UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3
Interneta adreses
Autors: Būvstudents (87.110.231.---)
Datums: 04/01/2008 03:09

Iesakiet,lūdzu,interneta adreses kur var dabūt referātus,konspektus,kursa darbus,info utt.Interesē būvmehānika,būvtehnoloģija,būvmašīnas utt.Paldies!!!:)

Re: Interneta adreses
Autors: vgy7 (80.232.248.---)
Datums: 04/01/2008 15:26

Google; Yandex: Yaxoo; Wikipedia...

vgy7

Autors: IP Logged (159.148.229.---)
Datums: 05/01/2008 05:54

Būvmehānika:
[www.bf.rtu.lv]
[www.buveforma.lv]
Būvmašīnās varu aizsūtīt kautkādu konspektu, laikam LLU Jurševskis autors

Autors: Būvstudents (87.110.231.---)
Datums: 05/01/2008 09:52

Liels paldies,IP Logged!ĻOTI noderīgas adreses.Būšu ļoti pateicīgs,ja atsūtīsi to konspektu uz vecukins8@#$%&inbox.lv Necerēju,ka latviešu lapās atradīšu tādu informāciju.Paldies,paldies,paldies!!!Lai veicās!:)

Iesakiet,lūdzu,interneta adreses kur var dabūt
Autors: valdis jirgensons (78.84.255.---)
Datums: 20/01/2008 19:59

Būvstudents Wrote:
-------------------------------------------------------
> Iesakiet,lūdzu,interneta adreses kur var dabūt
> referātus,konspektus,kursa darbus,info
> utt.Interesē
> būvmehānika,būvtehnoloģija,būvmašīnas
> utt.Paldies!!!

kā nopelnīt naudu internetā
Autors: labais (212.93.97.---)
Datums: 22/09/2008 19:26

Visslabākais veids studentiem bez vecuma ierobezojumiem kā nopelnīt, vis ir vienkārši pelni stundā 5-10ls, ja gribi vairāk, strādā vairāk. Skaties zemāk norādītajā adrese, nekavējies un esi viens no pirmajiem, jo kas ātrāk piereģestrējas, klāt nāk bonusi un atlaides šis ir kas pavisam jauns . Visu vari izlasīt pats, mūs sponsorē Latvijas mobilais telefons, Zelta zivtiņa un daudz citi pazīstami uzņēmumi. Sāc tūlīt, reģistrējies zemāk norādītajā adresē. Nenožēlosi tas ir tikai sākums, un beidzot tas ir parādijies arī Latvijā, saku no pieredzes esmu kautko līdzīgu darījis arzemju lapās, bet šis man liekas viens no labāk apmaksātajiem variantiem esmu tikai 3 dienu jaw izmantojis šīs iespējas un man jav ir nopelniiti 29ls par dazu stundu aiznemtību ievietojot šada tipa reklāmas kādu es seit esmu uzrakstījis ja ir kadi jautājumi prasiet, droši varat izmantot šo tekstu jūsu biznesa attīstībā vnk lieciet šadas reklāmas kur vien tas iespējams, kautvai 30 sludinājumus dienā un jūs jaw gūstat labu peļņu liekat visur kur varat forumos, komentaaros visur kur vēlaties jo vairāk reklāmu jo vairāk pelnat, jo katrs piesaistītais cilvēks sāk jums pelnīt, zaudēt nav ko jo kuri būs pimie tie būs lielākie ieguvēji
sīkāk skataties zemāk norādītajā adrese un reģestrējaties [www.manaideja.lv]

Re: kā nopelnīt naudu internetā
Autors: brix (87.110.98.---)
Datums: 03/01/2009 11:20

Kā pelnīt internetā palasiet labāk šeit: www.briksons.info
un te var redzēt arī manus labākos PTC saitus , kur es pelnu, kā arī izmaksu sarakstu: www.autosurfs-monitor.com

Autors: simple (95.68.59.---)
Datums: 17/03/2009 20:24

beidzot atradu kur izmaksaa naudu, [www.earn50.com] [www.clixncash.com]
.com/index.php?ref=vits busu loti pateiciigs ja registresieties zem maniim ;) a un starp citu seit var apskatiit scam adreses kur nemaksaa [archhus18.blogs.lv]

Autors: MARTINS3 (78.84.100.---)
Datums: 10/05/2009 20:45

simple Wrote:
-------------------------------------------------------
> beidzot atradu kur izmaksaa naudu,
> .com/index.php?ref=vits busu loti pateiciigs ja
> registresieties zem maniim a un starp citu seit
> var apskatiit scam adreses kur nemaksaa
>
>Sveiki! Vēlos Jums pastāstīt par iespēju nopelnīt tā saucamajās PTC lapās (Pay To Click).
Respektīvi, Jūs apskatat reklāmu un Jums par to maksā. Maksā aptuveni 0,002...0,01 Ls.
Izklausās jau ļoti maz. Un tā arī ir. Bet nopelnīt var uz cilvēku (jeb referāļu) piesaistīšanu.
Piesaistot cilvēku, Jūs saņemsiet naudu katru reizi kad viņš aplūkos kādu reklāmu.

Patiesībā vienmēr esmu skatījies uz šādām lietām ļoti skeptiski un cilvēki, kas tajās iesaistās,
vienmēr ir likušies dīvaini. Bet nu tad vienā jaukā dienā kaut kā uznāca interese apskatīties, kas
tad tas īsti ir. Un izrādās, ka ir diezgan interesanta lieta ar ko var šo to nopelnīt.

Ja to dara vairākos tāda veida saitos, tad nopelnīt patiešām var. Aizņems tas Jums pārdesmit minūtes
dienā un tas arī viss. Galvenais, kas nepieciešams, ir sameklēt un iesaistīt jaunus lietotājus. Taču pašam
reklāmas arī ir jāaplūko ik dienu, savādāk nauda par referāļu apmeklējumiem Jums netiks pieskaitīta. [isabelmarco.com] [www.neobux.com] [digmoney.lv] www.naudina.eu/index.php?ref=martins3 [www.naudina.lv] [LatBux.Lv] [www.money.theleech.org]

Autors: Jaazeps (83.178.145.---)
Datums: 17/05/2009 18:09

nu izstāsti tad bilanci - cik stundas tu esi tai pasākumā ieracis, un cik skaidras naudas uz rokas saņēmis?

Iet uz lapu: 123Nākošā
Pašreizējā: 1 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **        ********    *******   **     ** 
 **     **  **        **     **  **     **  **     ** 
 **     **  **        **     **  **         **     ** 
 ********   **        **     **  ********   **     ** 
 **         **        **     **  **     **   **   **  
 **         **        **     **  **     **    ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727