UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Piekaramie griesti...
Autors:
M. Vilis
(87.110.10.---)
Datums: 08/08/2008 02:33
Šajā forumā neizdevās atrast neko kas mani interesē - kā pareizi jāmontē piekaramie griesti!?
6 m2 telpa, kur stāves dators un darbagalds - vēlos pats uztaisīt griestus, bet nekur neatrodu kādu vizuālu ieskatu visā šajā montāžas procesā vai kaut +/- saprotamu aprakstu..
Varbūt kāds var ieteikt kādu web lapu???
Šo un to jau pats esmu sev remontējies (t.sk. regipsis uz sienas), bet ar šādiem griestiem vēl nav bijusi saskare..
paldies
6 m2 telpa, kur stāves dators un darbagalds - vēlos pats uztaisīt griestus, bet nekur neatrodu kādu vizuālu ieskatu visā šajā montāžas procesā vai kaut +/- saprotamu aprakstu..
Varbūt kāds var ieteikt kādu web lapu???
Šo un to jau pats esmu sev remontējies (t.sk. regipsis uz sienas), bet ar šādiem griestiem vēl nav bijusi saskare..
paldies
Re: Piekaramie griesti...
Autors:
jtdesign
(---.btv.lv)
Datums: 08/08/2008 09:03
Riģipša risinājums atrodams Knauf mājas lapā. Diezgan detalizēti. Var pielietot arī citiem materiāliem. Papīrģipša plāksnīšu konstrukcijas risinājumu lapiņas var salasīt pa būvmateriālu veikaliem pat.
Autors:
M. Vilis
(87.110.154.---)
Datums: 08/08/2008 13:22
Regipsis... Es atvainojos, bet laikam nebūšu pareizi nodefinējis - ar piekaramajiem griestiem, es domāju, tos kur iekar kvadrātveida plāksnes..
Sheit links uz bildi - [lv.lv.allconstructions.com]
Sheit links uz bildi - [lv.lv.allconstructions.com]
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 08/08/2008 18:52
Jau rakstīju, plāksnītes normāli pārdodas kopā ar karkasu/profiliem un montāžas instrukciju. Dažādiem ražotājiem karkasa profili var atšķirties.
Autors:
drumer
(81.198.226.---)
Datums: 08/08/2008 19:35
Atver lapiņu www.usg.lv -šeit arii visu atradiisi,sadaļaa din griestu sisteemas.Taisniiba ,ražotaaji vairaaki ,bet princips viens un tas pats!!