UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Mēbeļu restaurācija
Autors: Maine (194.8.16.---)
Datums: 14/04/2008 13:31

Vajadzētu restaurēt vecāsmātes kumodi, līdz kokam esmu notīrījusi, bet vajadzīgs spečuka padoms. Vai kādam ir pieredze šadā lietā?

Re: Mēbeļu restaurācija
Autors: ezers (87.110.21.---)
Datums: 12/08/2009 19:28

Neesmu spečuks,bet atjaunoju vecu galdu un skapīti.Man vienkārši tas patīk.Ar galdu darīju tā- noņēmu krāsu, nopulēju, vairākas reizes beicēju,līdz dabūju vēlamo toni,tad nolakoju.Tagad gan esmu atklājusi,ka lielveikalos Depo ir impregnētājs vēlamā tonī, ar kuru var aizstāt beici un laku.Pie tam nesmird tik ļoti kā laka.(,,drewnochron") .Tāpat apstrādāju ari vienu jaunu koka kumodi lai pieskaņotu citām mēbelēm un paštaisītus koka plauktus.Ar rezultātu esmu apmierināta.Cik zinu,ja jāšpaktelē,var ari speciālos veikalos notonēt špakteli.Varbūt kāds spečuks mani nokritizēs.

Autors: Juris Kraulis (94.30.162.---)
Datums: 12/03/2011 09:52

Vispirms ieteikt pakonsultēties ar speciālistu, padoms darboties ar toksisku antiseptiķi, kas domāts āra darbiem un veido neatgriezenisku segumu, ir galīgi garām. Apdare būtu jāatjauno pēc iespējas autentiskāka, visdrīzāk šellakas segums, vai vaskošana uz bišu vaska bāzes. Bet vispirms ieteiktu atnākt pie mums vai kāda cita restauratora, pie mums konsultācija ir bez maksas.
Juris Kraulis
29269501
[mebelurestaurators.lv]-

Autors: Juris Kraulis (94.30.162.---)
Datums: 12/03/2011 09:54

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   **   **   **    **   **     **  **    ** 
 **     **    ** **    **    **   **     **      **   
 **     **     ***     **    **   **     **     **    
  **   **     ** **    *********  **     **    **     
   ** **     **   **         **   **     **    **     
    ***     **     **        **    *******     **     

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727