UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
dzelzs durvis - skanas izolacija un drosiba!
Autors:
kristaps12
(213.21.219.---)
Datums: 23/03/2009 12:48
Par cik aktuals paliek jautajums musdienu ekonomiskaja situacija par dzivokla drosibu, viens no pirmajiem aspektiem ir kartigas metala durvis. Ari man shis jautajums bija aktuals un veiksmigi tiku ar to gala. Kaut gan sakotneji bija problemas atrast uznemumu, kam uzticet sho darbu.
Latvija ir ljoti daudz uznemumu kas piedava dazadas durvis, pa dazadam cenam, bet liela dalja leto durvju tirgotaji piedava Kinieshu metala durvis tur pa 120 lvl, bet tas par metala durvim nosaukt vispar nav iespejams - drizak kondzervbundza, bet skanas izolacijas, nerunajot par to, ka uzlauzt tas var katrs, kam ir nepiecieshams to izdarit.
Visdorsak ir pec pasutijuma, ar kartigu sledzeni, ar preturbsanas mehanisiem, ar labu skanas izolaciju, un labu servisu.
Es vairaku dienu izpete izvelejos - dzelzsdurvis.lv - . Cenas tur ar visu uzstadishanu pec individualajiem meriem ir sakot no 170 LVL - atkariba no sledzenes modelja. Operativi atbrauca, nomerija un pec nedeljas jau uzstadija.
Latvija ir ljoti daudz uznemumu kas piedava dazadas durvis, pa dazadam cenam, bet liela dalja leto durvju tirgotaji piedava Kinieshu metala durvis tur pa 120 lvl, bet tas par metala durvim nosaukt vispar nav iespejams - drizak kondzervbundza, bet skanas izolacijas, nerunajot par to, ka uzlauzt tas var katrs, kam ir nepiecieshams to izdarit.
Visdorsak ir pec pasutijuma, ar kartigu sledzeni, ar preturbsanas mehanisiem, ar labu skanas izolaciju, un labu servisu.
Es vairaku dienu izpete izvelejos - dzelzsdurvis.lv - . Cenas tur ar visu uzstadishanu pec individualajiem meriem ir sakot no 170 LVL - atkariba no sledzenes modelja. Operativi atbrauca, nomerija un pec nedeljas jau uzstadija.
Re: dzelzs durvis - skanas izolacija un drosiba!
Autors:
_tanja_
(195.20.127.---)
Datums: 25/03/2009 11:24
labas! loti labas durvis namudizains.lv
Re: dzelzs durvis - skanas izolacija un drosiba!
Autors:
EjTakTu
(---.telekom.lv)
Datums: 25/03/2009 13:22
Vai vēl kāds ko vēlējās uzzināt? :D