UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

metakrilāta bāzes
Autors: janis0000 (87.226.34.---)
Datums: 20/03/2008 12:18

[www.majalv.eu]
kura veikala lai dabun tadu lietu ??

Re: metakrilāta bāzes
Datums: 20/03/2008 12:31

Hidroizolacija ir bitums un pa virsu plana kartina ar apmetum un grunts udens tagad ir 40 cm virs gridas. Betona ir plaisa 5 cm. Vairat ieteik vel kadu veidu ??

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 21/03/2008 10:45

Ja tev ūdens turas 40cm augstumā virs grīdas, tad tas nozīmē kā uz grīdu no apakšas darbojas 400kg/m2 cēlējspēks. Uz 10m2 telpu tev grīdu paceļ ar 4t lielu slodzi. Tātad grīda virs līmētās ruļlaveida hidroizolācijas būtu jāveido ka armēta dz/betona vanna ar malu augstumu vismaz 80..90cm. Un spefifisks stiegrojuma aprēķins, kur plaisu atvērums nedrīkstētu pārsniegt 0,2mm. Tas lai stiegras nekorodētu.
Te aprakstītā hidroizolācija neko nedos, jo grīda vai pamati vienkārši tiks salauzti.

Datums: 21/03/2008 18:47

Man grida jau ir dzelsbetona pirms hidro izlocacija savienot ar pamatu armaturam un maja stav jau 40gadus uz purva un pamatiem ari nav nekur plaisas ,bet pagraba sogad izpieda plaisu 5 cm. Drizak taa nav plaisa bet izskalota iedobe betona un betons tiesi tani vieta ir vargs. Saku bakstit ar skrugriezi drup. Sakara ar so ziemu grunts udeni ir virs 40 cm un upe ar nav rakta jau kadi 5 gadi.

Tagad es visu trauslo betonu nonemu un aizstaisi ar
Lamposilex Mapei razojumu kurs sacieteja 1 min un ir mitrum izturigs. Pec tam man vel ieteica parlaiz ar hidroizolaciju kura saucas IDROSILEX PRONTO kura iztur 1 atmosferu spiediena(vel to nesmu izdarijis bet jau ir saus pagrabs).
Vai tas palidzes ?

Vel man ir doma uztaisit pagrabu blakus telpa kurs butu vel 40 cm zemaks un butu zem koridora(nav vietas filtram un siltuma akumulatoram). Bet vai tas ir iespejams? Ja jarokas liedz pedas limenim . Man bail ka maja nesabriks ,jo tik dzili izrokot smiltis sak staigat ar udeni(plustosas smiltis iznak).

Datums: 21/03/2008 19:00

A un vel cik es sapratu no prieksniecibas tad mums upi vairak neraks tatad limes paliks tads. UN apmeram sausa laika nokritisi kadiem 20 - 25 cm un pavasari kad lielie atkusni varbut pa vel pacels limenis un var but lidz 50 cm virs gridas.

Datums: 26/03/2008 17:34

moska kads varetu kometet ? Ludzu un paldies

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
    **     **    **     **     **    **   **     ** 
    **     **           **     **         **        
    **     **           **     **    **   **     ** 
    **     **    **     **     **    **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727