UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: nodošana eksplutācijā
Autors: Pow (62.85.110.---)
Datums: 24/11/2008 09:40

Ā tu par vides aģentūru. Manā rajonā tāda nav vajadzīga. Sajaucu ar sabiedriskās veselības aģentūru. Tie tur kāš piķi neparko.
Mārupē vajag šādas lietas:
1. inventarizācijas lieta,
2. atzinumam no sabiedriskas veselības aģentūras,
3. īpašumu apliecinoshi dokumenti, būvprojekts, asu plans, būvatļauja

uz nodoshanas bridi jabut:
- žogam
- gruntsgabala robezhas uz servituta celja - skjembu klajumam
- majas numueracijas plaksnei
- karoga mastam vai turētajam
- sausam kanalizācijas nosēdakām (konstrukcijas pamatnes pārbaudei)

Tas par kanalizācijas akām vispār ir pipec. Cerams, ka realitātē tas nevienu neinteresē.

Autors: maasa (195.13.229.---)
Datums: 24/11/2008 15:00

Ķipa tas ir kā? Brauca vai nebrauca?
Viņi tur nezkādu ūber piķi prasa par to sūda papīrīti. Un vēl prasa lai es pats viņus vedu uz objektu un atpakaļ. Ta neko sev bizness.

Nē, Rīgas rajonā vides pārvalde no Rīgā, Rūpniecības ielas, numuru neatceros, brauca paši un tas ir bezmaksas pakalpojums. Tik sakuma mani pabiedēja, paprasot, kur ir čeki par būvdružiem? Sakumā pat nezināju ko teikt, bet meisters saka, tipa, karkasa maja, koka atdriezumi malka, bet bundzas no krāsām irmantoju mājsaimniecībā, skruvītēm utt:)
Higeniste no Kr.Barona ielas gan bija pašam javed, un vēl jāpiķo, bet ne daudz:)

Nez kā tais pārvaldēs strādā, jo neviens tā ar nepārbaudija vai ūdenis ir, vai kanalizācija ierikota utt, vardu sakot, formāls pasakums... var jau but ka paveicas.

Autors: Pow (62.85.110.---)
Datums: 25/11/2008 11:09

"Higeniste no Kr.Barona ielas gan bija pašam javed, un vēl jāpiķo, bet ne daudz"

[www.sva.lv]

5.*
Atzinuma sagatavošana par objekta (būves) gatavību ekspluatācijai:
5.1.
vienģimenes mājai, vasarnīcai, zemnieku saimniecībai:
5.1.2.
ar platību no 101 m2 līdz 500 m2 | atzinums | 34,26 | 0 | 34,26

Ja Ls 34.26 + degvielas un laika tērēšana par nekā nedarīsanu nav daudz tad es nezinu gan.

Autors: maasa (195.13.229.---)
Datums: 25/11/2008 13:09

Ja Ls 34.26 + degvielas un laika tērēšana par nekā nedarīsanu nav daudz tad es nezinu gan.
Tas bija mans subjektīvais viedoklis, jo pats tadu darbu nevelētos, braukāt uz jaunbūvēm un ne jau par Ls35, katrā reizē. Nezinu precizi, bet domaju ka tā meitene vairak par Ls500 menesi nepelna. Bet to sumu jau sastāda- telpu ire, komunalie, kancelejas, algu izmaksas.
Kaut gan, pats biju izbrīnījies, ka Rūpniecības ielā atzinums ir par vēlti, pat pajautaju cik maksas un kāpēc te nav jāmaksā, bet tur paskaidroja, ka viņi ir zem Vides ministrijas un barojas no budžeta. Tā kā, šā vai tā, caur nodokļiem arī tur samaksaju to pašu summu:)

Autors: aaaa (---.ltnet.lv)
Datums: 25/11/2008 13:15

Un ja katrs no mums, kas tur brauc un kārtējo reizi izņem nevienam nevajadzīgo papīru "ķeksītim", pateiktu, ka šis papīrs ir pilnīga bezjēdzība, jo pēc fakta jau reāli nevienam neinteresē, kas un kā ir izdarīts, tad varbūt kaut kas ar laiku mainītos un mūsu valstiņā tiešām vajadzētu tikai tās izziņas, kas pašam cēlējam vai vastij dara kādu labumu. Bet šitā?

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 26/11/2008 10:26

Manā PAU būvvalde sanitārus neierakstīja, tomēr pēc šī paša foruma ieteikumiem es noteikumus (neizpildāmus, kas ir atsevišķs stāsts) izņēmu pats. Pēcāk secināju, ka esmu brīvprātīgi uzprasījies uz lieku ķēpu nākotnē.
Pažarnieki, kā zināms, no privātmāju skaņošanas jau atteikušies labprātīgi. Sanitāri gan nez vai to darīs, jo vienīgie ir pieprasījuši transporta nodrošināšanu turp-atpakaļ.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ***   **  **     **  **     **  **       
 **     **  ****  **  **     **  **         **       
 **         **  ****   **   **   **     **  **       
 **         **   ***    ** **    **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727