UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
fibo bloka uzlaboshana
Autors:
velosipeeža izgudrotaajs
(62.84.14.---)
Datums: 25/10/2004 20:52
ienaaca sen jau praataa shizofreeniska ideja.kas buus,ja fibo blokam,kuram ir ribas un tukshie caurumi,sastuukeet ieksaa putuplasta granulas?saprotu,ka normaali cilveeki laikam taa nedara.bet es gribeetu argumenteetu atbildi,tieshi kaapeec taa nedariit.
es to sienu gribeetu taadu arii atstaat neapmestu,akuraati uzmuureet,tikai nopuust ar kraasu.
es to sienu gribeetu taadu arii atstaat neapmestu,akuraati uzmuureet,tikai nopuust ar kraasu.
Re: fibo bloka uzlaboshana
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 26/10/2004 10:09
smuki uzmūrēt un nokrāsot nav peļama doma. tikai kuru pusi?
pildīt spraugas ar putu plastu gan neizklausās lietderīgi - noslēgts gaiss dara to pašu.
un par papildus siltināšanu tāpat vajadzētu padomāt.
pildīt spraugas ar putu plastu gan neizklausās lietderīgi - noslēgts gaiss dara to pašu.
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 26/10/2004 10:09
smuki uzmūrēt un nokrāsot nav peļama doma. tikai kuru pusi?
Autors:
njerr
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 26/10/2004 11:37
Droši vien jāsiltina no otras puses...
Autors:
reins
(---.eth.delfi.lv)
Datums: 26/10/2004 15:40
pavecaas bildees ir tamliidziigas lietas redzeetas, betnu kaaredzi nav iedziivojushaas jo praktiski jau ar nekaadas jeegas nav, taapat sanaak leerums aukstuma tiltu caur kuriem shitaa konstrukcija caursaltu viens divi
Autors:
Ta luuk
(159.148.150.---)
Datums: 15/11/2004 14:28
Fobo ražo blokus ar siltumizolacijas slani pa vidu bet ipashi populari tie gan nav ;-(
Un kas notiktu ar bloka stipribu ja starpkeramzita gabaliem buutu pa putuplasta bumbinjai ?
Ta luuk nesanaaks izgudrotāja patents ;-)
Un kas notiktu ar bloka stipribu ja starpkeramzita gabaliem buutu pa putuplasta bumbinjai ?
Ta luuk nesanaaks izgudrotāja patents ;-)
Autors:
praktiķis
(195.62.156.---)
Datums: 15/11/2004 16:51
60-tajos gados latviski iznāca čehu grāmata/nosaukumu pazaudēju/ par šāda tipa blokiem.Aukstuma tiltiņš tiem bija veidots krietni pareizāk,tāpat bija minēts par iespējamo pildīšanu ar zāģskaidām kopā ar kaļķi,tāpat ar rupjiem,sijātiem izdedžiem.Šāds pildijums uzlabojot blokus par 20%.
Autors:
Sigitas Kerushauskas
(159.148.87.---)
Datums: 29/11/2004 03:17
Prieksh kam vispaar jaamuuree siena?
Iesaku zhagarus izvaartiit vircaa un sapiit gliitasn ligzdinjas :)
Pie mums lietuvaa taa ir populaara gjimenes ligzda...
Pat man taadas divas ir :)
Iesaku zhagarus izvaartiit vircaa un sapiit gliitasn ligzdinjas :)
Pie mums lietuvaa taa ir populaara gjimenes ligzda...
Pat man taadas divas ir :)