UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

BŪVDARBU VADĪTĀJA PALĪGS
Autors: arty (---.mpe.lv)
Datums: 16/01/2008 08:32

Vēlos uzzināt, cik reāli pašlaik ir atrast darbu būvdarbu vadītāja palīgam? Jo lai iegūtu sertifikātu ir jānostrādā 3 gadi, par viņa palīgu. Un būvniecība Latvijā ir strauji sarukusi. Paldies!

Re: BŪVDARBU VADĪTĀJA PALĪGS
Autors: Pēterisābolins (193.68.66.---)
Datums: 18/03/2010 14:12

Manuprat nekādas iespējas nav.Man tāpati problēma.Tagad tik daudz visādi vadītāji ar sertifikātiem,tikai reāli viņi liela daļa ir mazāk zinoši,nekā mēs jaunie!

Autors: uldis 345 (85.15.229.---)
Datums: 18/03/2010 20:45

uzrakstiet kāda izglītība jums ir, varbūt sanāk sastrādāties.

Autors: arty (---.mpe.lv)
Datums: 18/03/2010 22:44

Man ir augstākā izglītība vispārējā būvniecībā- ēkas, ceļi, tilti. Strādāju par ģeodēzistu Dienvidu tilta 1. un 2. kārtas būvniecībā, Gaismas pils pamatu būvniecībā, Da Vinci daudzstāvu ēkas Balasta dambī būvniecībā un citur, agrāk par to strādāju A/S BMGS uzņēmumā. Vēlāk par būvdarbu vadītāja palīgu ceļu būvē.
Ja kas šis ir mans e-pasts: eacans(et)inbox.lv

Autors: Juriits (81.198.141.---)
Datums: 20/03/2010 00:42

Sūdīgi par maz pieredzes.

Autors: peterisabolins (193.68.66.---)
Datums: 22/03/2010 12:40

Nu re,ja jau pieredzes tam džekam par maz,ko tad lai mēs -jaunie lai sakam???? kur iegut to pieredzi?!Manuprāt ļoti nepareizi,ka gandrīz visur kaut vai tie paši būvdarbu vadītāja palīgi stradā firmās bez būvniecības izglītības.Pašam ir nācies ar tādiem fruktiem strādat.
uldis345,man bus šovasar 1īmens augstakaIr pieredze gandrīz visos celtniecības darbos.Mācos RCK,arī man vajag tos 3 gsdus nostradat par būvdarbu vadītāja palīgu,ja joprojām interesē,CV varu nosūtīt!Mans emile- abolinspeteris7(AT)inbox.lv

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **  **   **     **  **     **  **    **     **    
   ****    **     **  **     **      **       **    
    **     **     **  **     **     **        **    
    **     **     **   **   **     **         **    
    **     **     **    ** **      **         **    
    **      *******      ***       **         **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727