UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Siltās grīdas
Autors: murniece (83.99.161.---)
Datums: 22/09/2008 21:33

Bet ja katrā stāvā taisīt atsevišķi regulējamas siltās grīdas un nesliņkot - slaucīt regulāri putekļus - ar veselību jābūt viss ok. Santehniķis kas uzstādis mums tās grīdas arī skaidroja par noteiktu skaitli starp caurulēm it īpaši priekš apkuri ar siltumsūkņi.

Autors: uldisj (89.201.105.---)
Datums: 22/09/2008 22:35

Pie radiatoru apkures ja cilvéks slinks putekļi cirkulē intensīvāk. Tajā pašā Vācijā bērnudārzu nodot ekspluatācijā bez zemgrīdas apkures, ja vien nav paredzēts, kāds grīdas segums, kas vienkārši nevada siltumu,piemēram, korķis, nav iespējams nodot ekspluatācijā. Un tas ir saistīts ar daudziem faktoriem, veselību, energoresursu patēriņu utt. Rīgā arī ir kāda baznīca, kurai tika izgriezti vecie radiatori un izbūvēta siltā grīda, vēl sodien nav sasnieguši to rēķinu, kas bija ar radiatoriem, tas nekas, kad izmanto Rīgas siltuma pakalpojumus. Galvenais ir pareiza un precīza matemātika un normāli meistari, kas to var izdarīt un es ar tādiem sadarbojos.

Autors: fricis (---.dpa.lv)
Datums: 23/09/2008 13:50

uldisj pēc kādas metodikas aprēķina situma jaudu? Es šajās brīvdienās tieši taisos savīt silto grīdu un tāpēc man šis jautājums ir diezgan aktuāls, jo vairāk par šiem diviem cipariem es arī nezinu.

Autors: uldisj (89.201.105.---)
Datums: 23/09/2008 18:29

Tas nav vienas stundas darbs. Aprēins tiek veikts pēc daudziem faktoriem. Ārējo norobežojošo konstruciju virsma kvadrātmetros, jāatrod siltumvadītspējas koeficients, logu virsmas, debespuses, piecu dienu aukstākā temperatūra attiecīgā regionā, grīdas virsmu platības esošas uz grunts, vajadzīgā iekštelpu temperatūra. Nianšu pietiek. Vidēji sarežgītai mājai vajag 3-4 stundas uz 200 kv.m

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   **     **  **     **  **    ** 
 ***   **  **     **  **     **  **     **  **   **  
 ****  **  **     **  **     **  **     **  **  **   
 **  ****  **     **  **     **   **   **   **  **   
 **   ***  **     **  **     **    ** **    **   **  
 **    **  ********    *******      ***     **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727