UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Mājas nodošana ekspluatācijā
Autors: KS (195.62.153.---)
Datums: 01/04/2009 16:19

Es vēlos uzzināt, kas nepieciešams mājas nodošanai expluatācijā Rīgā. Man tagad pasūtīta inventreizācija. Tas rajona arhitekts NEKO sakarīgu nevar pateikt.

OK, man būs inventerizācija. Bet ko vēl.
Vai kaut kādi vēl tur zīmogi, paraksti, saskaņošanas nepieciešamas?
-Kā ar elektriķiem?
-Kā ar Ugunsdzēsējiem?
- Kā ar tiem aktiem par tipa slēptajiem mezgliem, nu , ka pamatos tika ielikta pareizā armatūra un ieliets pareizais betons, piemēram. Es pats biju būvētājs, būvuzraugs un Būvinženieris. No arhitekta autoruzraudzīhbas arī izvairījos.

- Es pielikšu ielas plāksnīti, pielikšu balskona margas, bet pie kā vēl tā komisija var piesieties? Vai var piesieties, ka karoga turētājs ne tajā fasādes pusē, piemēram?

- Un vai komisijai vajag kafijas galdu ar uzkodām un dārgu šmigu. lai tā pievērtu acis uz nebūšanām, ai lai vispār ar mani runātu?

Kāda ir Jūsu pieredze. cienījamie kolēgas?

Re: Mājas nodošana ekspluatācijā
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 01/04/2009 16:53

Piemēram, šeit
[www.tirgusdiena.lv]
minēts arī karoga turētājs, formulējot, ka vajadzēs sākt lietot. Manuprāt kad vajadzēs, tad arī lietos. Turklāt tieši šodien tiesībsargs Apsītis nācis klajā ar paziņojumu, ka izkāršanas obligātums neatbilst cilvēktiesībām!

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **      **  ********  **    ** 
 **   **    **  **   **  **  **     **     ***   ** 
 **  **      ****    **  **  **     **     ****  ** 
 *****        **     **  **  **     **     ** ** ** 
 **    **     **      ***  ***      **     **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727