UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Skurstenis Jotul krāsniņai
Autors:
Karīna
(159.148.42.---)
Datums: 14/12/2004 11:35
Nepieciešams ierīkot skursteni Jotul krāsniņai - izurbt sienā caurumu un gar sienu ārā. Cik tāds skurstenis (nerūsējošā tēraida) var maksāt un cik maksā darbs. Dzirdēju, ka aptuveni 100 Ls metrā (darbs plus materiāli). Bet tad sanāk, ka krāsniņa ir zem 200 Ls, bet skurstenis ap 1000 Ls??? Vai nav absurds?
Re: Skurstenis Jotul krāsniņai
Autors:
ess
(159.148.150.---)
Datums: 15/12/2004 09:58
Nau tik traki ja peerc orginalo skursteni ( franchu vai citu ES valstis ražotu ) tad ta cena ir ka Tu saki, bet latvija ar puishi ir kas taisa labus skurstenjus. Protams ir ari tadi ka s taisa sliktus tobish nedroshus ;-)))
tehnologija ir pietiekami vienkarsha skurstesis sastāv no ieksējās trubas nerusejoshais terauds tad karstumizturiiga izolacija( nemazaak ka 700gradu) un tad areejais apvalks. man tads pats skurstenis par kadu tu runaa izmaksaaja ap 200-250Ls maja gan 1st ar visiem liikumiem utt jo man vienaa dumvada tiek ievadiitas divas krasnis.
tehnologija ir pietiekami vienkarsha skurstesis sastāv no ieksējās trubas nerusejoshais terauds tad karstumizturiiga izolacija( nemazaak ka 700gradu) un tad areejais apvalks. man tads pats skurstenis par kadu tu runaa izmaksaaja ap 200-250Ls maja gan 1st ar visiem liikumiem utt jo man vienaa dumvada tiek ievadiitas divas krasnis.