UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
celt māju priekš pārdošanas
Autors:
tt
(---.range81-158.btcentralplus.com)
Datums: 23/12/2007 07:40
gribas man uzzinaat juusu viedokli. Lieta taada ..ir zeme 1800m2 pilsētā (vidzemē), veelos uzcelt koka paneļa maaju un pārdot ..doma ir par 90000ls un pirkt atkal zemi un turpinaat dataa pashaa garaa ...vai tas ir praatiigi un vai tas ir izdeviigs bizness?
Re: celt māju priekš pārdošanas
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 23/12/2007 16:48
Man gan liekas, ka, pēc jaunākajiem likumiem, no katra darījuma valstij vajadzēs atskaitīt 25% no darījuma sumas. Faktiski jau tas ir pareizi, jo kāpēc citiem uzņēmējiem jāmaksā nodokļi, bet māju celtniekiem nodoklis nebija jāmaksā.
Autors:
EjTakTu
(78.84.45.---)
Datums: 23/12/2007 19:55
Vēl nesen tā lieta daudziem gāja no rokas. Pašlaik mani māc šaubas, ka tas vairs ir tik viegli un ienesīgi. Gan Didža argumenti, gan visu resursu sadārdzināšanās to lietu sarežģī. Tam jābūt baigi pārdomātam un nostādītam biznesam, lai neiebrauktu auzās.
Autors:
tante
(78.84.43.---)
Datums: 23/12/2007 22:58
Vidzemē ir pilsētas, no kurām ļaudis bēg straumēm un varētu drīz būt tā ka jāpiemaksā kādam par to, ka tas sarga Tavu īpašumu...kvalitatīvu māju varētu cerēt pārdot labi sniedzamā attālumā no Rīgas, bet koka paneļu, kas celta pārdošanai, varētu būt liela problēma...nezogot un neuzmetot būvniekus par Ls 90 000 nekas prātīgs neiznāk...
Autors:
SAK
(78.84.62.---)
Datums: 24/12/2007 02:42
Kuras gan ir tās ļaunās Vidzemes pilsētas, no kurām, citēju "ļaudis bēg straumēm" :D :D
Man, ja godīgi, šķiet, ka šāds bizness cilvēkam kas ar praktisko būvniecību ir uz jūs, varētu arī nebūt veiksmīgs. Manuprāt, ja grib nodarboties ar šādu lietu, jābūt zināšanām būvniecībā, kuras varētu veiksmīgi pielietot vadot brigādi un pašam piedaloties ar cimdiem rokās. Tad arī peļņa būtu vislielākā. Manuprāt. Teiktais attiecas tieši uz šiteno shēmu - uzcelt vienu privātmāju un pārdot.
Man, ja godīgi, šķiet, ka šāds bizness cilvēkam kas ar praktisko būvniecību ir uz jūs, varētu arī nebūt veiksmīgs. Manuprāt, ja grib nodarboties ar šādu lietu, jābūt zināšanām būvniecībā, kuras varētu veiksmīgi pielietot vadot brigādi un pašam piedaloties ar cimdiem rokās. Tad arī peļņa būtu vislielākā. Manuprāt. Teiktais attiecas tieši uz šiteno shēmu - uzcelt vienu privātmāju un pārdot.