad . esmu otrajaa labaakajaa veeju zonaa latvijaa .videejais veeja aatrums 7,5 metri sek . ja vari pajautaa gan par to .ģeneratoru . pats no elektriibas švaki jeedzu bet ir labs .coms automaatikjis ,vinsh man liidzees tikt galaa .un visaadus štruntus jau tagad var nopirkt relejys un citus kas buus vajadziigs .varbuut raksti man uz e-mailu .
roberts54@#$%&apollo.lv.jau ieprieksh paldies ..HENESIS NO MANU PUSI .

Autors: JurkaS (81.198.171.---)
Datums: 30/11/2007 01:10

Labdien.
Neesmu spečuks šajā jomā, bet man šķiet, ka Tev šādai ierīcei varētu noderēt pāvietojamo benzīn-dīzeļ ģeneratoru daļas - pats ģeneratots, automātika utt. piejūdzot tam klāt propelleri un atbilstošu reduktoru kaut kas varētu izdoties?! Bet vispirms jau viss būtu vismaz aptuveni jāsarēķina(jauda, apgrizieni utt.).
Lai izdodas!!!

Datums: 30/11/2007 01:21

paldies ..es domaaju par to ,bet neesmu aciis redzeejis to agregaatu ,te nevienam apkaartnee nav taads ..buus jaabrauc pie kaada zemnieka kam ir paluukoties .. vells vai nebuus par lielu slodze manam vecam praatinjam .

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **   **   **    **  **     **        **  **     ** 
   ** **    **        **     **        **  **     ** 
   ** **    **        **         **    **         ** 
  **   **   **    **  **         **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727