UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Frēzēts asfalts
Autors: martell (159.148.190.---)
Datums: 04/08/2009 13:55

=> spk
4-6cm neskalotie oļi karjerā - 3.00Ls/t (šķiet pagājušogad interesējos - nevarētu būt, ka tagad dārgāk). Atvešana manā gadījumā nevis 200km, bet 40. Dolomīts laikam biku dārgāks. Izvēle vai nu vecais asfalts vai normāls akmens vai dolomīts. Jūs taču paši saprotat, ko jēdzīgs saimnieks izvēlēsies. Tāpēc argumentēju, ka šis asfalta piedāvājums nav konkurētspējīgs. Vienlaicīgi man grūti iedomāties, kur viņu varētu likt Rīgā, vai tās tiešā tuvumā, jo kā rāda aprēķins, tad biznesa killers ir tieši autotransports.
Un vēl par to ceļa posmu - ideja tāda, ka pašreiz esošo smiltsmāla ceļu būtu iespējams uzlabot, lai nav pavasaros/rudeņos pančkas un neveidojas bedres. Tad nu man kā saimniekam jāskatās, cik es šim nolūkam varu atļauties un kas tam piemērots. Situācija parāda, ka vecais asfalts ir nepiemērots un piedevām vēl dārgs. Pie lētas cenas nepiemērotību var pieciest (bez latviešu demagoģijas, lūdzu).

Datums: 04/08/2009 14:00

=> BBB
Vispār zara uzsācējs varētu apmierināt ziņkāri un pastāstīt, kas ir šī frēzētā asfalta pircēji, t.i., kur tas tiek izbērts/realizēts?

Autors: LaurisV (91.193.65.---)
Datums: 04/08/2009 16:00

Neliek jau pirkt, ja atrodies tik tālu, skaidrs, ka neizdevīgi. Gan kāds, kas ir tuvāk, nopirks.

Autors: spk (---.tieto.com)
Datums: 05/08/2009 13:51

martell. -4,20/t par transportu, +1,50/t par materiālu. Tavā gadījumā ar oļiem sanāk 2,70 Ls/t lētāk (pieņemot, ka pārējās izmaksas nemainās), līdz ar to 7k vietā tev būtu jāsanāk 4,3K. Man te paziņa saka, ka zem 5K toč nekas nesanāks, bet nu labi.
Un tagad pastāsti mums, ar kādiem mārrutkiem tu sev smērēsi ceļu pa 2 kilo :)

Datums: 06/08/2009 10:36

=> spk
2k bija manis nosauktā summa, kuru būtu gatavs izdot, lai izbērtu veco asfaltu uz pievadceļa. 4.5k vajadzīgi oļiem/dolomītam. Ir tāda attiecība kvalitāte/cena. To arī pēc savas subjektīvās izjūtas piemēroju, ko ES būtu gatavs darīt. Laiks noliek visu savās vietās. Es gribu redzēt, kur kungi liks 18mio tonnas, ko svensons tiem laipni atvēl (un piemaksā :)... Vai tik nesanāk tā, ka nākošgad tik tiešām var domāt to asfaltu dabūt pa manis nosaukto cenu vai pat vēl zemāk, jo ostas dokeri toč tos kalnus pie sevis ilgi negrib redzēt. Nekā personīga - tā ir biznesa loģika.

Autors: eseses (---.cust.tele2.se)
Datums: 17/09/2009 13:35

varu piegadat to daudzumu pa 4ls tona.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **    **   *******   **      **  **     ** 
    **     ** ** **  ********   **  **  **  ** *** ** 
    **     **  ****  **     **  **  **  **  **     ** 
    **     **   ***  **     **  **  **  **  **     ** 
    **     **    **   *******    ***  ***   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727