UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
LAPSAS
Autors:
Kris08
(87.110.241.---)
Datums: 14/05/2008 20:42
Labdien,
Es atvainojos, ka laikam ne pa tēmu, bet nezinu ko darīt. Man pie mājas ir iemitinājusies lapsu ģimene ar 4 bērniem. Kur tik nezvanīju, bet visi saka lai gaidu kamēr paši aizies. Bet ļoti nepatīkami dzīvot ar lapsu klātbūtni. Varbūt kāds var ko ieteikt. Paldies.
Es atvainojos, ka laikam ne pa tēmu, bet nezinu ko darīt. Man pie mājas ir iemitinājusies lapsu ģimene ar 4 bērniem. Kur tik nezvanīju, bet visi saka lai gaidu kamēr paši aizies. Bet ļoti nepatīkami dzīvot ar lapsu klātbūtni. Varbūt kāds var ko ieteikt. Paldies.
Re: LAPSAS
Autors:
Sapieris
(78.84.58.---)
Datums: 14/05/2008 21:21
Lapsu populācijai ir tada īpatnība- kādu brīdi viņu nav (nav barības), pēc kādiem gadiem atkal savairojas (ir barība), un tad atkal samazinās utt
ja viņam būsi parūpējies par barību tad tevi gan viņas nepametīs :)
bērniem patiks mīļa lapsiņa kas droši nāk pie cilvēkiem (norāvusi kaut kur trakumsērgu) :D
meklē medniekus vai pakonsultējies ar meža dienestu vai valsts mežiem
ja viņam būsi parūpējies par barību tad tevi gan viņas nepametīs :)
bērniem patiks mīļa lapsiņa kas droši nāk pie cilvēkiem (norāvusi kaut kur trakumsērgu) :D
meklē medniekus vai pakonsultējies ar meža dienestu vai valsts mežiem
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 14/05/2008 21:32
Suņi pie mājām ir visiem, a lapsas gan reti. Varbūt tas nav nemaz tik traki. Ja pašam vistu vai citu mājdzīvnieku nav, tad jau lapsa nekādu ļaunumu nenodarīs. Lai tak dzīvo-Dieva radībiņa vien ir. Kāpēc uzreiz jābendē nost. Man vismaz patīk skatīties kā pagalmā regulāri ganās stirnas.
Autors:
Sapieris
(78.84.58.---)
Datums: 14/05/2008 21:38
man arī patīk vērot kā abeles dobumā strazdi baro savus sīkos. un kā tie sikie pēc tam mācas lidot un pa zāli lasa ēdamo. patik vakaros ezi vērot kā tas meklē ēdamo.
nepatīk ka tie lidojošie maitas noķēza mašīnu, ezis noliek kluci uz celiņa
bet tas jau viss pieder pie lietas- tāpat kā ar mājas būvi- neņemsi visu vajadzīgo komplektā tad nekas nebūs :)
nepatīk ka tie lidojošie maitas noķēza mašīnu, ezis noliek kluci uz celiņa
bet tas jau viss pieder pie lietas- tāpat kā ar mājas būvi- neņemsi visu vajadzīgo komplektā tad nekas nebūs :)