UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Grīdu konstruktīvie risinājumi
Autors:
stepback
(212.70.183.---)
Datums: 10/08/2008 14:52
esmu būvniecības students veicu informācijas apkopošanu.
tātad vācu informāciju par grīdu konstruktīvajiem risinājumiem.
varbūt kāds profesionālis var nedaudz pastāstīt par mūsdienu piedavājumu grīdu konstruktīvajos risinājumos,kadas cenas, priekšrocibas kadam no tipiem.?
variet ieteikt kādu interneta resursu?. par visu -jebkādu sniegto informāciju būšu pateiciigs.
paldies! :)
tātad vācu informāciju par grīdu konstruktīvajiem risinājumiem.
varbūt kāds profesionālis var nedaudz pastāstīt par mūsdienu piedavājumu grīdu konstruktīvajos risinājumos,kadas cenas, priekšrocibas kadam no tipiem.?
variet ieteikt kādu interneta resursu?. par visu -jebkādu sniegto informāciju būšu pateiciigs.
paldies! :)
Re: Grīdu konstruktīvie risinājumi
Autors:
N
(87.110.134.---)
Datums: 11/08/2008 21:31
Eh studentiņ![www.paroc.lv]
Autors:
stepback
(212.70.183.---)
Datums: 12/08/2008 14:25
paldies par to, bet šo mājas lapu jau esmu izstudējis. vairāk gribētu dzirdēt kādu viedokli no dziives, prakses.
Autors:
N
(81.198.208.---)
Datums: 12/08/2008 16:40
Ko tieši tu vēlies uzzināt? Dzīve un prakse sākās līdz ar LBN 002-01 un LBN 016-03 pieņemšanu. Arhitekts daudzstāvu dzīvojamās mājas stapstāvu skaņas izolācijai iezīmē 50mm akmens vati. Celtnieks, domādams, ka tā ir siltumizolācija, aizstāj vati ar 50mm putupolistirolu (tas taču lētāks). Kad viņam tiek aizrādīts, ka putupolistirols nenodrošinās šajā konstrukcijā triecienstrokšņu slāpēšanu, viņš aizbildinās, ka visi tā dara. Tāda lūk ir un prakse jaunajās daudzdzīvokļu mājās.
Autors:
stepback
(212.70.183.---)
Datums: 13/08/2008 14:02
tā ir ka skolā par šadām situācijaam,kādas rodas dzīve- būvnieku nezināšanas dēļ runā ļoti maz, pat to nedara. un bez praktiskām zināšanām nav iespējams salidzināt.
Autors:
ai
(83.99.159.---)
Datums: 20/08/2008 15:58
Liels prieks, ka arī N ir novērojis reālo situāciju daudzdzīvokļu namu būvniecībā. Tieši, kas attiecās uz starpstāvu pārsegumu skaņas izolāciju.
Jocīgi, ka LV likumdošana pieļauj būvniekam uzcelt māju no kaut vai no kartona....
Nesen nopirku dzivokli Mārupē jaunajā projektā. Pamazām cilvēki sāk ievākties.
Ievācās arī mans pirmais kaimiņš man blakusdzīvoklī. Tagad es "izbaudu" lētā putuplasta "burvīgās" skaņas izolācijas īpašības, kaimiņam vienkārši staigājot pa dzivokli. Tas ir iebetonēts zem stiegrojuma uz pārseguma paņeļa. Nevaru iedomāties, kā būs, kad kāds ievāksies virs manis...kad triecienskaņas avots būs tieši virs manis.
Jocīgi, ka LV likumdošana pieļauj būvniekam uzcelt māju no kaut vai no kartona....
Nesen nopirku dzivokli Mārupē jaunajā projektā. Pamazām cilvēki sāk ievākties.
Ievācās arī mans pirmais kaimiņš man blakusdzīvoklī. Tagad es "izbaudu" lētā putuplasta "burvīgās" skaņas izolācijas īpašības, kaimiņam vienkārši staigājot pa dzivokli. Tas ir iebetonēts zem stiegrojuma uz pārseguma paņeļa. Nevaru iedomāties, kā būs, kad kāds ievāksies virs manis...kad triecienskaņas avots būs tieši virs manis.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.96.---)
Datums: 20/08/2008 16:12
Vai likumdošana ierobežo dzīvokļa īpašnieka tiesības izvēlēties sev piemērotu temperatūras režīmu, t.sk. nekurināt?
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 20/08/2008 16:17
gribētos redzēt to vietu, kur ir rakstīts, ka putuplasts ir triecientrokšņa izolācijas materiāls, un kurš to ir licis izmantot kā skaņas izolācijas materiālu.
Autors:
ai
(83.99.159.---)
Datums: 20/08/2008 16:37
Nezinu neko labāku par šadu risinājumu, ja ir runa par starpstāvu pārsegumu veidošanu uz sijām:
Iekš www.baltimex.lv sadaļa pašnesošās grīdas!
Iekš www.baltimex.lv sadaļa pašnesošās grīdas!
Autors:
stepback
(93.177.211.---)
Datums: 26/08/2008 11:04
cik lielas ir aptuvenās šadas grīdas izmaksas? vienam kvadrātmetram