UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Elektroniskie rasejumi
Autors: intresents (80.249.196.---)
Datums: 01/10/2004 23:07

Mani interesē programas ar kurām var uzrasēt vienkaršu dzivokļa vai mājas plānu ielikt interjēru un iespejams vizualizēt to 2d vai 3d. pielikt izmērus.
Mani intresē tāda programma kuru var ātri un viegli iemācīties ar vidējām iespējām neikdienas lietošanai. profesionalas programas nepiedavāt tipa - Autodesk Architectural Desktop 2005 u.t.t jo, lai ar tām strādātu ir krietni ilgi jāmācās. Protams iespējas autocadā ir ļoti lielas, bet bieži vien viņas nav vajadzīgas, kāda velna pēc ir jāpērk programā kura tiek izmantota ļoti reti un iespējas ko viņa piedāvā tiek izmantotas labi ja uz 10%.
Kadas domas ir par vienkāršajām programām tipa
3D Home Architect Home Design Deluxe 6
Punch! Home Design AS3000
u.c

Mani intresē cik ātri profiņi var uztaisīt 2st mājas( vidējas sarežģītības) ap 250m2 rasējumu pēc dotiem izmēriem ar visu interjēru + vizualizācija - cik stundās programā Autodesk Architectural Desktop 2005 + VIZ Render

Re: Elektroniskie rasejumi
Autors: intresents (80.249.196.---)
Datums: 01/10/2004 23:19

kadas domas ir par TurboCAD Deluxe V10.2 vai Chief Architect 9.5

Autors: 3D (80.232.243.---)
Datums: 04/10/2004 16:58

Strādāju ar Chief Architect. 2 stāvu mājas baudāmu vizualizāciju no ārpuses var izveidot nepilnas dienas laikā.
Interjerā var būt daudz un dažādu detaļu, gaismu, faktūru un objektu. Standarta interjeri neeksistē. Ja ir skaidra interjera koncepcija un pie rokas 3D objekti mēbelēm, tad 1-2 stundās var iegūt pirmo rezultātu. Chief Architect pēc Rendering tiek palaista Raytrace programma, tās izpildes laiks atkarīgs no kompjūtera procesora jaudas un attēla sarežģītības (spoguļu virsmas, atspīdumi, gaismas, ēnas utt.) Pie mazjaudīga procesora, sarežģīta attēla, pieprasot labas kvalitātes (radiosity) attēlu kompjūterlaiks var būt pat diennakts.

Autors: Intresents (80.249.196.---)
Datums: 05/10/2004 23:59

Vai tiešām neviens neizmanto datoru, lai rasēu vai taisītu skices ar vienkāršām programām, vai arī visi ir tik gudri un izmanto AutoCad

Autors: 3D (80.232.243.---)
Datums: 06/10/2004 11:19

Atsuti email un es nosūtīšu attēlus, kas iegūti ar vienkāršām programmām.
Varbūt ka ieraugot attēlu grafikas kvalitāti pāries patika kaut ko tādu meklēt :-)
dace@#$%&int-dizains.lv

Datums: 06/10/2004 12:23

Nav nemaz tik slikti ar tām vienkāršajām programmām jo lielāka daļa ļauj failus saglabāt aucocada vai 3d Max formātā un tad jau ar 3d max vizualizēt to visu, pašas programas to vizualizāciju veic gaužām slikti tur tev taisnība.
Mani interesē tieši programas vienkāršiba, lai varu vaikt rasējumus ātri, kas man vajadzīgi darbam - tieši virskatus majām dzīvokļiem u.t.t ar precīziem mēriem lidz mm, un kadu vienkāršu vizualizāciju(Neesmu ne dizainers ne konstruktors, lai ņemtos ar autocad vai 3dmax vai viz render kaut gan minimāli māku šis programas) ideāli būtu ja programa apreiķināti datus par telpām - laukumu grīdām un sienām, perimetru griestiem grīdām telpu m3 u.t.t Daudzas no vienkāršajām programām mēri ir collās un pēdās un nomainīt uz metric režīmu nevar vai var daļēji, kas apgrūtina strādāšanu.

Jautājumu uzdodu tadeļ ka negribas man pārskatīt un dabūt visas programas arhitektūras, lai atrastu optimālo vienkārši gribēju uzprasīt varbūt kāds jau ir izspētijis vairākas programas un var pateikt plusus un mīnusus konkrētām programām, tad arī es varētu izlemt kuru apgūt nopietnāk, Autodesk Architectural Desktop 2005 ir ļoti labs, bet sarežģīts, kas prasīs daudz laika, lai to apgūtu, bet strādāt ta vajag, kā arī tas ir ļoti dārgs, ja to pērk legāli un reti kura firma to sponsorēs darbiniekiem kuri izmantos 10% no tās iespējām!!

Datums: 06/10/2004 12:55

ja es vēlētos uztausī augstākās klases vizualizāciju un konstrukciju es laikam izmantotu Autodesk Architectural Desktop 2005(konstruēšanai) + 3D Max + Brazil(Vizualizācijai)
Tie kuri vēlās izvērtēt iespējas ar 3D Max var ievērtēt šo lapu [www.render.ru] tur ir ļoti augstas klases 3D bildes, kas ir lielākā daļa vizualizētas un taisītas ar 3D MAX, dažas pat nevar atšķirt vai tas ir taisīts uz datora jeb nofotagrāfēts !!!!

Autors: neprofesionālis (---.sic.lu.lv)
Datums: 12/10/2004 16:39

es skicēju ar Chief Architect 7 versiju, neiedziļinājos kā var aprēķināt sienas, bet bildes ko dot "profiem" bija, ar roku es tā neuzzīmētu. Ar jumtiem vienīgi bija jāpaķēpājas, bet idejas uzlikšanai uz papiīra bija OK.

Datums: 12/10/2004 19:44

Vai kāds nav strādājis ar tāmju datorprogramām - cik zinu Latvijā ir tikai viena programa - Tāmēšanas sistēma būvniecībā varbūt , varbūt ir kādas analogas krievu vai angļu programas.

Cik pats papētiju nemaz tik sūdiga nav 3D Home Architect Home Design Deluxe 6

Datums: 26/10/2004 14:39

Hm vai neviens neizmanto specializētās programas tāmēšanai visi joprojam sēž uz aizvēsturiskā Excel

vai arī visi izmanto Tāmēšanas sistēma būvniecībā, vai ir kādas citas alternatīvas varbūt pat freeware(bezmaksas)_

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **    **  **     **  **     ** 
        **  **     **  **        **     **  **     ** 
  *******   **     **  **        *********  **     ** 
        **  **     **  **        **     **  **     ** 
 **     **  **     **  **    **  **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727