UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

LED(diožu) celtniecības prožektori. Kur tādus nopirkt?
Autors: scoper (65.110.6.---)
Datums: 11/02/2009 09:50

Varbūt kāds ir redzējis kādā Rīgas veikalā LED(diožu) celtniecības prožektorus?
Pats internetā atradu tikai HobbyHall katalogā(http://www.hobbyhall.lv/netshop/sport-and-leisure/395/395_6063.html), bet gribētos apskatīt/aptaustīt dzīvajā, pirms pirkšanas.

Varbūt ir arī kādas atsauksmes par tiem?

Re: LED(diožu) celtniecības prožektori. Kur tādus nopirkt?
Autors: E (80.233.175.---)
Datums: 11/02/2009 13:07

Man domāt ka tas HobyHall brīnums ir sūds. Īstie LED ir tie kuriem ir Cree XR-E vai līdzīgas diodes, nevis kaut kāds simts noname diožu. Ja rokas aug no pareizās vietas vai ir pazīstams kāds elektronikas specs, tad pats var uzmeistarot superīgu prožektoru nopērkot pašas diodes internetā. Kaut vai te:
[www.dealextreme.com]

Ar pāris šitādām diodēm pietiks, lai naktī iestātos diena :D

Pameklē kaut kur internetā, varbūt arī atrodi kaut ko sakarīgu gatavu, bet es iesaku atturēties no ķīniešu brīnumiem, kur ir ļoti daudz diožu.

Autors: jtdesign (---.9darzi.lv)
Datums: 11/02/2009 15:16

Ne aktuālā, ne pārsvītrotā cena nevieš uzticību šim izstrādājumam, ja zināms, ka normāli verķi ir vismaz pakāpi dārgāki.

Autors: scoper (---.76.240.226.reverse.crucialx.net)
Datums: 11/02/2009 15:39

Šajā gadījumā cilvēks ir gatavs ņemt arī ķīnīzeri, ja vien tas spēj nodrošināt pietiekamu gaismas daudzumu.
Ir vienk. problēma, ka nepieciešams nodrošināt 500W celtniecības prožektora ekvivalentu gaismu ar mazākiem W.

Bet nu izskatās, ka Latvijā uz vietas šitādus štruntus neviens netirgo.

Autors: elektriķis Māris (86.63.172.---)
Datums: 11/02/2009 16:10

nezinu vai 500W ekvivalents, bet ir ražojumi uz dienasgaismas ekospuldzēm, man liekas, ka tos es redzēju gaismasnams veikalā, kas uz mūkusalas, varbūt turpat bija arī LED prožektors.

Autors: scoper (---.139.livas.lv)
Datums: 11/02/2009 22:01

Elektriķis Māris: Paldies! Būs jāpaskatās tur.

Autors: Mihails (IJ Studija) (193.238.223.---)
Datums: 18/02/2009 10:37

Labdien! varu piedāvāt jebkāda veida diožu lampas , pa normālām cenām un labu kvalitatīvu! zvani! 26111389. ir daudz citu variantu , darbojamies ar projektētājiem un dizaineriem , jebkādi apgaismošanas risinājumi!

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.