UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Galan
Autors:
marex
(---.adsl.no)
Datums: 17/06/2008 21:31
Sveiki visiem!
Man radusies tada nepratiga doma ielikt mana mazaja dzivokliti t.i.30kvm GALAN firmas
apkures katlinju.Nu luk un es velos uzzinat jusu viedokli.Varbut kads velas padalities pieredze ar tadu shtelli:)Raxtiet visu ko domajiet...
Man radusies tada nepratiga doma ielikt mana mazaja dzivokliti t.i.30kvm GALAN firmas
apkures katlinju.Nu luk un es velos uzzinat jusu viedokli.Varbut kads velas padalities pieredze ar tadu shtelli:)Raxtiet visu ko domajiet...
Re: Galan
Autors:
marex
(---.adsl.no)
Datums: 17/06/2008 22:23
Es varbut neprecizi uzraxtiju.Biju domajis Galan firmas elektrodu (jonu) katlinju:)
Autors:
rbm
(62.85.20.---)
Datums: 18/06/2008 09:47
Prasi elektriķim Mārim, tas kautkad stāstīja ka esot jonu katlu dzīvoklī ieriktējis
Autors:
OskarsU
(81.198.123.---)
Datums: 18/06/2008 10:23
Atradīsi vecākus ierakstus - šī tēma te daudz cilāta. Īsumā (man ir salīdzinoši liela pieredze gan šo, gan citu jonu katlu uzstādīšanā) - lēti uzlikt, aizņem maz vietas, nekas nav jādara kurinot, BET - tas maksā ap 1 Ls/m2. +/-, bet tādas ir reālās izmaksas, melo, kas saka, ka mazāk.
Personisks ieteikums - liec Thermona (Čehija) ražoto elektriskās apkures katlu. Labāka kvalitāte, drošāk, jo Eiropas ražotāja garantija.
Ja vēl kadi jautājumi - t. 26757980.
Personisks ieteikums - liec Thermona (Čehija) ražoto elektriskās apkures katlu. Labāka kvalitāte, drošāk, jo Eiropas ražotāja garantija.
Ja vēl kadi jautājumi - t. 26757980.
Autors:
katlinieks
(78.84.204.---)
Datums: 18/06/2008 10:52
Iesākumā uzzini vai dzīvoklī pietiek jaudas tādam katlam. Ja nepietiks sprieguma, būs vien zemē nomesta naudiņa.