UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
zogu liksana
Autors:
tigris23
(87.110.105.---)
Datums: 07/04/2009 09:31
Labdien ,man taada problema,rigas raj.stopinu nov. licos,no upes ir ieteka kur vienmeer visi makskere, bet tagad paanema un uzlika zogu kaadus 2 metrus no udens un pieiet nemaz normali nevar,ko lai dara, un kaa vispar ieteka no upes var buut privatipasums???cik metri no udens var likt zogu???paldies
Re: zogu liksana
Autors:
Didzisp
(78.84.115.---)
Datums: 07/04/2009 11:06
Problēma jau nav metros, bet gan pašos makšķerniekos. Paskatieties kāds paliek ledus pēc bļitkotajiem. Pilns ledus ar pašu visneiedomājāko šmuci. Tas pats ir ar upju un ezeru krastiem. Viss piemētāts ar tukšiem polšiem un konservu karbām. Kāpēc tuvējo māju īpašniekiem būtu aiz tiem ķēmiem viss jāvāc un jāsatīra? Mežā un pie ūdņiem tak sētnieku nav:) un parādiet man vienu makšķernieku, kurs tukšās pudeles aiznes uz mājām. Skaidrs, ka tuvejo zemju īpašnieki maksimāli "apgrūtina" makšķernieku dzīvi. Būtu mana teikšana, es nevienu makšķernieku ūdenim klāt nelaistu. Vienkarši piegriezušās tās makšķernieku gaudas, ka lūk viņus ierobežo, a paši ko dara.
Re: zogu liksana
Autors:
jtdesign
(---.9darzi.lv)
Datums: 07/04/2009 16:25
Likumdošanā noteiktā tauvas josla - 10 metri. Praksē, kā parasti, viss ir daudz sarežģītāk, vienu lietu jau augstāk minēja.