UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Palīdziet ,lūdzu, jaunajai inžinieru paaudzei! :)
Autors:
Inese Purmale
(81.198.1.---)
Datums: 08/12/2007 04:08
Sveicināti, Cien. speciālisti!
Mani sauc Inese Purmale, mācos 12. klasē un pašlaik rakstu zinātniski pētniecisko darbu fizikā. Man ir liels lūgums Jums sakarā ar manu darbu par siltumsūkņiem. Lai uzrakstītu kvalitatīvu un plašu darbu, man ir nepieciesama plaša informācija par siltumsūkņiem. Ar informāciju, kuru es esmu sameklējusi dažādu komercfirmu mājaslapās, diemžēl ir par maz. Mani interesē konkrēti kritēriji, nosacījumi un apsvērumi, kurus ievērojot tiek piemeklēti atbilstoši siltumsūkņu veidi. Interesē kādi ir nosacījuimi uzstādot, kā norit pati uzstādīšana, nepieciešāma informācija arī par interesi un pieprasījumu pēc siltumsūkņiem šeit Latvijā. Izveidojot augsta līmeņa darbu, es pēc iespējas vairāk iepazīstiņašu sabiedrību ar siltumsūkņu iekārtām, vairošu interesi un ,cerams, arī pieprasījumu pēc tiem.
Ceru uz palīdzību, atbalstu un sadarību! Būšu Jums ļoti pateicīga par atbildi!
Inese :)
tel.- 29755827; e-pasts: grusha7@#$%&inbox.lv
Mani sauc Inese Purmale, mācos 12. klasē un pašlaik rakstu zinātniski pētniecisko darbu fizikā. Man ir liels lūgums Jums sakarā ar manu darbu par siltumsūkņiem. Lai uzrakstītu kvalitatīvu un plašu darbu, man ir nepieciesama plaša informācija par siltumsūkņiem. Ar informāciju, kuru es esmu sameklējusi dažādu komercfirmu mājaslapās, diemžēl ir par maz. Mani interesē konkrēti kritēriji, nosacījumi un apsvērumi, kurus ievērojot tiek piemeklēti atbilstoši siltumsūkņu veidi. Interesē kādi ir nosacījuimi uzstādot, kā norit pati uzstādīšana, nepieciešāma informācija arī par interesi un pieprasījumu pēc siltumsūkņiem šeit Latvijā. Izveidojot augsta līmeņa darbu, es pēc iespējas vairāk iepazīstiņašu sabiedrību ar siltumsūkņu iekārtām, vairošu interesi un ,cerams, arī pieprasījumu pēc tiem.
Ceru uz palīdzību, atbalstu un sadarību! Būšu Jums ļoti pateicīga par atbildi!
Inese :)
tel.- 29755827; e-pasts: grusha7@#$%&inbox.lv
Re: Palīdziet ,lūdzu, jaunajai inžinieru paaudzei! :)
Autors:
EjTakTu
(78.84.45.---)
Datums: 08/12/2007 07:01
skat. tas pats inženiertīklos...
Autors:
elektriķis Māris
(86.63.172.---)
Datums: 08/12/2007 08:44
mjā, sākumā būs jāiemācās lietot meklētāju, kautvai tepat forumā :), tad var doties arī plašākos meklējumjos t.i. pagooglēt
Autors:
Inese Purmale
(81.198.1.---)
Datums: 08/12/2007 23:05
:)
Jūs runājat tā , itkā es būtu kāda bērnudārza audzēkne, nesis 12.klases skolniece. Tas nekas, es ,protams, neapstrīdēšu to, ka manu zināšanu un pieredzes krājums ir reizes 7 mazāks neka Jums. :) Saprotiet, ar teoriju man viss ir skaidrs, bet praktiskajai daļai man ir nepiecīešama izpēte, tāpēc ideālā gadījumā būdu, ja es varētu atras pēc iespējas vairak cilvēku, ar kuriem es varētu kontaktēties, kuri dalītos ar mani sava pieredzē un informācijā. Mana darbā ta arī būtu rakstīts, ka , piemēram, "tādu un tādu" informāciju sniedza elektriķis Māris ;)
Jūs runājat tā , itkā es būtu kāda bērnudārza audzēkne, nesis 12.klases skolniece. Tas nekas, es ,protams, neapstrīdēšu to, ka manu zināšanu un pieredzes krājums ir reizes 7 mazāks neka Jums. :) Saprotiet, ar teoriju man viss ir skaidrs, bet praktiskajai daļai man ir nepiecīešama izpēte, tāpēc ideālā gadījumā būdu, ja es varētu atras pēc iespējas vairak cilvēku, ar kuriem es varētu kontaktēties, kuri dalītos ar mani sava pieredzē un informācijā. Mana darbā ta arī būtu rakstīts, ka , piemēram, "tādu un tādu" informāciju sniedza elektriķis Māris ;)
Autors:
ivars-p
(87.110.228.---)
Datums: 08/12/2007 23:15
Pameklē,manuprāt tepat tika ļoti daudz diskutēts par siltumsūkņiem!Vajag tik rakt!:)
Autors:
elektriķis Māris
(86.63.172.---)
Datums: 09/12/2007 01:21
IMO projekts sākts no vidus. Vajadzētu sākt ar projekta precīzu definēšanu, ja pirmais mērķis skan - "ir nepieciesama plaša informācija par siltumsūkņiem", tad šādu darbu diez vai izdosies paveikt līdz mācībgada beigām.
To pašu kritērijus arī ir jāiztirzā, mājas platība, siltuma zudumi utt.
Un tas gan ir jau šajā forumā n reizes iztirzāts.
kautko līdzīgu projekta definīcijai atradu te
[www.lu.lv]
Savā darbā lietoju savādāk strukturētu dokumentu, bet doma ir tā pati - nodefinēt projektu. Projektu izstrādāt pieturoties pie definīcijas dokumentā ierakstītā.
To pašu kritērijus arī ir jāiztirzā, mājas platība, siltuma zudumi utt.
Un tas gan ir jau šajā forumā n reizes iztirzāts.
kautko līdzīgu projekta definīcijai atradu te
[www.lu.lv]
Savā darbā lietoju savādāk strukturētu dokumentu, bet doma ir tā pati - nodefinēt projektu. Projektu izstrādāt pieturoties pie definīcijas dokumentā ierakstītā.
Autors:
vgy7
(80.232.252.---)
Datums: 09/12/2007 07:04
...man ir nepieciesama plaša informācija par siltumsūkņiem...Mani interesē konkrēti kritēriji, nosacījumi un apsvērumi, kurus ievērojot tiek piemeklēti atbilstoši siltumsūkņu veidi. Interesē kādi ir nosacījuimi uzstādot, kā norit pati uzstādīšana...
Visplašāk pieejamā informācija par siltumsūkņiem ir to ražotājiem, kritērijus un apsvērumus siltumsūkņu izvēlei vislabāk zinās siltumtehniķi, kas projektē apkuri, par uzstādīšanu visu spēs pateikt siltumsūkņu uzstādītāji un ja Tavs mērķis ir viņiem visiem palīdzēt ar viņu darba reklamēšanu:
...es pēc iespējas vairāk iepazīstiņašu sabiedrību ar siltumsūkņu iekārtām, vairošu interesi un ,cerams, arī pieprasījumu pēc tiem...
tad kāpēc negriesties tieši pie pirmavota un saņemt precīzu unformāciju ar konkrētām atsaucēm uz konkrētiem pirmavotiem un nebaidīties ka kāda nespeciālista kļūdiņa būtībā izmaina visa darba jēgu un ticamību.
Veiksmi meklējumos!
vgy7
Visplašāk pieejamā informācija par siltumsūkņiem ir to ražotājiem, kritērijus un apsvērumus siltumsūkņu izvēlei vislabāk zinās siltumtehniķi, kas projektē apkuri, par uzstādīšanu visu spēs pateikt siltumsūkņu uzstādītāji un ja Tavs mērķis ir viņiem visiem palīdzēt ar viņu darba reklamēšanu:
...es pēc iespējas vairāk iepazīstiņašu sabiedrību ar siltumsūkņu iekārtām, vairošu interesi un ,cerams, arī pieprasījumu pēc tiem...
tad kāpēc negriesties tieši pie pirmavota un saņemt precīzu unformāciju ar konkrētām atsaucēm uz konkrētiem pirmavotiem un nebaidīties ka kāda nespeciālista kļūdiņa būtībā izmaina visa darba jēgu un ticamību.
Veiksmi meklējumos!
vgy7
Autors:
Inese P
(81.198.1.---)
Datums: 10/12/2007 00:30
Paldies, vgy7, par skaidrojumu un ieteikumu! Noteikti ņemšu vērā. Tiesi tāpēc man ari bija vajadzīgi pieaugusu cilvēku ieteikum :) paldies!