UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

kamīnkrāsn Daugava
Autors: Liluks (91.190.51.---)
Datums: 19/05/2009 22:52

KO sakat par sito?
Kamīnkrāsns "Daugava", ar siltuma akumulācijas funkciju, kura pēc degšanas procesa beigām(degšanas ilgums līdz 5 st)turpinās sildīt līdz 8 stundām.
Ļoti augsts lietderības koeficents(80%), kompakti izmēri, ērti uzstādama, jauda -14kw.
Ražota Latvijā ar 5 gadu garantiju.

Lūdzu komentārus no speciālistiem.

Re: kamīnkrāsn Daugava
Autors: pekausis (195.13.227.---)
Datums: 20/05/2009 12:44

Neesmu speciāliste par krāsnīm, bet izklausās labi, man ari tadu vajadzētu, lai ziemā, pie lieliem mīnusiem nebūtu 2 x dienā jākurina krāsns. Kādus 2 gadus atpakaļ ko līdzīgu redzēju vienā žurnālā, bet pazaudēju kontaktus, tad apbraukāju pazīstamākos kamīnkrāšņu piegādātājus, bet neko, pat līdzīgu neatradu.
Vai var uzzināt kur tāda atrodama un cik maksā?

Re: kamīnkrāsne Daugava
Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 20/05/2009 13:10

Aizčāpo pat(s/i) pie, piemēram, Ceroņa Asara
[www.kvestnesis.lv]
un nokonsultējies...

Autors: Didzisp (193.111.247.---)
Datums: 20/05/2009 14:45

Gribētos to krāsni redzēt. Varbūt var kādu linku ielikt. Viens gan skaidrs-pasaulē brīnumi nenotiek un viegla, maza krāsniņa principā nevar ilgi turēt siltumu. Lai krāsms turētu siltumu, vajag kārtīgu rieri ar daudz ķieģeļiem un un tas principā nevar būt viegls.

Autors: siltums (87.110.70.---)
Datums: 20/05/2009 15:42

Ir arī turaida un vel liels klāsts no Siltumeksperta puses. kopētas metāla krāsnis no citiem ražotājiem visā pasaulē un apmūrētas ar gāzbetonu un pa virsu uzlikti dekoratīvie ķieģelīši. Tālāk spriediet paši kas tur var būt. Apdares tiek veidotas līdzīgi. Šie darboņi sarakstīs ne tādus vien datus un koeficentus. Dodiet tik iespēju tiem izpausties. Galvenais iegādājieties produktus ar priekšapmaksu. Varbūt pēc pāris gadiem ar dabūsiet savu kāroto un neizprotamo krāsniņu vai kamīnu.
Painteresēties vajadzētu par PATRIOT kamīniem vai visi pasūtītāji ir saņēmuši un cik ilgi bij jāgaida. Ar tās tiekot ražotas latvijā(RAŽO MADE IN CHINA). Tas, ka mēģina viņas saskrūvēt bauskā, nenozīmē, ka viņas tur ar tiek ražotas. ;)

Autors: E (80.233.175.---)
Datums: 20/05/2009 16:07

Es vot nesaprotu tos cilvēkus, kas izlasa brošūrā rakstīto "turpinās sildīt līdz 8 stundām" un uzreiz spiedz aiz laimes. Vai jūs tiešām fiziku skolā nemācijāties un nevarat 10 min laikā uz papīra kaut pavisam aptuveni izrēķināt cik kura krāsns (pēc svara) var akumulēt siltumu?

Autors: Liluks (91.190.51.---)
Datums: 20/05/2009 22:30

tāpēc jau prasu speciālistu viedoklus, ka neuzticos visam, kas rakstīts reklāmās.
Ko tad lielie speciālisti iesaka šā vietā par cenu līdz 600LVL?

Autors: siltums (87.110.70.---)
Datums: 21/05/2009 09:19

Iegādājies kādu kamīnkurtuvi un uztaisi pats apdari. Darba vairāk, bet rezultāts būs tieši tāds pats. Tagad tak ir arī radiators, ko liek uz kamīniem, speciāli šādiem nolūkiem.

Autors: dainis78 (---.cust.tele2.lv)
Datums: 27/10/2009 01:21

mana pieredze ir tada ka esmu no sabiles,kaminkrasni daugavu nopirku septembra sakuma,ticiba no sakuma nebija,bet man piedavaja klatiene bauskas siltumeksperta razotne iepazities ar darbibas principu un razosanas procesu-secinajums tads-pirmkart neticeju,ka latvija kaut ko tadu var razot,otrkart produkts tiesam ir inovativs,nav analogu,man ticiba paradijas pec razotnes apmeklesanas-tur vini,taisa apdares,lej cugunu,ir milziga metalapstrade un pats galvenais visi modelin ir uzstaditi un var parliecinaties par darbibas efektivitati,man daugava deg ap 6-8 stundas,siltumaakumulacija lidz 7 stundam atkarigs no uzkurinasanas pakapes.
Latviesi lielisks piemers ka mes varam,pats galvenais ka nav tuksa reklama-gribi parliecinaties brauc uz bauskas razotni un izdari secinajumus,man vini teica ka sobrid daugavas eksporte uz 15 arvalstim,tuvaka laika plano sakt ari uz japanu un asv,labs raditajs.
Ja salidzina cenu cik iztereju,liekas salidzinajuma ar arzemju lidzigiem,iekonomeju no 700-1200ls,jo riga caka 133 veikala samaksaju 299 ls,pa visu komplektu un bezmaksas piegadi uz sabili.

Neklausi skaudigos latviesus brauc uz bausku parliecinies.

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 27/10/2009 07:13

Biški tā kā velk uz reklāmas raksta pusi. Ja jau biji Bauskas ražotnē, tad nafig bija pirkt Rīgas Bodē ar PVN un bodnieka uzcenojumu? Vēl neesmu redzejis tādu ražotni, kur nevarētu sarunāt preci bez nodokļiem un tikai nevajag man stāstīt par patriotismu un apziņu, ka kādam ministram tagad nebūs algu no kā maksāt:). Kur tad slēpjas inovatīvais princips, ka pāris pagales malkas deg sešas stundas un tik pat igi vel krāsns dod siltumu? Krāsns parametrus mēra kilovatos nevis degšanas ilgumā un siltumietilpību arī nemera stundās. Degšanas ilgums ir pilnīgi bezjedzīgs rādītājs. Jums tak vajag lai māja silta, nevis lai krāsns deg ilgi un lai tā būtu krasnī regulāri jāpiemet malka. Nu nevar ar pāris pagalēm veselu māju uzkurinat.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.