UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Zemgrīdas apkures trubiņas
Autors:
chmoxs
(84.237.134.---)
Datums: 29/05/2008 12:42
Interesē kādas tad īsti vajag zemgrīdas apkurei trubiņas, paredzēts virsū liet betonu. Kāda veida ir jāņem, vai PE-RT/AL/PE-RT ir gana labs, un kādu ražot'ju izvēlēties????
Re: Zemgrīdas apkures trubiņas
Autors:
Sapieris
(80.232.222.---)
Datums: 29/05/2008 13:59
iesaku izvairīties no ķīnieša.
ņem vācieti (UNIPIPE u.c.)
ņem vācieti (UNIPIPE u.c.)
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 29/05/2008 15:28
Parasti jau liek plastmasas (wirsbo, roth utt.), bet ja liktu sev otrreiz, laikam liktu trīsslāņu. Tomēr cietākas un uzticamākas izskatās. Tikai ņem labu firmu.
Autors:
uldij
(89.201.105.---)
Datums: 30/05/2008 23:29
Rehau, Roth, Wirsbo, Tece vairāk konkurentu nav kvalitātes ziņā
Autors:
kiev1
(81.198.239.---)
Datums: 31/05/2008 22:50
man ir multibeton.de trubinas-vacu razojums, nav sirpotrebs ka t.s. depo variants, iztur 95 gradus C, aluminija karta vel ieksa trubina, razotajs pats izdod attiecigu sertifikatu 30 gadu garantijai- ka jau nopietnas fricu firmas .par mazu, bet godigu atlidzibu gatavs ielugt Jus objekta Marupe ekskursija
novertet trubinas darbiba, man ir siltumsuknis Heliotherm - diezgan moderns un ka lasiju atsauksmes pateretaju forumos Vacija un Austrija - viens no pasaule ekonomiskakajiem SS - darbojas pec tiesas iztvaikosanas principa, zeme gulditas kapara trubas biezas plastmasas apvalka lai nekorodetu.
Starp citu silto gridu instalacijai mans sis trubinas firma instaleja ar ligumu un visiem papiriem .kas interesanti- cena bija loti, loti konkurentspejiga - salidzinot ar visadiem Jankam un Vanjkam.kopa man bija ap 10 piedavajumu pagajuso vasaru.
novertet trubinas darbiba, man ir siltumsuknis Heliotherm - diezgan moderns un ka lasiju atsauksmes pateretaju forumos Vacija un Austrija - viens no pasaule ekonomiskakajiem SS - darbojas pec tiesas iztvaikosanas principa, zeme gulditas kapara trubas biezas plastmasas apvalka lai nekorodetu.
Starp citu silto gridu instalacijai mans sis trubinas firma instaleja ar ligumu un visiem papiriem .kas interesanti- cena bija loti, loti konkurentspejiga - salidzinot ar visadiem Jankam un Vanjkam.kopa man bija ap 10 piedavajumu pagajuso vasaru.
Autors:
Pow
(159.148.161.---)
Datums: 02/06/2008 13:21
Patīkami, ka Heliotherm beidzot uzrāda normālus specifikācijas datus saviem CO2 siltumsūkņiem pie E4/B35. Tagad tos ir vieglāk salīdzinat ar citiem siltumsūkņu ražotājiem.
Gadu atpakaļ, kad spamojām par tiem tēmā "Zemes siltumsūknis", viņi uzrādīja COP pie āra temperatūras +5 un istabas temperatūras +21, kas nebija visai nopietni.
kriev1, labak pastāsti cik tev mājas platība un cik zemes platības aizņem tas kolektors.
Gadu atpakaļ, kad spamojām par tiem tēmā "Zemes siltumsūknis", viņi uzrādīja COP pie āra temperatūras +5 un istabas temperatūras +21, kas nebija visai nopietni.
kriev1, labak pastāsti cik tev mājas platība un cik zemes platības aizņem tas kolektors.
Autors:
kiev1
(91.135.18.---)
Datums: 02/06/2008 15:22
man majas gridu platiba 230 m2, kolektors sastav no 11 lokiem kopa 500-600 m2
1-1,2 m dziluma
1-1,2 m dziluma