UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Sīltās grīdas otrajā stāvā?
Autors:
adolfs
(78.84.251.---)
Datums: 12/12/2007 21:23
The Europäische Vereinigung für Phlebology conducted a study of the influences of floor heating systems with low water temperature on the veins. The research showed:
* Stability of the clinical condition (69 % of the cases)
* Improvement of the clinical condition (24 % of the cases)
* Deterioration of the clinical condition (7 % of the cases)
* Stability of the clinical condition (69 % of the cases)
* Improvement of the clinical condition (24 % of the cases)
* Deterioration of the clinical condition (7 % of the cases)
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 12/12/2007 22:11
Sviests - tās grīdas jau nav siltas, bet gan remdenas, tad jau vasarā pa pludmali staigāt ir daudz kaitīgāk. Pie kam pētījumā teikts, ka 7% cilvēku vēnu stāvoklis pasliktinās, bet 24% uzlabojas, pārējiem nemainās. Tātad 3x vairāk cilvēkiem siltās grīdas nāk par labu, nekā par sliktu. Ne velti vecais teiciens ir "galvenais lai kājas būtu siltas", nevis aukstas. Ja grīdas mājā nav siltas, bet drīzāk vēsas, tad cilvēki velk vilnas zeķes un biezās čības, kas būtībā ir vēl sliktāk, jo tiek ierobežota asinsrite. Tad jau labāk, lai grīda ir silta un var staigāt basām kājām.
Bet šis pētījums ir garām, jo ja izdarītu tādu pašu pētījumu par, piemēram, baltmaizes ēšanu, tad rezultāti būtu līdzīgi - kādam tas nāk par labu, kādam par sliktu, bet pārējiem ir po...kā ar jebkuru lietu.
Bet šis pētījums ir garām, jo ja izdarītu tādu pašu pētījumu par, piemēram, baltmaizes ēšanu, tad rezultāti būtu līdzīgi - kādam tas nāk par labu, kādam par sliktu, bet pārējiem ir po...kā ar jebkuru lietu.
Autors:
spk
(159.148.42.---)
Datums: 12/12/2007 22:33
adolfs, paldies, tagad jau ir konkrētāk.
[www.velta.de]
Un tagad izlasi vēlreiz nākamos teikumus aiz tevis citētajiem, un atrodi, kur tur ir teikts "viss ir slikti" :)
[www.velta.de]
Un tagad izlasi vēlreiz nākamos teikumus aiz tevis citētajiem, un atrodi, kur tur ir teikts "viss ir slikti" :)
Autors:
adolfs
(78.84.251.---)
Datums: 12/12/2007 23:47
Es negribu teikt,ka siltaas griidas ir slikti.Ja cilveeks negrb eest baltmaizi,vins need.Ko lai dara,ja teevs gimenei uzbuuvee maaju un kaadam siltaas griidas rada diskomfortu.Es zinu vairaakus cilveekus,kas nejutas labi telpaas ar griidas apsildi.Bet LATVIETIS jau vienmeer tas gudraakais.Cilveeks pie visa pierod.
Autors:
spk
(159.148.42.---)
Datums: 13/12/2007 03:56
Kāds latvietis? Kāds tas gudrākais?! Ja arī jūs pazīstat šādus cilvēkus, varu saderēt, ka tas diskomforts viņiem visdrīzāk rodas galvā. Man piem. ir diskomforts no radiatoriem un sausa gaisa, bet nezinu nevienu, kas šāda apstākļa dēļ būtu kaisījis pelnus uz galvas.
Autors:
adolfs
(78.84.251.---)
Datums: 13/12/2007 06:52
1971.g. ar LPSR CK rikojumu,tika veikts eksperiments par silto gridu apkuri.Tas notika kaadaa Rigas raj.beernu daarzaa.Peec gada to visu likvideeja.Zinaatnieku pamatojums bija "cilveeka fiziologiskas iipatniibas".Ja jau tas buutu tik labi,tad visiem partiju bosiem griidas buutu siltas.Gan jau kaados instituuta arhivos peetiijuma rzultaati ir saglabaajusies.Veesaaks gaiss ir bliivaaks.Liidz ar to vairaak tiek uznemts skaabeklis.Seviski beernam raapojot.Vieniigais arguments par siltajaam griidaam ir saliidzinosi leetaa ieriikosana.Viela paardomaam.Paldies par uzmaniibu.
Autors:
IneseX
(---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 13/12/2007 17:02
Kāds no tiem, kurš te tagad citē tos murgainos pētījumus (piem. vēsāks gaiss ir blīvāks, lidz ar to rāpojot tiek uzņemts vairāk skābekļa....) pats ir bijis telpās ar siltajām grīdām? Šķiet, ka nē - ņe čital, no mņeņije imeju! Ja būtu bijis, tad zinātu, ka nekādu grīdas siltumu nevar just, grīda ir par kādiem 2-3 grādiem siltāka, kā gaiss, tas ir - ja telpā 20, tad grīda 23 grādi... Nu paņemiet termometru un pārbaudiet, cik silta ir 23grādu silta virsma! Kādas vēnas, kāds diskomforts..... Man visi, kas atbrauc ciemos, prasa, kur tad man ir tās siltās grīdas, jo šitās tās noteikti neesot.... Bet telpās konstanti 20 grādi. Kas un kur var pampt un vēl vairāk - kāds skābekļa trūkums tur var attīstīties? 1971. gadā varbūt arī pampa, jo grīdas droši vien savādak ierīkoja...
Vēl par tā zonām siltākajām un aukstākajām - labi ierīkota siltā grīda skaitās tāda, kas sasilst visa vienmērīgi un nekādas atšķirīgas joslas nejūt. Tikai tad ir komfortabli un vienmērīgs siltums telpā. Ja tā nav, tad trubām attālums par lielu vai cita kāda vaina.
Vēl par tā zonām siltākajām un aukstākajām - labi ierīkota siltā grīda skaitās tāda, kas sasilst visa vienmērīgi un nekādas atšķirīgas joslas nejūt. Tikai tad ir komfortabli un vienmērīgs siltums telpā. Ja tā nav, tad trubām attālums par lielu vai cita kāda vaina.
Autors:
spk
(159.148.42.---)
Datums: 13/12/2007 17:31
"...1971.g. ar LPSR CK rikojumu..." - nē nu atvainojiet piedodiet, bet jāsmaida :) Jums gadījumā nav kādas ziņas sakarā ar pētījumu par mobilo telefonu ietekmi uz potenci 1950. gadā?
Nav vairs arī jābrīnās par apgalvojumu, ka siltās grīdas ierīkošana ir lētāka ...
Nav vairs arī jābrīnās par apgalvojumu, ka siltās grīdas ierīkošana ir lētāka ...
Autors:
adolfs
(78.84.251.---)
Datums: 13/12/2007 18:29
Ne tie juusu SS,ne arii taa griidas apkuure ir kas jauns.Veel sodien Latviijaa, dazaas nozarees,veic peetiijumus ar nesliktiem rezultaatiem.Par ieriikosanas izmaksaam,bija domaati materiaali.Kur ir pieprasiijums,buus piedaavaajums.SS ar COP 5 driiz buus veesture.Jaunaakaas izstraadnes ir SS ar COP 20.Nepaies ne 5 gadi.Tirgo SS un staasta cilveekiem,ka siltaa griida tas labaakais.Ietaupiisiet energiju utt... Bet ko dara pasi?Man pasam dalai maajas ir siltaa griida ar 22graadi.Taa kaa priekstats man ir.
Autors:
a
(87.226.74.---)
Datums: 13/12/2007 19:36
Nu pastastiet, luudzu man, pie kadiem graadiem tad jums tur pampst(tiem kam pampst) tas kajas?Es sobrid sava jaunbuve vel nedzivoju un turu 19 gradus siltumu visa maja.Sekojosi, tas gridas visapr nevar just, ka silda un staigat ar zekem jau var , bet nav visai omuliigi.Ar basam kajam - labak nee (auksti )
Manuprat tad kautkas jums (kam pampst) nav izveidots pareizi taja sistema, ja jums ta grida ir tk karsta, ka pasiem jamirst nost.Varbut saciet ar skirbu aizmalesanu/siltinasanu un citam noderigam lietam.
Manuprat tad kautkas jums (kam pampst) nav izveidots pareizi taja sistema, ja jums ta grida ir tk karsta, ka pasiem jamirst nost.Varbut saciet ar skirbu aizmalesanu/siltinasanu un citam noderigam lietam.
Pašreizējā: 2 no 3