UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
finierētas vai laminētas iekšdurvis
Autors:
Ingucis
(217.28.48.---)
Datums: 30/04/2008 15:50
Vai kāds spečuks nevarētu ieteikt kādas iekšdurvis izvēlēties - finierētas vai laminētas standarta mazgabarīta dzīvoklim daudzdzīvokļu mājā? Kādas labāk vannas istabai? Kuras mazāk bojā remontu uzstādot? Liels paldies!Ieva
Re: finierētas vai laminētas iekšdurvis
Autors:
galdnieks07
(84.237.205.---)
Datums: 02/05/2008 23:02
Kaadas ir domaatas-lamineetas??? taadas ar kaut kur paardod?
Autors:
aaaa
(81.198.226.---)
Datums: 03/05/2008 21:18
Nopērc Swedoor vai vēl lētāk Jeldwen durvis (pus Amerika ir ar Jeldwen durvīm aplikta) un dzīvo vesela. Galdniecības ar saviem 300Ls par durvīm lai iet ieskrieties - meistari, bļin. Tiko pazīstami lika Spānijā par 300 EUR gabalā uz pasūtījumu izgatavotas ar visu ielikšanu (un furnitūru). Pats savām acīm redzēju - nu nebūtu ticējis, ja kāds teiktu. Durvis bija ieliktas tā, ka nevienā vietā nekur nevarētu nazi aizbāzt, žileti varbūt, spraugas visapkārt zem milimetra. Aplodas pieliktas 45 grādu leņķī vienkārši ideāli. Tagad paranoiski skatos visiem kā ir ieliktas durvis - i pat līdzīgu neko neesmu redzējis. Pie mums nez kāpēc viss ir tas dārgākais, bet arī sūdīgākais.
Autors:
carpenter
(84.237.200.---)
Datums: 04/05/2008 00:27
Piedod, aaaa, bet koka durvis piebriest-izžūst par 1-4mm noteikti sausā-mitrā gaisā, atk no sezonas un koka sugas. Par kādam žiletēm runa? Un aplodas piezāģēt jau nu vispār augstākā māksla. :D Ja esi sastapies ar nemākuļu darbiem, nesauc tomēr visus tā.. Bez suda i sļedstvija :D
Autors:
aaaa
(81.198.226.---)
Datums: 05/05/2008 17:19
Nezinu kas kur piebriest - koks ir lakots ar tādu cietu un spīdīgu laku - domāju ka tur vispār ūdens tvaika apmaiņa nenotiek. Tas pats ir ar mēbelēm - mūsu dižie ražotāji saka, ka tas esot normāli, ka jaunam masīvkoka skapim pēc pusgada durvis normāli nevar ne atvērt ne aizvērt - koks jau staigājot. Jā - ja viņš ir nepareizā laikā cirsts, nepareizi žāvēts un lakots tad tur visādus brīnumus var sagaidīt. Ne par velti Kremlī visas mēbeles ir no Itālijas un Spānijas. Tur nekas nestaigā dīvainā kārtā. Da nemākam mēs daudzas lietas, bet izliekamies par pašiem labākajiem un gudrākajiem.
Autors:
galdnieks07
(81.198.4.---)
Datums: 06/05/2008 19:18
A pie mums visgudraakie ir tie,kas ar teoriju nodarbojas. a es tur un sheit redzeeju to un to. Paraadi man durvis,kuras arii atveras valjaa,ja taa sprauga zem 1 mm.
Autors:
IneseX
(---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 07/05/2008 11:14
aaaa
Man ir Sweadoor durvis, tiešām nesūdzos. Bet par to piebriešanu/nebriešanu gan tev nebūs taisnība - nu pirmkārt viņas vispār nekā nav apstrādātas, kur nu vēl ar cietu laku - jālako pašam. Un briest un raujas gan viņas tīri labi. Ieliktas mums bija labi, jo vīrs pats ar to lietu nodarbojas, bet vienalga dabūja vēlāk pārregulēt, jo dažas vērās tikai ar spēka pielietošanu... Koks jau nu dikti labi staigā atkarībā no mitruma pakāpes, tāpēc jau manuprāt arī dēļu grīdai paredz vietu, kur izplesties, lai ar cik un kādām lakām būtu noklāta...Mēbelei jau tu tos pāris milimetrus šur vai tur nemaz nejūti, jo galds stāv istabas vidū, bet durvīm jūti gan, jo pēkšņi vairs pa durvīm ārā netiec :)
Man ir Sweadoor durvis, tiešām nesūdzos. Bet par to piebriešanu/nebriešanu gan tev nebūs taisnība - nu pirmkārt viņas vispār nekā nav apstrādātas, kur nu vēl ar cietu laku - jālako pašam. Un briest un raujas gan viņas tīri labi. Ieliktas mums bija labi, jo vīrs pats ar to lietu nodarbojas, bet vienalga dabūja vēlāk pārregulēt, jo dažas vērās tikai ar spēka pielietošanu... Koks jau nu dikti labi staigā atkarībā no mitruma pakāpes, tāpēc jau manuprāt arī dēļu grīdai paredz vietu, kur izplesties, lai ar cik un kādām lakām būtu noklāta...Mēbelei jau tu tos pāris milimetrus šur vai tur nemaz nejūti, jo galds stāv istabas vidū, bet durvīm jūti gan, jo pēkšņi vairs pa durvīm ārā netiec :)
Autors:
Pow
(159.148.161.---)
Datums: 07/05/2008 12:02
Tāpēc svarīgi ir lai eņģes būtu normāli regulējamas visos 3 virzienos (augstums, uz sāniem, dziļumā).
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 07/05/2008 15:42
Man tāda aizdoma, ka tie espanjoli duravas no cietāka, blīvāka koka taisa. Šejienes priedes viņiem varētu būt ekzotisks materiāls...
Autors:
ssssmilga
(---.lmt.lv)
Datums: 08/05/2008 09:18
ieva sākumā jautāja par laminētām un finierētām durvīm, bet neviens vēl nav atbildējis uz šo jautājumu, arī es veikalā redzēju, ka tiek piedāvātas tādas durvis, tad- spečuki ar ko tās atšķiras- ražotas tās tiek Krievijā, Baltkr.Jeldwn durvis ir finierētas, ja te nerunājam par koka.
tātad - es koku nelikšu savā necilajā daudzstāvu mājas dzīvoklī- kādas durvis likt un cik vienas durvis+kārba+aplodas +darbs man var maksāt pie iespējas, ka es saglabāju esošās ailes izmērus un neko negriežu
tātad - es koku nelikšu savā necilajā daudzstāvu mājas dzīvoklī- kādas durvis likt un cik vienas durvis+kārba+aplodas +darbs man var maksāt pie iespējas, ka es saglabāju esošās ailes izmērus un neko negriežu