UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Virtuves mēbeles - kur lētāk?
Autors: carpenter (87.110.66.---)
Datums: 05/04/2008 03:30

Ikšķilē GB Osis(29102808), neteikšu ka pats letākais, toties kvalitātes un cenas attiecība lamināta virtuvei mani vairāk nekā apmierināja. Turklāt par mērīšanu, projektu un aprēķinu neko neprasīja. Lai gan lētāk es arī tikai poļu komplektu atrast varēju.

Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 07/04/2008 09:46

Par Accenta arī es interesējos - patīk gan škats gan cena, tik nebiju dzirdējusi nevienu atsauksmi. prieks ka kādam labas atsauksmes! laikam tad mēs arī to pasūtīsim!

Autors: Vito Karleone (87.110.78.---)
Datums: 07/04/2008 14:13

Nekādas reklāmas - skaitļi pasaka visu! :-) Pilnīgi piekrītu "Accentas" atbalstītājiem. Lēti, kvalitatīvi, ātri. Protams, te nav stāsts dabīgā koka piekritējiem. Dabā var aplūkot daudzajos K-rautas veikalos, bet pasūtīt tomēr ir labāk K-rautā Maskavas ielā, jo tur to lietu datorizēs, izprojektēs u..t. Pasūtot citos K-rautās, ir nosacījums standarta kājiņām. Lai to visu padarītu vēl lētāk un gaumīgāk, pasūtot iespējams nevajag ņemt piedāvātās kājiņas un rokturus, bet gan pašam izvēlēties furnitūras bodē pie Meža kapiem (neatceros nosaukumu, bet bija kautkāda "bla, bla furnitūra" (zem tilta)), bet ja grib prastākas un lētākas - kautvai Depo veikalos. Bet viennozīmīgi varu teikt - mēbeļu izpildījums un kvalitāte patīkami pārsteidz. Var izvēlēties atvilktnes gan ar bremzītēm, gan bešā - kā grib un maksā. Un ja kādam kas neiet pēc virtuves izmēra (par dažiem cm vai mm), to starpību var panākt vai nu ar trauku mašīnas vietu vai arī pats nogādājot pie "ciema galdnieka" kādu no moduļiem uz "apgraizīšanu", iegūstot no 60cm, piemēram 57cm :-)
Protams - galvenais lētums sanāk tur, ka saimniekam rokas aug no pareizās vietas un pats tos moduļus liek kopā pa skapītim vien, pa skapītim vien. Process ir vienkāršs kā apenes par Ls0,75.

Autors: FordCitroen (---.turiba.lv)
Datums: 23/04/2008 22:05

Laba kvalitāte par atbilstošam cenām ir AB NAMS (www.abnams.lv)!
Bet ja vajadzīgs super lēts variants, var arī vienkārši pasūtīt mēbeļu detaļas, furnitūtu sapirkt pats un beigās arī pats saskrūvēt un uzstādīt!

Autors: Maarcha (83.136.136.---)
Datums: 26/06/2008 13:59

Nu daudz kas jau ir atkarīgs kas kuram ir laba kvalitāte un kādas ir prasības. varu iedot viena meistara kontaktus - 29705054, Pēteris. Strādā gan pārsvarā ar masīvkoka mēbelēm, bet var jau arī kādu lamināta lētuci uztaisīt

Autors: AndrisJ (---.zlt1.4nets.lv)
Datums: 17/07/2008 22:17

Es sev pasutiju no krasota, lakota MDF, firma atrodas pretīm mēbeļu namam tur kur tehnoland laikam 1-ajā stāvā, viņi atrodas 2ajā stāvā un vel pa tādām mazām trepītēm sanāk kā 2,5 stāvā, ir uz vietas paraugi, man uz datora pēc maniem mēriem uztaisija vizualizāciju un cena bija par 6metriem virtuves ar skapīšiem un plauktiņiem ap 850Ls, ši iekārta man jau kalpo 5 gadus un esmu ļoti apmierināts, jau kopā ar vairākiem draugiem esmu tur pasūtijis viņiem virtuves, personālam ir laba attieksme un galvenais labas idejas un ļoti kvalitatīvs izstrādājums

Autors: Andris_mickevics (78.84.49.---)
Datums: 09/09/2008 16:40

Ražoju un uzstādu lamināta virtuves.
Andris Nr 29331864

Autors: ikea (87.110.231.---)
Datums: 06/01/2010 22:03

IKEA virtuvju pazinējiem un cienītājiem - tagad gatavas IKEA virtuves var nopirkt veikalā Rīgā - atnāc ar virtuves plānu, saplāno salonā vēlamo virtuvi, nopērc un ved mājās salikt - laba virtuve dienas laikā bez pasūtīšanas, gaidīšānas utt. Pluss - ar laiku var piepirkt klāt, nomainīt fasādes utt.

ikeariga.lv

Autors: krumgriezis (78.84.191.---)
Datums: 08/01/2010 14:45

Ja rokas aug pareizajā vietā, vislētāk pasūtīt visu firmā Attēls-R (Rumbulā). Tik vien tas darbs, kā pašam mājās visu pirms tam izdomāt, precīzi uz mm izmērīt, un beigās visu saskrūvēt kopā. Turpat var sapirkt arī visu furnitūru un dažnedažādus pričendālus.
Pats sev uztaisīju virtuves mēbeles par Ls 450 Vislētākais variants, ko piedāvāja firma, bij Ls 850
Tie paši firmači pārsvarā uz Attēlu brauc - visu dienu tur dažnedažādu pazīstamu firmu busiņi apgrozās. Navars firmām labs sanāk (par uzzīmēšanu un samontēšanu).

Autors: Dita Deksa (---.6-1.cable.virginmedia.com)
Datums: 21/10/2011 17:05

Mēs pērkam mēbeles te www.r-mebeles.lv Virtuve nebija tik dārga, un mes izmantojam dizainera pakalpojumos. Paldies www.r-mebeles.lv

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **    **   **    **     **    
 **            **    **    **       **       **    
 **           **     **    **      **        **    
 **          **      *********    **         **    
 **    **    **            **     **         **    
  ******     **            **     **         **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727