UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Fuksis rupjiem zobiem
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 28/04/2009 11:30
Kur var nopirkt fuksi vulgaris ar rupjiem zobiem?
Atbilstoši šolaiku skaitījumam zobi/collā (teeths per inch) vēlamais varētu būt ap 3 ... 4 TPI. Lielveikalos smalkāks pat 7 TPI neir manīts.
Varētu saīsināt modeli "Draudzība-2":
[www.skrab.lv]
Zobu solis tam būtu piemērots, tomēr pats šķiet pārāk lunkans, turklāt būtu jānofleksē ne tikai garumā, bet slīpi arī platumā.
Atbilstoši šolaiku skaitījumam zobi/collā (teeths per inch) vēlamais varētu būt ap 3 ... 4 TPI. Lielveikalos smalkāks pat 7 TPI neir manīts.
Varētu saīsināt modeli "Draudzība-2":
[www.skrab.lv]
Zobu solis tam būtu piemērots, tomēr pats šķiet pārāk lunkans, turklāt būtu jānofleksē ne tikai garumā, bet slīpi arī platumā.
Re: Fuksis rupjiem zobiem
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(80.232.161.---)
Datums: 28/04/2009 11:37
Es varētu ieteikt Rīgā, Latgalītes tirgus placi.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 28/04/2009 12:30
OK, kad gadīsies, cauriešu. Pirms kāda laika Latgalītē nesekmīgi meklēju slīmestu. Kalējs par jauna taisīšanu prasīja Ls 60. Beigās pēc cita foruma dalībnieka ieteikuma par padsmit latiem atradu K-Rautā. Tiesa, plāna taisnā lāpsta beigās izrādījās ražīgāka par mūsdienīgu vācu slīmestu... No šī viedokļa man interesētu vismaz apskatīt īpašo "mizojamo lāpstu"...
Autors:
aaaa
(217.28.52.---)
Datums: 28/04/2009 12:43
Vajag tieši fuksi? Ja vienkārši rupjzobu zāģi - tad iesaku loka zāģi. Pac K-rautā pirku. Metāla caurules loks un iestiprināts lentveida zāģis rupjiem zobiem. Koku zāģē, ka maz neliekas - n-reizes efektīvāk kā fuksis.
Autors:
aaaa
(217.28.52.---)
Datums: 28/04/2009 12:44
Piem'\eram:
[www.buvemaju.lv]
[www.buvemaju.lv]
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 28/04/2009 13:17
Gribējās tieši brutālu fuksi, ko citstarp varētu ziemā vadāt līdzi, ja kāds koks ceļam pārkritis utt.
Lokzāģis man ir, esmu zāģējis arī resnus. Mēdz aiziet šķībi vai iespiesties tā, ka nevar ārā dabūt. Atminos gan stāstu, ka lokzāģa (tolaik viņus nostiepa koka rāmī) asmenis bijis zelta vērts Sibīrijā izsūtītajiem.
Visas mūsdienu asmeņu variāciju nianses gan neesmu atkodis. Bet "it kā zaļajam kokam" domātie zobenzāģu asmeņi ar pusapaļajiem zobiem gan zaļu, gan sausu, gan gareniski, gan šķērsām šķiedrām griež štruntīgāk salīdzinot ar retinātajiem, vienā virzienā gāztajiem kā haizivs zobiem.
Lokzāģis man ir, esmu zāģējis arī resnus. Mēdz aiziet šķībi vai iespiesties tā, ka nevar ārā dabūt. Atminos gan stāstu, ka lokzāģa (tolaik viņus nostiepa koka rāmī) asmenis bijis zelta vērts Sibīrijā izsūtītajiem.
Visas mūsdienu asmeņu variāciju nianses gan neesmu atkodis. Bet "it kā zaļajam kokam" domātie zobenzāģu asmeņi ar pusapaļajiem zobiem gan zaļu, gan sausu, gan gareniski, gan šķērsām šķiedrām griež štruntīgāk salīdzinot ar retinātajiem, vienā virzienā gāztajiem kā haizivs zobiem.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 05/05/2009 09:27